Himoksen loma-asunnot sijiatsevat hyvällä paikalla lähellä palveluita ja laskettelurinteitä.

Himoksen Aurinkopaikka-loma-asunnoissa on kaksi makuuhuonetta ja tilava parvi.

Aurinkopaikka-loma-asunnossa on toimivat tilat jopa kuudelle.

Himoksentähti-loma-asuntojen varustukseen kuuluu kesäisin myös kaksi polkupyörää.

Himos majoitus – Holiday Club -lomahuoneistot

Holiday Clubin Himoksen loma-asunnot sijaitsevat loistavalla paikalla, lähellä matkailukeskuksen sydäntä: ravintoloita, HimosAreenaa, avainpalvelua ja vain pienen matkan päässä Patalahden rannalta. Täällä on helppo rentoutua ja nauttia loma-asunnon raikkaasta ilmapiiristä.

Loma-asunnot Himoksella

Himoksen Tähti 1 -talossa on neljä 68 m2 kokoista lomahuoneistoa. Rakennuksen päämateriaali on puu, jota on käytetty tyylikkäästi myös loma-asuntojen sisätiloissa. Kaksikerroksisessa loma-asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuoneen vuodesohvassa kaksi lisävuodepaikkaa. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma terassi ja parveke.

Himoksen Aurinkopaikka -loma-asunnot ovat kaksikerroksisia, puisia paritaloja. Myös sisäseinät ovat vaaleaksi kuullotettua puuta. Alakerran olohuoneen ja kahden makuuhuoneen lisäksi loma-asunnoissa on tilava parvi, joka on jaettavissa erilliseksi nukkuma- ja oleskelutilaksi. Laadukkaat loma-asunnot on sisustettu skandinaavisen tyylikkäästi ja varustelu on huippuluokkaa.

Tutustu loma-asuntojen pohjapiirroksiin, panoraamoihin, varusteluihin ja kuviin!

Aurinkopaikka

Himoksen Tähti 1

Villas-huoneistot

Marraskuussa 2016 Himokselle valmistui 18 kpl tyylikkäitä Villas-huoneistoja. Kaksikerroksiset luhtitalot sijaitsevat Himos-keskuksen alueella. 53m2-kokoisiin huoneistoihin kuuluu kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna sekä kylpyhuone.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn