Luontoelämyksiä Ähtärissä

Holiday Club Ähtäri on eläinystävien ympärivuotinen kohde. Täällä on mukava seurata karhujen ja muiden metsän asukkaiden puuhia ympäri vuoden. Kesällä kalastus, veneily ja luonnossa samoilu kuuluvat Holiday Club Ähtärin mahdollisuuksiin. Pakkaa eväät reppuun ja lähde luontopolulle, laavulla maistuu makkara. Välineitä voit myös vuokrata ja halutessasi saat eräoppaan mukaan patikkareiteille. Syksyllä kutsuvat marja- ja sienimetsät, Ähtärin maisemissa ruska on upea elämys. Älä unohda kameraa, tallenna luonnon valot ja aamun sumuiset tunnelmat - Ähtärissä ovat taiteilijatkin viihtyneet, luonnosta innoitusta löytäen.

Talvella avautuvat hiihtoladut ja moottorikelkkareitit. Holiday Club Ähtäri on tukikohta pitkillekin kelkkasafareille, anna tuulen tuivertaa ja reitin viedä. Ja illalla lämpiää sauna, räiskyy takkatuli ja käydään vielä kerran läpi päivän kokemukset. Holiday Club Ähtäri on loma-asunto luonnonläheisimmillään.

ahtari-recreation.jpg

Yhteystiedot

Loma-asuntojen vaihtopäivät

  Check-in Check-out
Loma-asunnot pe klo 16 pe klo 12

Avainpalvelun aukioloajat

  • Huoneistojen avainpalvelu avoinna 24 h
  • Jos saavut vaihtoaikojen ulkopuolella, ilmoita siitä avainpalveluun

Osoite
c/o Hotelli Mesikämmen
Karhunkierros 149
63700 Ähtäri

Hotelli Mesikämmen
Soita 030 621 5100

Yleinen asiakaspalvelu ja varaukset
Soita 0300 870 900
Avoinna ma–pe 9–17, la 9–14
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Some
#holidayclubähtäri

Tilaa uutiskirje: saat –15% lomastasi!

Uutiskirjeessa saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. Alennus –15% koskee vain uusia tilaajia.

Tilaa uutiskirje