airisto-harbour-1042x400.jpg

Holiday Club Airisto

Holiday Club Airisto

Holiday Club Airiston loma-asunnot sijaitsevat Turun Saaristossa meren tuntumassa. Airistossa vietät merihenkistä lomaa ja keräät voimia. Lähellä loma-asuntoasi on satama ja kesäisin avoinna oleva laadukas ravintola palveluineen. Kesällä Airisto on todellinen lomamaa, jossa rentoudut ja nautit. 

Loma-asunnot

Tasokkaat ja tilavat loma-asunnot takaavat loistavan tukikohdan luonnonläheiselle lomalle. Hyvinvarustelluissa loma-asunnoissa on helppo kokata herkkuruokia isommallekin seurueelle ja illan viiletessä lomasta voi nauttia oman saunan lämmössä. 

Palvelut ja aktiviteetit

Holiday Club Airisto on ympärivuotinen lomakohde. Talvella harrastuksen voi valita kalastuksen, retkiluistelun tai hiihdon parista, kesällä puolestaan nautitaan merituulesta joko oman veneen kannella tai hiekkarannalla. Aktiivinen lomapäivä sujuu rattoisasti vaikkapa Naantalin Muumimaailmassa. 

Katso kuvia kohteesta

Hyvä tietää Airistolla

Osoite

Airistontie 700
21600 Parainen

Yleinen asiakaspalvelu ja varaukset

Soita 0300 870 900

asiakaspalvelu@holidayclub.fi

Avoinna ma–pe 8–18, la 10–15

Some

#holidayclubairisto

 

  Tulo Lähtö
Fregatti la klo 16 la klo 11
Kutteri pe klo 15 pe klo 10
Kuunari pe klo 15 pe klo 11
  • Perjantaisin klo 15–18
  • Lauantaisin klo 10–18
  • Maanantaisin klo 15–18

  • Mikäli et pääse noutamaan avainta aukioloaikojen puitteissa, ilmoitathan siitä etukäteen soittamalla numeroon 050 567 4886, ja sopimalla avaimen noutoajan.

Lomalle saapuminen

Välimatkoja Airistoon

Turku: 39 km
Parainen: 15 km
Helsinki: 180 km

Osoite

Airistontie 700
21600 Parainen

 Ajo-ohjeet

 

Autolla

  • Airistolle saavut kätevimmin omalla autolla.
  • Omalla autolla pääset halutessasi helpoimmin liikkumaan alueella, vaikkapa käymään Paraisten keskustassa.

Veneellä

  • Mikäli saavut loma-asuntoosi veneellä, löydät paikan veneellesi alueen sadan venepaikan joukosta.
  • Kaikki veneilijän palvelut lähellä Holiday Club Airiston loma-asuntoja.

  • Käytettävissäsi on vesillelaskuluiska sekä parkkitiloja autoille ja trailerille  - lähteminen ja saapuminen on helppoa.
  • Lähin kaupunki on Parainen (15 km), jonne pääsee mm. julkisilla liikennevälineillä. Lähin linja-autopysäkki on Airistolta 8 km päässä. 

Majoitus

Holiday Club Airistolla majoitut kotoisissa loma-asunnoissa meren läheisyydessä. Laadukkaissa loma-asunnoissa majoittuu isompikin perhe, kun tilaa on jopa kahdeksalle.

#holidayclubairisto

Haluatko oman Airiston lomakuvasi tähän? Lisää kuva Instagramissa tunnisteella #holidayclubairisto. Katso kaikki kuvat #holidayclub.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn