Aktiviteetit Caribiassa

Caribiassa voit tehdä vaikka mitä mukavaa kylpylässä polskimisen ohella. Kivaa tekemistä löytyy koko perheen tarpeisiin niin kesällä kuin talvellakin. Ota kierros minigolfia, nosta punttia kuntosalilla tai lähde reippaalle kävelyretkelle Aurajoen rannan maisemiin. Upea kävelyreitti alkaa ihan kiveheitonpäästä! Myös Turun kaupunki tarjoaa urheilumahdollisuuksia mm. golfin, luistelun, kävelyn ja melonnan merkeissä.

Valitse lempiaktiviteettisi!

Holiday Club Caribia palvelee seuraavasti

Haluamme turvata asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyttä, joten ethän matkusta sairaana. Suosittelemme pitämään kohteissamme riittäviä turvavälejä ja huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Henkilökuntamme käyttää maskeja asiakaspalvelutilanteissa leviämisvaiheen alueilla. Suosittelemme myös asiakkaillemme maskin käyttöä sisätiloissa leviämisvaiheen alueilla silloin, kun riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin tai henkilökuntaamme ei pystytä pitämään. Noudatamme viranomaisohjeita ja sunnuntaista 28.11. lähtien tarkastamme koronapassin ravintoloissamme kaikilta yli 16-vuotiailta klo 16 lähtien niissä kohteissamme, jotka sijaitsevat koronaepidemian leviämisvaiheen alueilla. (päivitetty 27.11.2021)

Kylpylä on avoinna seuraavasti:

 • Majoittuville asiakkaille ma–la 9–21 ja su 9–18.
 • Yhdistelmärannekkeella (kuntosali+kylpylä) ma–la 10–21 ja su 10–18.
 • Päiväkävijöille kylpylän vastaanoton aukioloaikojen mukaan ma–pe 12–21, la 10–21, su 10–18. 
 • Allasosasto suljetaan puoli tuntia ennen kylpylän sulkemisaikaa.
 • Huom! Alle 12-vuotiaat kylpylään vain täysi-ikäisen seurassa.

Ravintola Terrace, Hesburger, Classic Pizza ja O'Learys palvelevat. Aukioloajat >

Harmony Spa palvelee asiakkaita ajanvarauksella (ajanvaraukset tästä)

HUOM! Poikkeusaukioloajat Caribiassa 5.–6.12. >>

Joulu Caribiassa 2021, tutustu kylpylän aukioloaikoihin täällä >, jouluaaton menuun tästä > sekä joulunajan ohjelmaan tästä >

Uusivuosi ja välipäivät Caribiassa 2021/22, tutustu ohjelmaan tästä >

Harrasteet – hinnasto

Katso hinnasto

Kuntosali TaMi
  norm.

opiskelijat/
eläkeläiset

Kertamaksu 8,50 € 7,50 €
10 kerran kortti (voimassa 6 kk) 52 € 43 €
1 kk kortti 58 € 48 €
3 kk kortti 130 € 114 €
6 kk kortti 253 € 213 €

Perimme kausi-ja sarjakorteistamme 8 € korttimaksun. Kun palautat kortin, saat yhden liikuntakerran veloituksetta.

Henkilökohtainen kuntosaliohjaus 50 €/tunti (sis. laiteopastuksen ja harjoitusohjelman).

Varaukset ja tiedustelut kylpylän vastaanotosta, puh. 0300 870 919.

 

Yhdistelmäkortit kylpylä + sali
  norm.

opiskelijat/
eläkeläiset

Kertamaksu 28 € 23 €
10 kerran kortti (voimassa 6 kk) 73 € 64 €
1 kk kortti 89 € 79 €
3 kk kortti 171 € 145 €
6 kk kortti 323 € 273 €

10 kerran- ja kk-kortit kuntosalille sekä kylpylään. Ranneke on henkilökohtainen.

Perimme kausi-ja sarjakorteistamme 8 € korttimaksun. Kun palautat kortin, saat yhden liikuntakerran veloituksetta.

 

Muut harrasteet
Minigolf (kesäajalla)
Aikuinen 7 €
Lapsi (4–14 v.) 3 €
Perhe (2 aikuista + 1–3 lasta) 16 €
 
Aurinko Golf Naantali
Green Fee Caribiassa majoittuville 40 €/kpl
Normaali hinta 55 €/arkisin,
59 €/viikonloppuisin
 
Pyörävuokraus
3 h 10 €/hlö
1 päivä 15 €/hlö

 

 

Kuntosali TaMi

Katso virtuaalikierros

Avoinna: ma–su 7–22

Sarjakorttien ajanpidennykset, uudet lataukset ja kertakäynnit vain kylpylän vastaanoton aukioloaikojen mukaan ma–pe 14–21, la 10–21 ja su 10–18.

Caribian kuntosali TaMi tarjoaa tarmoa ja mielenrauhaa. Mahdollisuus monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun Technogym- ja Matrix-kuntosalilaitteilla. Kuntosalin yhteydessä on erillinen lämmittely- ja venyttelytila, jossa voit harjoitella mm. kahvakuulilla tai jumppapalloilla. Lämmittelytila vapaassa käytössä, mikäli tila ei ole varattu yksityiskäyttöön.

Lisätiedot: 
Kylpylän vastaanotto p. 0300 870 919, spareception.caribia@holidayclub.fi

Uimakoulut

Seuraavat uimakoulukurssit alkavat Tammikuussa 2022!

Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät alta kohdasta: Tulevat kurssit ja ilmoittautuminen.

Holiday Club Caribiassa järjestetään lapsille uimakouluja aina esiuimakouluryhmistä tekniikkaryhmiin. Aikuisille tarjolla on alkeis- ja uintitekniikkakursseille kysynnän mukaan. Kaikkien kurssien hinta 140 €/10 kertaa (lasten alkeis- ja jatkokurssit sisältävät yhden lapsen ja aikuisen uimakouluun). Saatavilla on myös yksityisopetustunteja. Lasten uimakoulut on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Vauvauintia ja perheuintia on tarjolla yksityisten yritysten järjestäminä.

Uimakouluryhmät

Lasten esiuimakoulu
Esiuimakoulu on suunnattu 3–5 -vuotiaille uimataidottomille lapsille, jotka uivat jo reippaasti kellukkeiden kanssa, mutta ovat vielä liian nuoria osallistumaan alkeisuimakouluun. Esiuimakoulu sopii myös lapsille, joille vesi on uusi elementti tai uimaan meno jännittää. Kurssin tavoitteena on mahdollisen veden pelon tai arkuuden voittaminen sekä muutaman varhaistaidon hallitseminen. Kurssilla totuttaudutaan veteen ja kartutetaan vesitaitavuutta leikkien kautta sekä harjoitellaan uinnin varhaistaitoja kuten kastautumista, kelluntaa, kuplien puhaltamista, itsenäistä liikkumista sekä totuttaudutaan oikeaan uintiasentoon. Kurssi järjestetään 10-kerran kurssina ja lapsi osallistuu esiuimakouluun yhdessä aikuisen kanssa (aikuinen sisältyy esiuimakoulun hintaan).

Lasten alkeisuimakoulu 

Alkeisuimakoulu on suunnattu 4–7 -vuotiaille uimataidottomille lapsille. Kurssin tavoitteena on 10 m uimataito. Kurssilla harjoitellaan alkeisuimataitoja kuten kelluntoja, liukuja, hyppäämistä, sukeltamista sekä eri alkeisuintityylejä. Alkeisuimakoulu järjestetään 10-kerran kurssina ja lapsi osallistuu siihen yhdessä aikuisen kanssa (aikuinen sisältyy uimakoulun hintaan). 

Lasten jatkouimakoulu, taso 1
Jatkouimakoulu, taso 1 on suunnattu 5–8 -vuotiaille lapsille, jotka omaavat vähintään 10 m uimataidon.  Kurssin tavoitteena on 25–50 m uimataito kahdella eri uintityylillä. Kurssilla kerrataan alkeisuimataitoja ja harjoitellaan niiden haastavampia suoritustapoja sekä pidennetään jo opittua uintimatkaa. Jatkouimakoulu järjestetään 10-kerran kurssina ja lapsi osallistuu siihen yhdessä aikuisen kanssa (aikuinen sisältyy uimakoulun hintaan). 

Lasten jatkouimakoulu, taso 2
Jatkouimakoulu, taso 2 on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille, jotka omaavat jo 50 m uimataidon (25 m vatsallaan ja 25 m selällään). Lapsen tulee pystyä toimimaan 130 cm syvässä altaassa itsenäisesti. Harjoitteet ovat jo huomattavasti haastavampia kuin tasolla 1. Kurssin tavoitteena on syventää jo aiemmin opittua ja tutustua uusiin uintitekniikoihin. Kurssilla harjoitellaan krooli-, selkä- sekä rintauintia painottaen niiden oikeaa tekniikkaa. Lisäksi harjoitellaan sukellusta ja sen tekniikkaa. Uimakoulu järjestetään 10-kerran kurssina ja hintaan sisältyy yksi lapsi, joka osallistuu opetukseen itsenäisesti.

Yksityinen uinninopetus
Järjestämme myös yksityistunteja asiakkaiden tarpeiden mukaan niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuntien sisältö voi vaihdella tarpeen mukaan aina uinnin alkeista tekniikan hiontaan. Ennen ensimmäistä opetustuntia selvitetään opetettavan lähtötaso, tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Aloituskerralla sovitaan yhdessä yksityistuntien tarvittavasta määrästä.

Hinnat:

30 min  60 €/ensimmäinen kerta, lisätunnit 50 €/kerta 
45 min 80 €/ ensimmäinen kerta, lisätunnit 70 €/kerta
Sunnuntaisin opetustunneista lisähinta +20 %. 
Kahden henkilön samanaikaisesta opetuksesta, toinen -50 %.

Hinta sisältää sisäänpääsyn kylpylään ja opetuksen. Huomioithan, että lasten yksityisopetustunneilla mukana oltava myös aikuinen.

Tulevat kurssit ja ilmoittautuminen

Tulevat kurssit:

Kurssit PERJANTAISIN 7.1.–18.3.2022, Ilmoittautuminen alkaa TIISTAINA 30.11.2021 klo 12.00. Ilmoittautuminen tästä >>

17-17:30 lasten esiuimakoulu, TÄYNNÄ
17:30-18 lasten alkeisuimakoulu, 1 paikka jäljellä
18-18:30 lasten alkeisuimakoulu, 4 paikkaa jäljellä
18:30-19 lasten jatkouimakoulu, taso 1, 4 paikkaa jäljellä
 

Kurssit LAUANTAISIN 8.1.–19.3.2022, Ilmoittautuminen alkaa TORSTAINA 2.12.2021 klo 12.00. Ilmoittautuminen tästä >>

9:30-10 lasten alkeisuimakoulu
10-10:30 lasten alkeisuimakoulu, vain 3 paikkaa jäljellä
10:30-11 lasten jatkouimakoulu, taso 1
 
 

Tietoa ilmoittautumisesta
Ilmoittautua uimakouluun voit ainoastaan sivujen ilmoittautumislomakkeella, joka on näkyvissä vain uimakoulun ilmoittautumisaikana.

Ilmoittautumislomakkeeseen tarvitaan seuraavat tiedot:

 • Lapsen nimi
 • Lapsen ikä
 • Vanhemman nimi
 • Vanhemman puhelinnumero
 • Vanhemman sähköpostiosoite
 • Mihin ryhmään toivot lapsesi osallistuvan: kurssi, päivä ja kellonaika
 • Mahdolliset muut asiat, jotka uimaopettajan olisi hyvä tietää kurssin alussa

Saat sähköpostiisi vahvistuksen uimakoulupaikasta tai tiedon mikäli uimakoulukurssi on jo täyttynyt heti kun olemme ehtineet käsitellä ilmoittautumisen.

Lisätietoja uimakouluistamme ja yksityistunneista tai ilmoittautumiseen liittyvistä asioista saat uinninvalvonnastamme: pool.caribia@holidayclub.fi 
tai puh. 0300 870 916. 

Hyvä tietää

 • Infokirje uimakoulusta lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, viimeistään kuitenkin pari viikkoa ennen uimakoulun alkua.
 • Uimakoulumaksu tulee maksaa viimeistään viikkoa ennen uimakoulun aloitusta kylpylän vastaanottoon. Uimakoulumaksun yhteydessä on koko perheellä mahdollisuus ilmaiseen tutustumisuintiin kylpylässä.
 • Maksutonta tutustumisuintia ei voi siirtää toiseen päivään.
 • Uimakouluun voi saapua 30 min ennen opetuksen alkua.
 • Uimakouluun osallistuva lapsi ja aikuinen saavat jäädä kylpylään uimaan opetuksen jälkeen veloituksetta. Muille perheenjäsenille kylpyläkäynti uimakoulun aikana ja sen jälkeen on 11 €/hlö.
 • Huomioittehan, että alle 12-vuotias lapsi ei voi jäädä yksin uimakoulun jälkeen kylpylään, vaan hänellä tulee olla mukana uimassa täysi-ikäinen huoltaja.
 • Uimakoulun aikaiset poissaolot voi käyttää lapsen kylpyläkäyntiin uimakoulun päätyttyä. Tarkemmat ohjeet saat uimaopettajalta.
 • Uimakoulukurssin poissaoloista ilmoitetaan etukäteen kylpylän allasvalvontaan pool.caribia@holidayclub.fi tai numeroon 0300 870 916.
 • Hyväksytysti suoritetun kurssin päätteeksi on mahdollista ostaa uimakoulumerkkejä kylpylän vastaanotosta.
 • Kouluikäisten lasten suositellaan menevän oman sukupuolen pukuhuoneisiin.
 • Allasosastollamme saa käyttää max. polvipituisia uimashortseja.

Vesijumpat

Vesijumpat Caribiassa

Noudatamme Varsinais-Suomen ja Turun alueen koronarajoituksia. Katso vesijumppa-aikataulu alta.

 

Syksy 2021 vesijumppa-aikataulu >>

Välipäivien kinkunsulatusvesijumppa-aikataulu 27.12.2021–5.1.2022 >>

Vesijumpasta lisäpuhtia päivään

Vesijumppa pidetään Caribian kuntouintialtaassa, jossa jalat yltävät pohjaan. Liikkeet vedessä ovat pehmeitä ja tehokkaita, siksi nivelystävällinen vesijumppa sopii erinomaisesti myös kuntoutujille sekä selkä- ja niskaoireisille. Vesijumppaan ovat tervetulleita niin naiset kuin miehet! Vesijumppa on monipuolista ja tehokasta liikuntaa, joka sopii mainiosti kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille.

Aikataulut ja hinnasto

Syksy 2021 aikataulu 18.10.–17.12.2021:

Vesijumppa-aikataulu 
Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
       

10.30 
Vesijumppa

10.30 
Vesijumppa

10.30
Vesijumppa
10.30
Vesijumppa
10.30 
Vesijumppa
         
    17.00
Vesijumppa
17.00 ARMY
Vesijumppa
 

18.00
Vesijumppa

18.00
Vesijumppa
18.00 ARMY
Vesijumppa
   
 • Vesijumppia ei pidetä arkipyhinä 
 • Max 35 hlöä /tunti.
 • Lipunmyynti alkaa ½ tuntia ennen jumppaa. Mikäli tunti on täynnä, mahdollisuus omatoimiseen uintiin tai kuntosalikäyntiin. 
 • Vesijumpissa käytössä paikkavaraussysteemi ennakkoon. Paikkalapun tunnille voi hakea aikaisintaan tuntia ennen jumpan alkua kylpylän tiskiltä. Paikkalapun noutamalla voit varmistaa, että mahdut mukaan tunnille.
 • Huomioithan, että vesijumppaan mennessä myös hiukset tulee kastella tai käyttää suihkumyssyä.

 

Hinnasto

Vesijumppien hinnat
  Norm. Opiskelijat/eläkeläiset Hotellivieraat
Kertamaksu 8,50 €  7,50 € 5 €

10 kerran kortti
(voimassa 6 kk)

60 € 54 €  
 • Perimme kausi- ja sarjakorteistamme 8€ korttimaksun. Kun palautat vanhan ehjän kortin, saat yhden liikuntakerran veloituksetta.
 • Vesijumpissa käytössä vuoronumerot. Vuoronumeron voit hakea kylpylävastaanoton tiskiltä tunti ennen vesijumpan alkua.
 • Vesijumpan lipunmyynti alkaa 30 min. ennen jumppaa.
 • Jumpan jälkeen poistumisaika kylpylästä on 30 min. 
 • Lisätiedustelut kylpylän vastaanotosta, puh. 0300 870 919

SuperPark Turku

Katso virtuaalikierros

SuperPark avoinna jälleen!

SuperPark tarjoaa riemukkaita liikuntahetkiä kaiken ikäisille!

Tervetuloa SuperPark Turkuun seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja rentoutumaan monipuolisten lajien parissa. Liikuttava superseikkailu löytyy Turussa Holiday Club Caribian katon alta. SuperPark tempaisee mukaansa niin lapset, aikuiset, kuin työporukatkin. Yhdellä rannekkeella kaikki aktiviteetit ja alueet ovat käytössäsi koko päivän. 

Aukioloajat ja hinnasto

Katso aukioloajat täältä >>

Hinnasto

Uudistunut hinnoittelu – millainen tilanne sellainen ranneke! 

Liput SuperParkiin
Teho – 2 h lippu  16 €/hlö
Tuplateho – 4 h lippu 19 €/hlö
Superior – koko päivän lippu  22 €/kpl
Perhelippu (4hlö, vähintään 1 aikuinen) 65 €/kpl
Perhelipun extra lapsi 10 €/kpl
Kuukausikortti, 1 kk 59 €/hlö
Kuukausikortti, 3 kk 118 €/hlö
Kk-korttikaveri 12 €/hlö

 

SÄÄNTÖJÄ JA SUOSITUKSIA

Aktiivinen puistoaika: Aktiivirannekkeet ovat voimassa joko 2 tuntia (Teho), 4 tuntia (TuplaTeho) tai koko päivän (Superior). Ranneke aktivoituu ensi kerran portin läpi mentäessä. Porttien toiminta loppuu valitun ajan täytyttyä.

Ikärajat: Alle 7-vuotias lapsi liikkuu puistossa aina täysi-ikäisen huoltajan seurassa. 0-2 -vuotiaat taaperoilla on veloitukseton pääsy puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen aikuisen seurassa.

Eläkeläiset ja isovanhemmat: Veloitukseton sisäänpääsy aktiivirannekkeen lunastaneen seurassa.

Valvojaranneke: Yhdellä täysi-ikäisellä huoltajalla on mahdollisuus veloituksettomaan valvojan rannekkeeseen alle 10-vuotiaan lapsen kanssa, jolla on pääsy sisälle puistoon. Liikunnallinen toiminta puistossa edellyttää myös aikuiselta aktiiviranneketta. Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta valvojarannekkeella.
Valvojasta osallistujaksi: Valvojaranneke vaihtuu helposti kassalla 2 tunnin aktiivirannekkeeksi.

Lisäaikaa puistossa: Kaksi lisätuntia Teho-rannekkeeseen ja loppupäivä TuplaTeho-rannekkeeseen hoituu ongelmitta 3 euron lisäostolla puiston lipunmyynnissä.

Yhteisliput SuperPark & Kylpylä Caribia
  Norm. Holiday Club -osakas
Aikuinen 32 € 30 €
Lapsi 28 € 26 €
Perhe (2 aik.+2 lasta tai 1+3) 116 € 108 €
Huom! Yhteislippu käytettävä molemmissa kohteissa saman päivän aikana.

Hyvä tietää

 • Puistossa ei saa käyttää ulkojalkineita. Puistossa voi olla sisäjalkineissa, sisätossuilla tai sukat jalassa.
 • Rannekkeen voimassaoloajan puitteissa puistosta voi poistua ja sinne palata takaisin vapaasti. Kaikki ravintolatilat ja WC:t sijaitsevat puiston ulkopuolella. 
 • Vaatesäilytykseen on käytettävissä lukollisia lokeroita, jotka kuuluvat hintaan ja toimivat sisäänpääsyrannekeella.
 • Alle 7-vuotias lapsi liikkuu puistossa aina täysi-ikäisen huoltajan seurassa.
 • Perheen pienimmillä 0-2 vuotiailla, on veloitukseton pääsy puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen aikuisen seurassa.
 • Eläkeläisellä ja isovanhemmalla on veloitukseton sisäänpääsy aktiivirannekkeen lunastaneen seurassa.
 • Jos aikuinen haluaa vain valvoa: Yhdellä täysi-ikäisellä huoltajalla on mahdollisuus veloituksettomaan valvojan rannekkeeseen, jolla on pääsy sisälle puistoon. Liikunnallinen toiminta puistossa edellyttää myös aikuiselta aktiiviranneketta. 
 • Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta valvojarannekkeella

Synttärit SuperPark Turussa

Touhua, tekemistä, hauskanpitoa ja herkkuja - niistä on hyvät synttärit tehty! Synttärikonsepti on nyt uusittu, joten valitse uusista paketeista seureenne tarpeeseen ja aikatauluun parhaiten soveltuva vaihtoehto!

Super-synttärit

Hinta: ma-to 26 €/hlö, la-su 28 €/hlö

SuperSynttäreillä on oma ohjaaja, ohjattu aktiviteetti, huikeat synttärihuone, sipsi-, keksi- ja mehutarjoilu huoneessa sekä irtokarkkibuffet. Sankarille lisäksi lahja. Synttäripakettiin sisältyy omatoimista ilonpitoa puistossa vaikka koko päivä. Wow-fiilikset lapsille, vaivatonta vanhemmille!

Lite-synttäri

Hinta: ma-to 19 €/hlö, pe-su 23 €/hlö

Iloista menoa omatoimisesti kahden tunnin ajan puistossa, juhlahuone käytössä lisäksi tunnin ajan, synttärihuoneessa sipsi-, keksi- ja mehutarjoilu. Mainio vaihtoehto erityisesti arki-iltoihin, mutta myös viikonloppuihin. Yksinkertaisesti huippuhauskaa!

Muuta huomioitavaa

Molemmissa paketeissa sankarin vanhemmat sekä yksi huoltaja per synttärivieras liikkuvat puistoissa veloituksetta. Lisäksi tarjoamme heille kahvit. Mikäli haluatte ostaa puistoon lisärannekkeita, saatte ne edulliseen ryhmähintaan 14 €/ kpl. Huom! Huoltajarannekkeet ja lisärannekkeet eivät sisällä huoneen synttäritarjoiluja.

Synttäreiden minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä ja maksimi 15 henkilöä. Mikäli haluatte varata synttärit suuremmalle ryhmälle, lisätietoja myyntipalvelustamme.

Lisätarjoilut ja hinnasto

Lisätarjoilut
Limsa 0,25l 1 €/hlö
Hesburger ranskalaiset  2 €/hlö
Hesburger hampurilainen 2 €/hlö
Minipehmyt strösselillä 1 €/hlö
Kakku 10 hlölle 65 €
 • Huom! Erikseen tilattavissa olevat lisätarjoilut edellyttävät yhtenäistä valintaa koko ryhmältä.

Lisäpalvelut 

Halutessasi voit myös tilata synttäreille apukädet. Puistotyöntekijämme auttaa sinua synttäriryhmän tarjoilussa, opastaa puiston aktiviteeteilla sekä toimii ylimääräisenä silmäparina lasten valvomisessa. Hinta 80 €/1 h.

Voit myös halutessasi yhdistää synttäreille kylpyläkäynnin. Hinta 12 €/hlö. Ennakkoon tehdyistä hoitovarauksistamme saat 10 % alennuksen. Alennuksen saat mainitessasi SuperPark-synttärit varausta tehdessäsi.

Synttäriajat

Synttäriajat synttärihuoneessa 

Huomiothan että synttäriaika on varattavissa vain yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Ma–pe

 • klo 14.30–15.30
 • klo 15–16
 • klo 15.30–16.30
 • klo 16–17
 • klo 16.30–17.30
 • klo 17–18
 • klo 17.30–18.30

La–su

 • klo 11.30–12.30
 • klo 12.00–13
 • klo 12.30–13.30
 • klo 13–14
 • klo 13.30–14.30
 • klo 14–15
 • klo 14.30–15.30
 • klo 15–16
 • klo 15.30–16.30
 • klo 16–17
 • klo 16.30–17.30
 • klo 17–18
 • klo 17.30–18.30 (huom. ei sunnuntaisin)
   

Hydrohex- tehokasta vesitreeniä omatoimisesti tai ohjattuna

Hydrohex-näytöllä treeniä omatoimisesti

Haluatko treenata omalla vesijumppanäytöllä, silloin kun sinulle sopii? Tarjolla on 60 eri treenin valikoima, jossa vedenailainen video ja tekstiohjaus opastavat sinut läpi treenin.

Caribian kylpyläosastolla pääset kokeilemaan ilmaista demotreeniä tai voit vuokrata näytön käyttöösi 5 €/h. Näyttöjä on rajallinen määrä, joten oman treenin varmistamiseksi voit varata näytön etukäteen Harmony Spa-hoitolan varausjärjestelmästä. Lisätietoja saat allasvalvonnasta tai kylpylän vastaanotosta. 

Minigolf

Minigolf auki koko kesän!

Hotellin pääsisäänkäynnin edustalta löytyy upea 9 -reikäinen minigolfrata. Tule testamaan, kuka on teidän porukan puttimestari! Välineet saat vuokrattua hotellin vastaanotosta. Välineet desinfioidaan jokaisen käyttäjän jälkeen, joten välineiden vuokraus on turvallista. Minigolf-rata on käytössä lokakuun viimeiselle viikolle asti. 

Aikuinen  7 €
Lapsi (4–14 v.) 3 €
Perhe (2 aikuista+ 1–3 lasta) 16 €

Ulkoilijan Aurajoki

Aurajoki, Turun sydän, virtaa aivan kivenheiton päässä Caribiasta. Aurajokea kiertäviä ulkoilureittejä on useita ja ne ovatkin ykkösvaihtoehto mukavalle ja reippaalle kävely- tai pyöräilyretkelle. Caribian läheltä kulkeva ulkoilureitti on osittain valaistu, ja se on mukava ja turvallinen myös illan hämärtyessä. Jokivarresta voit myös helposti poiketa kulttuurikohteisiin tai joen yläjuoksulla ihailla Halistenkosken kuohuja. Kesäisin koskella toimii myös melontakeskus. Jokivartta pitkin pääsee myös suoraan kaupungin keskustaan tai aina satamaan Turun Linnalle saakka. 

Yhteystiedot ja saapuminen

Tervetuloa Holiday Club Caribiaan!

 • Vastaanotto on auki 24 h
 • Vastaanoton yhteydessä on odotustila ja laukkujen säilytys
   
  Check-in Check-out
Hotelli klo 15 klo 12
Loma-asunnot pe klo 18 pe klo 11
Villas-huoneistot klo 16 klo 11

Osoite
Kongressikuja 1
20540 Turku

Saapumisohjeet

Pysäköinti
Pysäköinti Caribiassa on maksullista (1 €/h, 13 €/vrk). Villas 1 -rakennuksen edessä pysäköintialueella on sähköautojen latauspisteet. Virta-sovellus: 4 x 22kW, ilmainen lataus mobiilisovelluksella. Tesla Destination Charger: 2 x 22kW, ilmainen Tesloille. Pysäköinti on maksullista myös latauksen aikana.

Asiakaspalvelu
Soita 0300 870 900
Avoinna ma–pe 9–17, la 9–14
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Hotellin vastaanotto 24 h
Soita 0300 870 929
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kokous- ja ryhmämyynti
Soita 0300 870 923
Avoinna ma–pe 9–17
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kylpylän vastaanotto
Soita 0300 870 919
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista
spareception.caribia@holidayclub.fi

Some
#holidayclubcaribia