Ravintolat

Ravintolat

Katinkullan ravintolat tarjoavat rennon makuelämyksen loman keskelle.

Maailmanmainetta niittänyt O'Learys sporttibaari löytyy myös Katinkullasta. Amerikkalaistyylinen ruokalista, sporttiohjelmia lähettävät screenit ja hyvä seura kruunavat illan.

Classic Pizza Restaurant sijaitsee Katinkullan kylpylähotellin toisessa kerroksessa.

O'Learys on myös lasten suosikkipaikka. Ei ihme, sillä ruokaa odotellassa tarjoilija tuo pöytään höyryävän korillisen pop cornia.

Classic Pizza Restaurant tarjoaa monipuolisia makuja tyylikkäässä ympäristössä.

Ilta jatkuu O'Learysin kautta vaikka Katinkullan kuuluisaan yökerhoon Night Catiin.

Classic Pizza Restaurantin herkullisen pizzan seurana voit siemailla myös aitoa samppanjaa.

Ravintolat Katinkullassa

Etsitkö hyvää ruokapaikkaa Vuokatista? Holiday Club Katinkullan ravintolat tarjoavat  herkullista ruokaa isoon ja pieneen nälkään. Easy Kitchen À la Carte tarjoaa laadukasta ja monipuolista ruokaa isollekin seurueelle ja O'Learys –sporttiravintolassa voit nauttia amerikkalaisista herkuista urheilun parissa. Suositusta Classic Pizza –ravintolasta löydät Vuokatin parhaat pizzat ja Katinkullan omassa yökerhossa NightCatissa ilta huipentuu karaoken parissa.

Tervetuloa Vuokattiin nauttimaan hyvästä ruoasta!

Ravintoloiden aukioloajat ja ruokalistat

Aukioloajat
  • Aamiainen ma–su klo 7.30-10.30
  • à la Carte avoinna ti–la klo 17–22
  • pöytävaraukset puh 040 7617043  ravintolan aukioloaikoina
Ruokalistat

À la carte menu >

 

Aukioloajat
  • O'Learys -ravintola avoinna ma-su klo 11-23

 

Pöytävaraukset

  • Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruuasta, emme ota vastaan  pöytävarauksia.
Ruokalistat
Aukioloajat
  • Avoinna ma–su klo 12–23 (keittiö 12–22.30)
  • Tilaa pizza puh. 0406721515
  • emme ota vastaan  pöytävarauksia
Ruokalistat
Aukioloajat
  • Arkisin ti–to klo 21–01, karaoketanssit
  • Viikonloppuisin pe–la klo 22–03, karaokebileet

Easy Kitchen

Easy Kitchen -ravintolassa nautitaan buffet-aamiaista ma-su klo 7.30-10.30.  A la carte -listalta maistellaan hienompiinkin tilaisuuksiin sopivia herkkuja. Perheen pienimmille löytyy oma ruokalista. Suuremmille seurueille löytyy myös menu-vaihtoehtoja. Lisätietoja myyntipalvelusta hotelsales.katinkulta@holidayclub.fi

katinkulta maisemaravintola hor.jpg
breakfast buffet 2 hor.jpg

O'Learys Katinkulta

O'Learys on bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista urheilun siivittämänä. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Baarista löytyy useita screenejä, joista päästään seuraamaan niin formuloita, futista kuin lätkääkin.

Meal 4 Meal -kampanja

Kampanjan aikana jokaista myytyä kampanja-ateriaa kohden O´Learys lahjoittaa yhden kouluaterian UNA Swedenin kautta Afganistaniin, Kongoon, Etiopiaan tai Kambodzaan. Valitsemalla kampanjatuotteen voit tehdä helposti hyvää!

katinkulta-olearys-hor.jpg
olearys-burger-hor.jpg

Classic Pizza Restaurant Katinkulta

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.

Tervetuloa hemmoteltavaksemme Klubi-rakennuksen 2. kerrokseen!

a-katinkulta-classicpizza12.jpg
katinkulta-classicpizza2.jpg

NightCat

K-18, narikka 2,50 €. 
Yökerho on mahdollista varata myös yksityisbileisiin.

girls-party-hor.jpg
karaoke-mic-hor.jpg

R-Kioski

R-kioskin löydät kätevästi hotellin Harmony Span yhteydestä josta voitte ostaa myös kylpyläliput, lunastaa kuntosali avaimet sekä muut harrastepalvelut. R-kioskilta voit ostaa  herkullisia leipiä, pullia, virvokkeita ja makeisia. R-kioskissa myös veikkauksen palveluja sekä mahdollisuus nostaa käteistä.

Tunnelmia Katinkullan ravintoloista

Haluatko oman Katinkullan lomakuvasi tähän? Lisää kuva joko Instagramissa tunnisteella #katinkulta tai suoraan Lomafiilis-sivuilla.

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn