Harmony Spa

Caribian Harmony Spa on oikea paikka, kun haluat hemmottelua mielelle ja keholle. Hoitolamme tarjoaa hyvää oloa ja ylellisiä kokemuksia Guinot-hoitosarjan tehokkailla ja hoitavilla tuotteilla. Viihtyisä miljöö ja ammattitaitoiset kosmetologit takaavat kokonaisvaltaisen kauneuselämyksen – sinun hyvinvointisi on meille tärkeä asia! Ota siis tauko itsellesi ja varaa sinulle sopivin kauneushoito laajasta valikoimastamme.

Caribia_hoidot_pääkuva.png

Aukioloajat ja hoitovaraukset

Harmony Spa on avoinna päivittäin varaustilanteen mukaisesti.

Varaukset netissä tai puhelimitse 0300 870 929. Myös hotellin ja kylpylän vastaanotto auttaa varausten kanssa.

 

Uudet aromaattiset öljyt aromahierontaan >>

 

Uusi hieroja talossa! Kurkkaa tästä hänen tutustumistarjous >>

 

Hoitovalikoima ja hinnasto

Guinot-erikoiskasvohoidot

Guinot-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Erikoishoitomme ja ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen. Guinot-kosmetologi on erikoiskoulutettu ja henkilökohtainen neuvonantajasi, hän määrittelee ihonhoidolliset tavoitteesi kanssasi kauneuskonsultaation avulla. Varaathan siihen aikaa noin 10 minuuttia hoidon päätteeksi.

Hydradermie Youth 60 min
Kauneustavoite: Puhdas, kosteutettu ja rauhallinen iho
Monipuolinen kasvohoito, jonka voima on Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtävissä hoito-osuuksissa. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan räätälöidysti ihotyypin mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

105 €

Hydradermie Lift 60 min
Kauneustavoite: Kiinteä ja nuorekas iho
Kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito, jossa käytetään Hydraderm Cellular Energy -laitteen lihasstimulaatiotoimintoa. Hoidossa käytetään ihoa elvyttäviä, uudistavia ja kiinteytettäviä tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimulaation, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

105 €

Hydradermie Lift Deluxe 105 min
Kauneustavoite: Puhdas, kosteutettu, kiinteä ja nuorekas iho
Täydellinen kasvohoito, jossa yhdistyvät kaikki Hydraderm Lift -laitteen monipuoliset hoitotoiminnot. Hydraderm Lift Deluxe on todellista kasvohoitojen aatelia. Hoito sisältää Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift -hoidot sekä erikoisampullit.

147 €

Hydraclean 30 min 
Kauneustavoite: Puhdas ja raikas iho
Puhdistushoito, jossa vaikutetaan sekä hiki- että talirauhasiin poistaen iholta ylimääräistä talia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ThermoClean lämpökäsittelyn, hieronnan ja loppuvoiteet.

48 €

Détoxygéne 60 min 
Kauneustavoite: Kimmoisa ja välittömästi heleämpi iho
Guinot’n uusin hoitoinnovaatio sopii kaikille asiakkaille. Upea hoitouutuus on puhdistava, kirkastava ja ihon hapensaantia tehostava kasvohoito. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi ja kimmoisampi sekä puhdistettu ilmansaasteista ja toksiineista. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, puhdistavan savinaamion, hapensaantia tehostavan hieronnan sekä loppuvoiteet.

98 €

Age Summum 60 min
Kauneustavoite: Sileä, hehkuva ja napakka iho
Tehokkaasti ihoa silottava C-vitamiinihoito, jonka jälkeen iho hehkuu ääretöntä kauneutta. Hoidon kauneussalaisuuksia ovat anti-ageing-hieronta ja ainutlaatuinen seeruminaamio. Hoito sisältää voimallisen kuorinnan, C-vitamiiniseerumin, anti-ageing-hieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

98 €

Hydra Peeling 60 min
Kauneustavoite: Virkeä ja säteilevä iho
Guinot'n viimeisin innovaatio on ainutlaatuinen ihoa uudistava erikoiskasvohoito. Se sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa pehmeämmän vaihtoehdon medikaalisille kuorintahoidoille. Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä sekä vähentää liikapigmentoitumista. Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoidosta saatavana kaksi erilaista menetelmää, joista hoidon yhteydessä valitaan asiakkaalle oikea vaihtoehto. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, kiinteyttävän kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

98 €

Lift Summum 60 min
Kauneustavoite: Kiinteämpi ja nuorekkaampi iho
Kokonaisvaltainen kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Hoidon erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava hieronta sekä täsmätuote rypyille. Lopputuloksena kiinteä, kirkas ja kohonnut ilme! Hoito sisältää puhdistuksen, mikrohiukkaskuorinnan, hedelmähappokuorinnnan, kiinteyttävän hierontaseerumin, ryppyjä tasoittavan paikallishoitoaineen, kiinteyttävän harsonaamion kasvoille, silottavan naamion decolteelle ja loppuvoiteet.

 

98 €

Eye Lift - silmänympäryshoito 45 min
Kauneustavoite: Nuorekas ja napakka silmänympärysiho
Guinot`n uudistunut silmänympärysihon hoito on nyt entistäkin liftaavampi Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtävän LIFT-osuuden ansiosta. Hoidon jälkeen iho on napakka, kohonnut ja nuorekas. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, erikoishieronnan, lihassimulaation ihonhoitolaitteella sekä harsonaamion.

Eye Liftin voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiin 30 min. 39 €

59 €

Holiday Club Signaturehoito 45 min
Kauneustavoite: Raikas ja pehmeä iho
Asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva klassinen kasvohoito.
Hoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

79 €

Holiday Club Fresh-Up 30 min 
Kauneustavoite: Hetkessä heleämpi iho
Yksilöllinen kasvohoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.

44 €

Purete -kasvohoito 60 min 
Kauneustavoite: Puhdas, heleä, tasapainoinen ja hyvinvoiva iho
Tehokkaasti ihoa tasapainottava ja
puhdistava hoito, jonka jälkeen iho
on mattapintainen ja ihon sävy tasainen. Hoito alkaa lämmittävällä entsymaattisella kuorinnalla ja jatkuu erittäin puhdistavalla naamiolla.
Hoito sisältää ihonpuhdistuksen.

 

98 €

Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin n. 30 min 35 €.

Hieronnat

Klassinen hieronta
Tehokas hieronta, jossa hoitoalue valitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

 • 25 min 35 €
 • 50 min 55 €
 • 75 min 75 €
 • 90 min 95 €

Hieronta + lämpöpakkaukset

Sisältää lihaksia lämmittävät ja rentouttavat lämpöpakkaukset sekä hieronnan.

 • 60 min 75 €

Hot Stone -kuumakivihieronta

Lämpimillä kivillä tehtävä kokovartalohieronta. Vapauttaa lihasjännityksiä, lämmittää ja vähentää stressiä. Hoito saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.

 • 60 min 85 €

Intialainen päähieronta

Yksinkertainen ja rauhoittava pään alueen hieronta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen oireita.

 • 25 min  40 €
 • 50 min 65 €

Aromahieronta

Tehokas ja lempeä vartalohieronta, joka tuo hyvää oloa keholle ja mielelle. Hoito vaikutus määräytyy käytettävän hoitoöljyn mukaan. Hierottava alue voidaan valita asiakkaan toiveiden ja hoitoajan pituuden mukaan.

 • 25 min  40 €
 • 50 min  65 €
 • 75 min  85 €

Jännitysniskahieronta

Kallonpohjan ja hartiaseudun hieronta. Vapauttaa
lihasjännitystä ja rentouttaa hartiaseudun ja niskan aluetta.

 • 30 min  40 €

Harmony Spa -vartalohoidot

UUTTA! 

Slim Logic -hoikentava selluliittihoito 60min 
Kauneustavoite: Hyvä, kevyt olo
Slim Logic vartalohoito on yksi osa Guinot'n uudesta kattavasta Slim Logic ohjelmasta. Hoito tehostaa rasvan pilkkoutumista sekä kuona-aineiden- ja nesteiden poistumista. Hoidon jälkeen olo on ihanan kevyt! Hoito sisältää aktivoivan kuorinnan, hoikentavan hieronnan, nesteitä poistavan naamion ja loppuvoiteet. Ohjelma sisältää myös hoidon tuloksia tukemaan kotihoitoon ulkoa hoitovan Slim Logic hoitovoiteen sekä sisältäpäin vaikuttavat Slim Logic kapselit (hoitovoide ja kapselit eivät sisälly hoidon hintaan)

 

89 €

UUTTA! 

Mirific - rentouttavat vartalohoidot
Kauneustavoite: Rentoutunut olo ja silkinpehmeä kosteutettu iho
Mirific-vartalohoito on rentouttava, voimaannuttava sekä hoitavilla että hurmaavan tuoksuisilla anti-ageing öljyillä tehtävä vartalohoito. Hoitovaihtoehtoja ovat  ihon samettisen pehmeäksi jättävä kuorintahoito tai lihas- ja hermojännitystä lieventävä hierontahoito tai näiden molempien yhdistelmä. Hoito edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutumista, ja ihosi on elinvoimainen ja pehmeä. Todellinen selfcare hoito!

 

Mirific Commage -kuorintahoito 30 min

59 €

Mirific Relaxing -hierontahoito 60 min

79 €

Mirific Gommage+ Relaxing yhdistelmänä 75 min

109 €

Holiday Club Signature Face & Body 90 min
Kauneustavoite: Hemmottelua päästä varpaisiin
Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, jossa yhdistetään kasvo- ja vartalohoito uniikilla tavalla. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ja vartalon kuorinnan ja hieronnan eteerisillä öljyillä, kasvonaamion sekä loppuvoiteet.

138 €

Käsi- ja jalkahoidot

LCN PEDIC -täydellinen jalkahoito 60 min

Tule keventämään askeltasi tehokkaalla jalkahoidolla ja nauti hoidosta ammattilaisten käsittelyssä. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja hieronnan. Hoidon jälkeen jalat tuntuvat mukavan raikkailta ja kevyiltä. 

69 €

LCN QUICK -pikajalkahoito 30 min

Jalkojen huolto hetkessä. Hoito sisältää jalkakylvyn sekä vaihtoehtoisesti joko kynsien leikkauksen tai kovettumien poiston. Hoito viimeistellään hoitavalla jalkavoiteella.

39 €

LCN SPA FOOT -hemmotteluhetki jaloille 30 min 

Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa jalkojen hemmotteluun. Kuorimme jalat lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan hierontakynttilällä. Hoito viimeistellään ravitsevalla jalkavoiteella.

39 €
 

LCN MANIC - täydellinen käsihoito 60 min 

Anna käsillesi niiden ansaitsema huomio ja tule perusteelliseen käsihoitoon. Hoitomme sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen huollon, kynsien muotoilun ja rentouttavan hieronnan. Hoidon jälkeen kätesi ovat pehmeät ja kyntesi kauniit.

69 €

LCN QUICK - pikamanikyyri 30 min 

Käsien kaunistus hetkessä. Teemme puolen tunnin hoidossa ihostasi pehmeän suolakuorinnan avulla, muotoilemme kyntesi ja loppusilauksena laitamme kynsiin värittömän lakan. Hoitava käsivoide huolehtii viimeistelystä.

39 €
 

LCN SPA - nautintoa käsille 30 min

Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa käsien hemmotteluun käyttämällä orkideauutetta sisältäviä hoitotuotteita. Kuorimme kädet lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan lämpöisellä orkideaöljyllä. Hoito viimeistellään pehmittävällä käsivoiteella.

39 €
Lakkaus jalka- tai käsihoidon yhteydessä 15min. (sis. lakkapullon)  15 €

SHELLAC™ kestolakkaus

SHELLAC™ permanent lackning 30 min
Lakkauksen yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet. Kestolakkaus jalka- tai käsihoidon yhteydessä –5 € normaalihinnasta.

45 €

Shellac kestolakkauksen poisto 15 min

20 €

 

Sokeroinnit

Helmi-vartalosokeroinnit
Helmi on uudenlainen luonnollinen vartalosokeri, jonka ainutlaatuisuus piilee sen raaka-aineissa. Helmi-vartalosokeri on todella pehmeää ja rasittaa ihoasi huomattavasti vähemmän kuin tavallinen sokerointi ja soveltuu myös herkälle iholle. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Tuotteissa ei ole lainkaan hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Helmi-vartalosokerilla, Raikas-vartalovoiteella ja Rauhoittava-puuterilla on lupa käyttää FI-Natura Sertifikaattia osoituksena siitä, että ne ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa. Teemme sokerointia hoitolassamme vain naisasiakkaille.

Ylähuuli tai leuka   20 €
kasvohoidon yhteydessä ylähuuli tai leuka   15 €
Kasvot   30 €
kasvohoidon yhteydessä kasvot   25 €
Kainalot   25 €
Käsivarret   45 €
Bikini   40 €
Brasilialainen   70 €
Brassi huolto (max. 6 vkoa edellisestä käynnistä)   55 €
Sääret   45 €
Sääret ja reidet   75 €
Kainalo, sääret & bikini   90 €
Kainalo, sääret & brassi   120 €

Ohjeita asiakkaalle ennen sokerointia:

 • Kuori ihosi esim. kuivaharjaushanskoilla kaksi päivää ennen sokerointia.
 • Älä käytä kosteusvoidetta sokerointialueella samana päivänä ennen sokerointia.
 • Sokerointi tehdään tatuointien päältä asiakkaan omalla vastuulla.

Sokeroinnin jälkeen:

 • Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa ja solariumia, itseruskettavia tuotteita, sekä hajuvesiä sokerointialueella vuorokauden ajan  sokeroinnin jälkeen.
 • Kylpylään ja saunaan ei voi mennä vuorokauden ajan sokeroinnin jälkeen.
 • Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen kahden päivän ajan. Tämän jälkeen kuori ihoasi säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa kuivaharjaushanskoilla.
 • Käytä vartalovoidetta päivittäin.
 • Suojaa ihosi auringolta viikon ajan sokeroinnin jälkeen.

Sokerointia ei voi tehdä:

 • Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja vain terveeltä ihoalueelta.
 • Roaccutan tai isoretinoini-lääkekuurin aikana, tai 6kk sen lopettamisen jälkeen.
 • Isojen mustelmien tai kipeiden suonikohjujen päältä.
 • Mikäli iho on palanut auringossa.
 • Mikäli olet kuumeessa tai kipeä.
   

Ripset ja kulmat

Kulmien muotoilu 20 €
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 25 €
Ripsien kestovärjäys 25 €
Kulmien ja ripsien kestovärjäys (sis.muotoilun) 35 €
Muotoilut ja kestovärjäykset kasvohoidon yhteydessä -5  normaalihinnasta.
Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on täysin uudenlainen hoito, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin antaen ripsille lisää pituutta ja volyymia ja saa ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa joka on silmäripsien normaalin elinkaaren pituus. Käsittelyn voi uusia 8-12 viikon välein ja uusintavärjäyksen voi myös ottaa n. 4 viikon jälkeen hoidosta. Huomioithan että parhaan lopputuloksen takaamiseksi, suosittelemme että saavut hoitoon ilman silmämeikkiä.
Ensimmäisellä hoitokerralla suosittelemme hankkimaan hoitavan mascaran tukemaan kotihoitoa 42 €
95 €
Yumi™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen. 65 €
Yumi™Lashes + Yumi™ Brows 135 €

Solarium

Solarium
Solarium sijaitsee kuntosalin yhteydessä. Solariumpoletin saat lunastettua kylpylän vastaanotosta. Maksimiaika 20 min./kerta. Huom. Solariumin ikäraja on 18 v.
Kertamaksu 8 €
Opiskelija, hotellivieras 5 €

Lapsille soveltuvat hoidot

Hoidot lapsille

Holiday Club Fresh-Up 30 min 

Kauneustavoite: Hetkessä heleämpi iho
Yksilöllinen kasvohoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.

44 €

LCN SPA FOOT -hemmotteluhetki jaloille 30 min 

Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa jalkojen hemmotteluun. Kuorimme jalat lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan hierontakynttilällä. Hoito viimeistellään ravitsevalla jalkavoiteella.

39 €

LCN SPA - nautintoa käsille 30 min

Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa käsien hemmotteluun käyttämällä orkideauutetta sisältäviä hoitotuotteita. Kuorimme kädet lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan lämpöisellä orkideaöljyllä. Hoito viimeistellään pehmittävällä käsivoiteella.

39 €

Aromaattiset öljyt

Aromaattiset öljyt

HEMMOTTELUA MIELELLE JA KEHOLLE!

Aromahieronta on tehokas ja lempeä vartalohieronta, joka tuo hyvää oloa keholle ja mielelle. Hoito vaikutus määräytyy käytettävän hoitoöljyn mukaan. Hierottava alue voidaan valita asiakkaan toiveiden ja hoitoajan pituuden mukaan. Valittavanasi on 25, 50 tai 75 minuutin hemmottelu. Tutustu ja ihastu hurmaaviin hoitoöljyihin jo ennakkoon!

 

Mm. Bergamotti, ruusupuu, laventeli, eucalyptus ja appelsiini eteeriset öljyt käytössä.

 

 

Varaa hemmotteluhoito
Yumi™Brows-kulmien laminointi

Yumi™Brows-kulmien laminointi

YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. 

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Varaa hemmotteluhoito
Yumi™Lashes ripsien kestotaivutushoito

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutushoito

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus on täysin uudenlainen hoito, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin antaen ripsille lisää pituutta ja volyymia ja saa ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa joka on silmäripsien normaalin elinkaaren pituus. Käsittelyn voi uusia 8-12 viikon välein.

Varaa hemmotteluhoito
Ylellisiä hemmotteluhoitoja laadukkailla tuotteilla

Ylellisiä hemmotteluhoitoja laadukkailla tuotteilla

Käytössämme on ranskalainen hoitolasarja Guinot, joka tunnetaan tieteeseen pohjautuvan modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijänä. Ylelliset vartalo- ja erikoiskasvohoitomme sekä ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen. Kosmetologin laatima ihonhoitokonsultaatio ja yksilöllinen ihonhoito-ohjelma varmistavat, että saat kokonaisvaltaista palvelua, joka vastaa henkilökohtaisiin kauneustavoitteisiisi.

Hoitovalikoimaamme kuuluvat myös klassiset hieronnat, sekä laadukkaat LCN-sarjan käsi- ja jalkahoidot.

Helmi-vartalosokerointi

Helmi-vartalosokerointi

Helmi-vartalosokerointi on kehitetty herkälle iholle, jotta jokainen voisi nauttia suloisen sileästä ihosta. Helmi-vartalosokeri on pehmeää ja siksi sen levitys tuntuu miellyttävältä. Sokerointi tekee myös hyvää ihollesi, sillä se kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Helmi-vartalosokerilla voidaan poistaa lyhyet, jopa 1-3mm pituiset karvat turvallisesti. Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan.

Helmi-vartalosokerit ovat Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja sekä sinun ihoasi että luontoa hellien. Helmi-vartalosokereissa ei ole ihoa herkistäviä tuoksuja, väriaineita tai sitruunaa.

Varaa hemmotteluhoito

Harmony Spa -etiketti

 • Toivomme, että saavut Harmony Spa -hoitolaamme noin 15 min ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja rentoutua odotustilassa ennen varsinaista hoitoasi. Myöhästyessäsi joudumme valitettavasti lyhentämään hoidon kestoa.
 • Laitathan puhelimen äänettömälle saavuttuasi.
 • Mikäli käytät piilolinssejä, muistathan poistaa ne ennen hoidon alkamista.
 • Hoitaja kertoo hoitosi kulusta ennen hoidon aloittamista. Kosmetologihoitojen yhteydessä tehdään ihonhoidollinen kauneuskonsultaatio, varaathan itsellesi tähän noin 10 minuuttia ylimääräistä aikaa. Hoidon aikana hoitaja antaa sinun rauhassa nauttia hoidostasi, mutta voit milloin tahansa avata keskustelun tai esittää toiveita hoidon kulkuun liittyen.
 • Varaathan hetken ylimääräistä aikaa myös hoidon jälkeiseen rentoutumiseen lepohuoneessa. Mikäli haluat käydä kylpylässämme, tee se ennen hoitoasi. Useimmissa hoidoissa käytetään tuotteita, jotka vaikuttavat vielä hoidon jälkeen.
 • Esteen sattuessa pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta vuorokautta (24 h) ennen. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Mikäli varattua hoitoa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko varatun hoidon hinnan. Ryhmävaraukset voi perua 7 vrk ennen hoitoja. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitamme 50 % tilauksen arvosta, alle 3 vrk tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.
 • Tärkeää! Hoitoaikaa varatessasi muista mainita, mikäli sinulla on jokin sairaus, allergia, käytät lääkitystä tai olet raskaana.

Nautinnollista Harmony Spa -hetkeä!