caribia-romantic-holidays-1042x400.jpg

Romanttinen kylpyläloma Caribiassa

Yllätä rakkaasi ikimuistoisella tavalla ja varaa romanttinen kylpyläloma Caribiassa. Oli luvassa sitten romanttinen yllätys, rakkaasi syntymäpäivä, hääpäivän vietto tai kenties vaikka kosinta, on romanttinen kylpyläloma kahdelle Caribiassa erinomainen tapa viettää yhteistä aikaa rakkaan kanssa ja saada parisuhde kukoistamaan. Myös ilman erityistä merkkipäivää romanttinen loma kahdelle tuo mukavaa laatuaikaa parisuhteeseen. Romanttisella kylpylälomalla vietetään yhteistä, kiireetöntä aikaa kylpylässä ja saunoissa rentoutuen sekä hemmotteluhoidoista nauttien.

Varaa nyt romanttinen kylpyläloma kahdelle Caribiassa ja nauti!

hotel room squ.jpg
caribia-spa-couple-squ.jpg
allas + villas squ.jpg
Tarjous

Romanttinen kylpyläloma Caribiassa alk. 128 €/vrk

Vietä romanttinen kylpyläloma ylellisesti Caribiassa!

Romanttinen loma Caribian lämmössä takaa ikimuistoisen loman tasokkaissa puitteissa. Suosittelemme myös late check-outia hintaan 30 €/huone, jolloin hotellihuone on käytettävissäsi luovutuspäivänä klo 16 saakka, sisältäen myös kylpylän käytön. 

Tarjoukset voimassa 31.12.2019 asti. Erikoistapahtumissa ja kysytyimpinä aikoina huoneita on rajoitetusti.
Puh. 0300 870 900.

varaa verkkokaupasta
Late check-out 30 €/huone

Late check-out 30 €/huone

Hotellihuone on käytettävissäsi luovutuspäivänä klo 16 asti/30 € tai lisätunti 1 h/10 €.

  • Late check-out sisältää kylpylän käytön.
  • Voimassa joka päivä varaustilanteen mukaan.
  • Kysy mahdollisuutta myöhäisempään huoneluovutukseen lomalla hotellin vastaanotosta.
Kylpylän poreita ja saunan lämpöä

Kylpylän poreita ja saunan lämpöä

Rentoutukaa Caribian kylpylän poreammeissa ja hierovien suihkujen alla. Nauttikaa löylyistä naisten ja miesten yhteisessä höyrysaunassa, jonka jälkeen voitte pulahtaa ulkoaltaisiin viilentymään. Ulkoaltaiden reunalla voi loikoilla lepotuoleissa ja nauttia yhteisestä ajasta. Allasosaston merirosvolaivalla Captain Hookissa tarjoillaan viikonloppuisin virvoittavia juomia.

Tutustu kylpylään
Harmony Spa hemmotteluja

Harmony Spa hemmotteluja

Harmony Spa -hyvinvointiosastomme tarjoaa hyvää oloa ja ylellisiä kokemuksia kaikille hemmottelua kaipaaville. Viihtyisässä miljöössä, alan ammattilaisten osaavissa käsissä saatte hemmottelua intialaisesta päähieronnasta kasvo- ja vartalohoitoihin.

Tutustu hemmotteluhoitoihin
Kullan kanssa Caribiassa

Kullan kanssa Caribiassa

Janin ja Marianin kiireinen uusperhearki käy välillä kiireiseksi, ja silloin täytyy saada yhteisiä irtiottoja. Holiday Club Caribia tarjosi parille rentouttavan elämyksen.

Lue lomatarina

Fiiliksiä romanttisilta lomilta Caribiasta

Lisää kuva teidän romanttiselta lomalta Caribiasta, poimimme parhaat tälle sivulle! Kuvan voit lisätä Instagramissa #holidayclubcaribia tai suoraan Lomafiilis-sivuilla.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn