Neuvottelutila Förissä on paikat 10 hengelle.

Caribian Saunakylässä pääset aidon savusaunan ja perinteisen puusaunan tunnelmiin keskellä kaupunkia. Järjestä tilaussaunoissa rento saunailta koko porukalle!

Seili-kokoustilaan sopii enimmillään 60 henkeä.

Kokoustila Brinkkala

Caribiassa on viihtyisästi sisustettuja hotellihuoneita eri kokoisille seurueille.

Vietä pirteimmät pikkujoulut Caribiassa!

Viihdy Classic Pizza Restaurantissa!

Kylpylän lämmössä saa rentoutua ja olla vain.

Oheisohjelmat ryhmille

Kokouspäivää voit virkistää yhteisellä toiminnallisella ohjelmalla. Tai tarjoa yhteistyökumppaneillesi rento illanvietto Holiday Club Caribian kylpylässä. Caribian tilaussaunoilla tai saunakylässä voit järjestää rentoja juhlia tai palavereja, yllättää ystävät ikimuistoisilla synttäreillä tai viettää parhaat polttarit. SuperParkissa voitte kisailla leikkimielisten pelien parissa joko ohjautusti tai omatoimisesti. Myös työporukoiden viihtyisät illanvietot, tyttöjen illat ja muut tapahtumat onnistuvat vaivattomasti Caribiassa.

caribia-savusauna-ihmiset-squ.jpg
Shampanjalasit-squ.jpg
vesijumppa-squ.jpg

Oheisohjelmat

Hauskoja aktiviteetteja moneen makuun! Yllätä kaveri- tai työporukkasi varaamalla erilainen, hauska ja ryhmähenkeä kohottava oheisohjelmapalvelu saunomisen seuraksi. Hauskanpito on meillä sallittua! Ohjatun aktiviteetin kruunaa yhteinen saunahetki ja virkistäytyminen kylpylän poreissa. 

Tiimirata

Tiimirata

Tiimirata koostuu ryhmähenkeä kohottavista tehtävistä ja kisailuista, jotka voidaan toteuttaa joko ulkona tai sisällä. Lajeina mm. hiihtoviesti, sokkoviesti, uimarengasviesti, korikävely ja "curling".

 • Kesto: 1–1,5 h. Max 30 hlöä.
 • Hinta: 15 €/hlö (max 15 hlöä), 18 €/hlö (yli 15 hlöä), min. 210 €/ryhmä, pyhäpäivinä +20 %. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet.
Tutustu oheisohjelmiin
Vesiturnajaiset

Vesiturnajaiset

Hauska vesikisailu kahden joukkueen kesken allasosastolla. Lajeina mm: vesimattojuoksu, melontaviesti, rengasviesti, lautankanto ja vesipallo.

 • Kesto: 1 h (3–4 lajia) tai 1,5 h (5 lajia), max 30 hlöä.
 • Hinta: 15 €/hlö (3 lajia), 18 €/hlö (5 lajia), min. 210 €/ryhmä, pyhäpäivinä +20 %. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet.
Sumopaini

Sumopaini

Töni, heitä, kaada ja paini! Hauska leikkimielinen painiottelu painitaan pehmeissä megasumopuvuissa 4 x 4 m pehmustetulla alustalla, kaksi painijaa kerrallaan.

 • Kesto: 1 h, max 30 hlöä
 • Hinta: 15 €/hlö, min. 210 €/ryhmä. Pyhäpäivinä +20 %. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet.
Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Ohjattu yhteinen liikuntahetki. Valittavana mm. sauvakävely, kuntosali, vesijumppa, niska-hartiajumppa, Circuit-kuntopiiri. Erillisestä varauksesta myös Zumba, Bailatino ja Aqua Zumba.

 • Kesto: 45 min–1 h/ohjelma, max 40 hlöä / ryhmä.
 • Hinta: 7 €/hlö, min. 150 €/ryhmä, pyhäpäivinä +20 %. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet.
Curling

Curling

Testatkaa ryhmähenkeänne ja taitojanne hauskalla "keinocurling"-radalla. "Curlaus" muistuttaa keilailua ja sitä pelataan ilman jäätä ja harjoja.

 • Kesto: 1 h, ryhmän koosta riippuen, max 30 hlöä.
 • Hinta: 15 €/hlö, min. 210 €/ryhmä. Pyhäpäivinä +20 %. Hinta sisältää ohjauksen ja välineet.
SuperParkiin seikkailemaan!

SuperParkiin seikkailemaan!

Kylpylähotellin yhteydessä sijaitsevassa SuperPark-sisäaktiviteettipuistossa on 2600 m2 tilaa liikkua ja kohottaa ryhmähenkeä. Ja kyllä – aikuisillakin on takuuvarmasti hauskaa!

Puistosta löydät mm.

 • Game Arena ja Freestyle Hall
 • Trampoliineja ja foam-allas
 • Scoottialue
 • Air Track -ilmavolttirata
 • Jalkapalloflipperi, lätkätutka, pesisalue, polkuautorata
 • Kiipeily- ja liukumäkialueet
Tutustu SuperPark Caribiaan

Järjestä polttarit tai muut juhlat!

Meillä voit järjestää mukavat ja rennot polttarit tai vaikkapa ikimuistoiset synttärit. Tarjolla sekä sauna että tila juhliasi varten. Illan kruunaa pulahdus kylpylän poreisiin ja rentoutuminen höyrysaunassa. Menevämpään juhlan viettoon valittavanasi on hauskoja oheisohjelmia. Kysy lisää myyntipalvelustamme, autamme sinua mielellämme!

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn