Holiday Club tarjoaa kylpylälomia SOS-Lapsikylän perheille

Lukuisat SOS-Lapsikylän perheet ovat päässeet Holiday Clubin avustuksella muutaman päivän lomille kylpyläkohteisiin. Lappeenrannassa sijaitseva Saimaa, Turun Caribia ja Tampereen Kylpylä ovat kiinnostaneet perheitä eniten.

SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen kertoo, että perheet ovat ottaneet mahdollisuuden minilomiin ilolla vastaan.

”Loma kuuluu kaikille. Erityisen tärkeää yhteiset lomat ovat sijaisperheille. Ne vahvistavat perheen yhteenkuuluvuutta, sisaruussuhteita ja antavat mahdollisuuden mukavaan vuorovaikutukseen arjen yläpuolella. Lomilla syntyy yhteisiä kokemuksia ja muistoja.”

SOS-Lapsikylien perheissä on lapsia, jotka eivät ehkä ole ikinä päässeet lomalle. Huostaanotetut lapset ovat kokeneet rankkoja asioita. Siksi lomien tarjoaminen heille on erityisen mukavaa. ”Lapsille ei voi tarjota liikaa iloa!”

Viisihenkisen perheen äiti vietti viikonlopun viiden sijaislapsensa kanssa Holiday Club Saimaalla. Hänestä parasta oli rentoutua ja päästä valmiiseen ruokapöytään. Entä lapsista?

”Hotelli oli mukava, oli hauskaa ja syötiin karkkia. Vesipuisto oli sairaan kiva, kertoo kahdeksanvuotias tyttö.”

”Hotelli oli tosi mukava ja sänky”, sanoo kahdeksanvuotias poika.

”Oli tosi hyvä aamupala ja änkkäripuistossa oli tosi kivaa, koska siellä oli vaahtomeri ja skoottauspaikka, muistelee 11-vuotias poika käyntiä Saimaan Angry Birds Activity Parkissa.

”Änkkäripuistossa opin bäkkärin ja siellä oli polkuauto”, kertoo perheen viisivuotias poika.

Perhe lomailee säännöllisesti yhdessä. Nyt haaveissa on viikonloppu Holiday Club Katinkullassa.

Mikä SOS-Lapsikylä?

  • SOS-Lapsikylä auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.
  • Toiminut Suomessa vuodesta 1962
  • Kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

 

Teksti Tiina Komi Kuvat Holiday Club

uutinen-sos-lapsikyla.jpg

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Email on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Lähiosoite on pakollinen tieto.
Postinumero on pakollinen tieto.
Kaupunki on pakollinen tieto.
Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn