himos_villas_balcon_1042x400.jpg
Holiday Club Himos

Holiday Club Himos

Holiday Club Himos sijaitsee Jämsän kaupungissa, Keski-Suomen sydämessä. Toimivat loma-asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulta mukavan ajomatkan päässä. 

Loma-asunnot

Holiday Clubilla on Himoksella kaksi loma-asuntokohdetta: Aurinkopaikka ja Himoksen Tähti 1 sekä Villas-huoneistoja Himos-keskuksen alueella. Lomahuoneistoissa on kaikki kohdallaan, tilavaan ja moderniin asuntoon mahtuu mukavasti koko perhe. Varmista rentouttavat lomat myös jatkossa hankkimalla Himoksen loma-asunnoista oma viikko-osake ja laadukas loma-asunto.

Palvelut ja aktiviteetit

Himos on Keski-Suomen monipuolisin, ripeästi kasvava matkailukeskus, jossa uusia aktiviteetteja avautuu joka vuosi. Loma-asunnot sijaitsevat loistavalla paikalla, mm. lähellä laskettelurinteitä, golfkenttää ja HimosHotellin monipuolisia lomapalveluita. Jämsän korkeuksilla talvi on sitä oikeaa, lumista lajia, kesä Päijänteen vesistöjen tuntumassa on aitoa suomalaista lämpöä täynnä.

Katso kuvia kohteesta

Hyvä tietää

Osoite

Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä

Yleinen asiakaspalvelu ja varaukset

Soita 0300 870 900

asiakaspalvelu@holidayclub.fi

Avoinna ma–pe 8–18, la 10–15

Some

#holidayclubhimos

  Tulo Lähtö
Himoksen aurinkopaikka pe klo 18 pe klo 11
Himoksen tähti pe klo 18 pe klo 11
  • Avainpalvelu sijaitsee HimosCenterissä HimosLomien vastaanotossa, Länsi-Himoksentie 4, puh. 020 711 9210. Vastaanoton sulkeuduttua majoittuvia asiakkaita palvelee huoltopäivystys 24 h, puh. 020 711 9213.
  • Vastaanoton olleessa suljettu saat avaimen HimosCenterin tuulikaapista. Ulko-ovessa on päivystäjän puhelinnumero, johon soittamalla saat koodin sähkölukkoon, joka on ulko-oven oikealla puolella. Ulko-ovi aukeaa ja tuulikaapissa seinällä on puinen laatikko, josta voit ottaa kirjekuoren yrityksen/omalla nimelläsi. Kuoressa on kartta ja avain huoneistoon.

Lomalle saapuminen

Holiday Club Himos sijaitsee Jämsässä, mukavasti Tampereen ja Jyväskylän puolivälissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Himokselle matkustat sujuvimmin autolla, alueella on runsaasti parkkitilaa. Jämsän keskustasta on matkaa  Holiday Club Himokselle 9-tietä Jyväskylän suuntaan noin 6 km.

Välimatkoja Himokselle

Helsinki: 220 km
Tampere: 95 km
Jyväskylä: 55 km
Turku: 250 km

Osoite

Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä

Ajo-ohjeet

  • Himos Areenalla tapahtuu! Varaa majoitus tapahtumien keskipisteestä ja nauti esityksistä. Katso ohjelmisto >>
Tarjous

Loma Himoksella
alk. 130 €/vrk

Villas-huoneisto alk. 130 €/vrk

Villas-huoneistot sisältävät majoituksen, liinavaatteet sekä loppusiivouksen. Minimimajoitus 2 vrk. 

Tarjous voimassa 20.12.19 asti.  Erikoistapahtumissa ja kysytyimpinä aikoina huoneita on rajoitetusti. Puh. 0300 870 900.

varaa verkkokaupasta

Majoitus

Himoksen Holiday Club -loma-asunnot sijaitsevat loistavalla paikalla, lähellä matkailukeskuksen sydäntä: ravintoloita, HimosAreenaa, avainpalvelua ja vain pienen matkan päässä Patalahden rannalta. Täällä on helppo rentoutua ja nauttia loma-asunnon raikkaasta ilmapiiristä.

Talvipuuhaa Himoksella

Talvipuuhaa Himoksella

Himos on suosittu talviurheilukohde, sillä sieltä löytyvät Etelä- ja Keski-Suomen suurimmat rinteet sekä kunnon maastohiihtoladut. Myös muuta talvipuuhaa riittää, tutustu lajeihin ja kokeile uutta!

  • HimosCenteristä vuokrattavissa mm. pilkkisetti, lumikengät, potkukelkka, pulkka tai retkiluistimia 
  • Himos Safareiden ohjelmassa mm. moottorikelkkasafareita ja jääuintia
Tutustu aktiviteetteihin

Himos Areenalla tapahtuu

Huikealla Himos Areenalla tapahtuu ympäri vuoden. Myös talvisesonkina Himos Areenalla esiintyy joka viikonloppu kotimaisia huippuartisteja.

Valitse omaan makuusi sopivin Bileviikonloppu! Artisteja Abreusta Ville Valoon.

Katso Himos Areenan ohjelmisto

#holidayclubhimos

Haluatko oman Himoksen lomakuvasi tähän? Lisää kuva joko Instagramissa tunnisteella #holidayclubhimos tai suoraan Lomafiilis-sivuilla.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn