Vuokatinvaaran laskettelu- ja hiihtokeskus sijaitsee vain reilun 3 km:n päässä Katinkullasta. Nauti kuntoilusta ja upeista vaaramaisemista, muista myös ympäri vuoden auki oleva hiihtoputki.

Saunamaailmassa rauhoitut. Perinteinen suomalainen sauna, höyrysauna ja ulkona sijaitseva savusauna kylpytynnyreineen ovat keskeinen osa Katinkullan kylpylän tarjontaa.

Katinkullan lomakeskus sijaitsee Vuokatin kauniissa maisemissa, golfkentän ja Nuasjärven ympäröimänä.

Koko perhe voi nauttia yhdessä kylpylän lämmöstä.

Suomen monipuolisimman lomakeskuksen alueella on runsaasti ulkoilureittejä. Pieniä polkuja ja rauhoittavia levähdyspaikkoja löytyy vaikka viikon jokaiselle päivälle.

Katinkullan lomakeskuksen alueella on yli 500 loma-asuntoa ja 116 huoneen kylpylähotelli. Ympäristöä kunnioittavan, viihtyisän rakentamisen ansiosta lomailijoilla on rauhaa ja tilaa ympärillään.

Katinkullan elämyskylpylän katseenvangitsija on itämaiseen tunnelmaan johdattava poreallas. Kylpylässä on yli 20 erilaista allasta, vesiliukumäki ja Saunamaailma.

Tapahtumat Katinkullassa ja lähiympäristössä

Vuokatin ja Sotkamon alueella järjestetään lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. Katinkullan kylpylähotellissa tai loma-asunnossa majoitut aivan tapahtumien keskipisteessä ja pääset nauttimaan lukuisista aktiviteeteista lomalla Vuokatissa.

Tapahtumia Vuokatin alueella

 

Koko Vuokatin tapahtumakalenteri 

Napiksen huvikeskus

  • Tanssilavalle pääset helposti bussilla, joka kulkee Katinkullan kautta.
  • Napiksen ohjelmiston ja bussiaikataulun löydät täältä >>
katinkulta-skyview-squ.jpg
katinkulta-golf.jpg
holiday-club-pyöräily.jpg
katinkulta-airview-summer-hor.jpg

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn