Caribian kuntosali

Kuntosalin lämmittelytilassa voi treenata mm. kahvakuulilla ja jumppapalloilla

Räpylöihin vauhtia uimakouluista.

Kylpylän lämmössä saa rentoutua ja olla vain.

Vesipetojen paratiisi

Uimakoulu Caribiassa

Holiday Club Caribiassa järjestetään erilaisia uimakouluja ja uintikursseja niin lapsille kuin aikuisillekin ympäri vuoden. Kaikkien kurssien hinta 135 €.  Lasten uimakoulut järjestetään kerran viikossa 10 kerran kurssina. Kurssin päätteeksi lapset saavat uintikirjan, johon voi kerätä uintisuoritusmerkintöjä. Aikuisten uimakoulukursseja pidetään kysynnän mukaan. Caribiassa on myös mahdollisuus varata yksityistä uinninopetusta. Lasten uimakoulut on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Vauvauintia ja perheuintia on tarjolla yksityisten yritysten järjestäminä.

two-girls-in-the-pool-squ.jpg
kuntoallas squ.jpg
Kylpyla_Caribia_04_465x465.jpg

Uimakouluryhmät:

Kevään 2020 ensimmäiset kurssit PERJANTAISIN ajalla 3.1.- 13.3. 
(ei opetusta viikolla 8)

 • 17-17.30 lasten esiuimakoulu 
 • 17.30-18 lasten alkeisuimakoulu 
 • 18-18.30 lasten jatkouimakoulu

Kevään 2020 ensimmäiset kurssit LAUANTAISIN ajalla 4.1.-14.3.
(ei opetusta viikolla 8)

 • 10-10.30  lasten alkeisuimakoulu
 • 10.30-11  lasten alkeisuimakoulu

Ilmoittautuminen perjantaina pidettäviin uimakouluihin alkaa ma 25.11.19, klo 12 ja lauantaina pidettäviin uimakouluihin ke 27.11.19 klo 12. Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen kautta olevalla lomakkeella. Lomake tulee näkyviin ilmoittautumisen alkaessa. 

Lisätietoja Caribian allasvalvonnasta pool.caribia@holidayclub.fi tai puh. 0300 870 916. 

Hyvä tietää

 • Infokirje uimakoulusta lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, viimeistään kuitenkin pari viikkoa ennen uimakoulun alkua.
 • Uimakoulumaksu tulee maksaa viimeistään viikkoa ennen uimakoulun aloitusta kylpylän vastaanottoon. Uimakoulumaksun yhteydessä on koko perheellä mahdollisuus ilmaiseen tutustumisuintiin kylpylässä. Maksutonta tutustumisuintia ei voi siirtää toiseen päivään.
 • Uimakouluun voi saapua 30 min ennen opetuksen alkua.
 • Uimakouluun osallistuva lapsi ja aikuinen saavat jäädä kylpylään uimaan opetuksen jälkeen veloituksetta. Muille perheenjäsenille kylpyläkäynti uimakoulun aikana ja sen jälkeen on 11 €/hlö.
 • Huomioittehan, että alle 12-vuotias lapsi ei voi jäädä yksin uimakoulun jälkeen kylpylään, vaan hänellä tulee olla mukana uimassa täysi-ikäinen huoltaja.
 • Uimakoulun aikaiset poissaolot voi käyttää lapsen kylpyläkäyntiin uimakoulun päätyttyä. Tarkemmat ohjeet saat uimaopettajalta.
 • Uimakoulukurssin poissaoloista ilmoitetaan etukäteen kylpylän allasvalvontaan pool.caribia@holidayclub.fi tai numeroon 0300 870 916.
 • Hyväksytysti suoritetun kurssin päätteeksi on mahdollista ostaa uimakoulumerkkejä kylpylän vastaanotosta.
 • Kouluikäisten lasten suositellaan menevän oman sukupuolen pukuhuoneisiin.
 • Allasosastollamme saa käyttää max. polvipituisia uimashortseja.
spa area hor.jpg
caribia-veden-alla-hor.jpg

Esiuimakoulu on suunnattu 3–5 -vuotiaille uimataidottomille lapsille, jotka uivat jo reippaasti kellukkeiden kanssa, mutta ovat vielä liian nuoria osallistumaan alkeisuimakouluun. Esiuimakoulu sopii myös lapsille, joille vesi on uusi elementti tai uimaan meno jännittää. Kurssin tavoitteena on mahdollisen veden pelon tai arkuuden voittaminen sekä muutaman varhaistaidon hallitseminen. Kurssilla totuttaudutaan veteen ja kartutetaan vesitaitavuutta leikkien kautta sekä harjoitellaan uinnin varhaistaitoja kuten kastautumista, kelluntaa, kuplien puhaltamista, itsenäistä liikkumista sekä totuttaudutaan oikeaan uintiasentoon. Kurssi järjestetään 10-kerran kurssina ja lapsi osallistuu esiuimakouluun yhdessä aikuisen kanssa (aikuinen sisältyy esiuimakoulun hintaan).

Alkeisuimakoulu on suunnattu 4–7 -vuotiaille uimataidottomille lapsille. Kurssin tavoitteena on 10 m uimataito. Kurssilla harjoitellaan alkeisuimataitoja kuten kelluntoja, liukuja, hyppäämistä, sukeltamista sekä eri alkeisuintityylejä. Alkeisuimakoulu järjestetään 10-kerran kurssina ja lapsi osallistuu siihen yhdessä aikuisen kanssa (aikuinen sisältyy uimakoulun hintaan).  

Jatkouimakoulu on suunnattu 5–8 -vuotiaille lapsille, jotka omaavat vähintään 10 m uimataidon.  Kurssin tavoitteena on 25–50 m uimataito kahdella eri uintityylillä. Kurssilla kerrataan alkeisuimataitoja ja harjoitellaan niiden haastavampia suoritustapoja sekä pidennetään jo opittua uintimatkaa. Jatkouimakoulu järjestetään 10-kerran kurssina ja lapsi osallistuu siihen yhdessä aikuisen kanssa (aikuinen sisältyy uimakoulun hintaan). 

 Tekniikkauimakoulu on tarkoitettu 6–9 -vuotiaille lapsille, jotka omaavat jo 50 m uimataidon (25 m vatsallaan ja 25 m selällään). Kurssin tavoitteena on kahden oikean uintitekniikan hallitseminen. Kurssilla harjoitellaan krooli-, selkä- sekä rintauintia painottaen niiden oikeaa tekniikkaa. Lisäksi sukellukset, vaativammat hypyt sekä vesipelastustaidot tulevat tällä kurssilla tutuiksi. Kurssin aikana suoritetaan myös pohjoismainen 200 m uimataitotesti. Tekniikkauimakoulu järjestetään 10-kerran kurssina. Uimakoulun hintaan sisältyy yksi lapsi ja lapsi osallistuu opetukseen itsenäisesti. (Järjestetään kysynnän mukaan.)

Kurssi on suunnattu uimataidottomille nuorille sekä aikuisille. Kurssin tavoitteena on mahdollisen veden pelon poistaminen, hengitysrytmin sekä oikean uintiasennon oivaltaminen ja ainakin yhden alkeisuintitekniikan oppiminen. Kurssin aikana tutustut veteen elementtinä ja opit liikkumaan monipuolisesti vedessä. (Järjestetään kysynnän mukaan.)

Kurssi on suunnattu aikuisille, jotka omaavat jo vähintään 50 m uimataidon. Voit osallistua kurssille mikäli haluat hioa tekniikkaasi ja uida tehokkaasti sekä vaivattomasti. Kurssin tavoitteena on ainakin kahden uintitekniikan hallitseminen. Kurssin sisältöä ja tavoitteita on mahdollista räätälöidä henkilökohtaisesti osallistujien toiveiden mukaan. Kurssin alkukertojen tunnit ovat yhteistä harjoittelua ja loppukertojen tunneilla on mahdollisuus omaan itsenäisempään uintiin ja tekniikoiden hiomiseen opettajan henkilökohtaisessa ohjauksessa. (Järjestetään kysynnän mukaan.)

Järjestämme myös yksityistunteja asiakkaiden tarpeiden mukaan niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuntien sisältö voi vaihdella tarpeen mukaan aina uinnin alkeista tekniikan hiontaan. Ennen ensimmäistä opetustuntia selvitetään opetettavan lähtötaso, tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Aloituskerralla sovitaan yhdessä yksityistuntien tarvittavasta määrästä.
Hinnat:

 • 30 min  60 €/ensimmäinen kerta, lisätunnit 50 €/kerta 
 • 45 min 80 €/ ensimmäinen kerta, lisätunnit 70 €/kerta

Sunnuntaisin opetustunneista lisähinta +20%. 
Kahden henkilön samanaikaisesta opetuksesta, toinen -50%.

Hinta sisältää sisäänpääsyn kylpylään ja opetuksen. Huomioithan, että lasten yksityisopetustunneilla mukana oltava myös aikuinen.

Lisätietoja yksityistunneista saat allasvalvonnasta: pool.caribia@holidayclub.fi

Ilmoittautua uimakouluun voit ainoastaan tällä sivulla olevalla erillisellä ilmoittautumislomakkeella, joka on näkyvissä vain uimakoulun ilmoittautumisaikana.

Ilmoittautumislomakkeeseen tarvitaan seuraavat tiedot:

 • Lapsen nimi
 • Lapsen ikä
 • Vanhemman nimi
 • Vanhemman puhelinnumero
 • Vanhemman sähköpostiosoite
 • Mihin ryhmään toivot lapsesi osallistuvan: kurssi, päivä ja kellonaika
 • Mahdolliset muut asiat, jotka uimaopettajan olisi hyvä tietää kurssin alussa

Saat sähköpostiisi saman päivän aikana vahvistuksen uimakoulupaikasta tai tiedon mikäli uimakoulukurssi on jo täyttynyt.

Lisätietoja uimakouluistamme tai ilmoittautumiseen liittyvistä asioista saat uinninvalvonnastamme: pool.caribia@holidayclub.fi

Caribia Lifesavers -hengenpelastuskerho

Caribia Lifesavers -hengenpelastuskerho

Caribia Lifesavers-hengenpelastuskerhon toiminnan tavoitteena on, että nuoret oppisivat turvallista vesillä liikkumista, tilanteiden ennakointia ja vesielementin kunnioittamista. Kerhossa harjoitellaan pelastautumista ja pelastamista oikeilla välineillä ja oikeilla tekniikoilla. Kerholla on maan parhaat välineet hengenpelastuksen harjoitteluun! Lisäksi opetellaan perusuintitekniikkaa, sukelluksia sekä snorkkelin, räpylöiden ja maskin käyttöä. Tärkeä osa on myös ensiaputaitojen harjoittelu. Kerhossa on aina hauskaa ja liian tosissaan ei tätä vesiliikuntaharrastusta oteta! 

Tykkää meistä Facebookissa!

Vauvauintia Caribiassa

Vauvauintia Caribiassa

Caribiassa järjestetään useamman yksityisen yrittäjän toimesta vauvauintia, perheuintia sekä vauvamuskaria. Toimintaa on sekä aamuisin että iltapäivisin. Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen iloinen ja turvallinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutetun ohjaajan valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Caribiassa vauvauinti tapahtuu isossa pyöreässä altaassa lasten altaan takana. Lisätietoja vauvauinnista ja perheuinnista löydät yrittäjien omilta sivuilta:
Suuri Sydän >>
Go Baby Go >>
Polskis&Molskis >>

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn