Vuokatin laskettelukeskus sijaitsee vain reilun kolmen kilometrin päässä Katinkullasta.

Katinkullan hiihtomaastot ovat upeat. Kevätauringossa järven jää houkuttelee, syksyn tullen ensiliu'ut saa ympäri vuoden auki olevassa Vuokatin hiihtoputkessa.

Saunamaailmassa rauhoitut. Perinteinen suomalainen sauna, höyrysauna ja ulkona sijaitseva savusauna kylpytynnyreineen ovat keskeinen osa Katinkullan kylpylän tarjontaa.

Holiday Club -kylpyläloma tarjoaa luksusta arjen keskelle. Tervetuloa nauttimaan!

Pääsiäinen Katinkullassa

Pääsiäinen Katinkullassa, Vuokatissa, sujuu leppoisasti kevättalven päivistä nauttien. Pääsiäislomalla Katinkullassa sinua odottavat Vuokatin upeat hiihtomaastot ja laskettelurinteet sekä tietysti Katinkullan kylpylä ja muut loma-aktiviteetit. Kylpylähotellissa majoitut myös viihtyisästi koko perheen kesken kaikkien hotellin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Jos olet lomailemassa isommalla porukalla, vuokraa pääsiäiseksi mökki tai loma-asunto Katinkullasta.  Katinkullan vuokramökit ja loma-asunnot ovat tyylikkäästi sisustettuja ja täysin varusteltuja. Pääsiäisloma Katinkullassa pitää sisällään tietysti myös herkuttelua ja hemmottelua. Istu valmiiseen pääsiäisen herkkupöytään nauttimaan pääsiäisateria, ja hemmottele itseäsi vaikkapa Harmony Span hoidoissa!

Hyödynnä tarjoukset ja vietä rentouttava pääsiäinen Katinkullassa, Vuokatissa!
 

Pääsiäisen 2020 ohjelma päivittyy lähempänä ajankohtaa. Katso alta vuoden 2019 ohjelma.

Pääsiäisen juhlapyhät

 • Pitkäperjantai on 10.4.2020
 • Pääsiäissunnuntai on 12.4.2020
 • 2. pääsiäispäivä on maanantai 13.4.2020
kk_allasosasto_2_square.jpg
JPG Large_iStock_000015892381Large (1).jpg
mom and daughter square.jpg
Tarjous

Pääsiäinen Katinkullassa
alk. 69 €/hlö

Kylpyläloma perheelle alk. 178 €/vrk

Kylpylälomat sisältävät majoituksen, aamiaiset ja kylpylän vapaan käytön.

Loma-asunto alk. 170 €/vrk

Loma-asunnot sisältävät majoituksen, liinavaatteet sekä loppusiivouksen. Minimimajoitus 2 vrk.

Tarjoukset voimassa 19.4.–21.4.2019. Puh. 0300 870 900.

varaa verkkokaupasta

Lomakeskus täynnä tekemistä

Trooppinen kylpylä

Trooppinen kylpylä

Koe Katinkullan monipuolinen kylpylä lämpimine poreineen ja virkistävine ulkoaltaineen. Rentoudu kylpylän Saunamaailmassa ja Harmony Spa -hyvinvointiosaston ihanissa hemmotteluhoidoissa.

 • Monipuolinen allasosasto
 • Liukumäki vesipedoille
 • Savusauna ja kylpytynnyrit
 • Harmony Spa -hyvinvointiosasto
Tutustu kylpylään
Monipuoliset harrasteet

Monipuoliset harrasteet

Katinkullassa pääset kokeilemaan lajia kuin lajia! Onko sinun suosikkisi golf, uinti vai kenties sisäliikunta tai pallopelit? Kaikkia näitä ja paljon muuta voit harrastaa Katinkullassa! Vuokatin rinteet tarjoavat loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden.

Tutustu harrasteisiin
Ravintolamaailma

Ravintolamaailma

Katinkullasta löytyy useita ravintoloita jokaiseen makuun. O'Learys-sporttibaarissa maistuvat hampurilaiset ja Easy Kitchenin à la cartessa nautiskelet makuhermoja täydellisesti kutkuttavan illallisen. 

 • Easy Kitchen
 • O'Learys
 • Classic Pizza Restaurant
 • Night Cat
Tutustu ravintoloihin
Majoitu mukavasti

Majoitu mukavasti

Holiday Club Katinkullassa voit valita mieleisesi majoitusvaihtoehdon. Kylpylähotellissa majoittuessasi kylpylä, ravintolat ja muut hotellin palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä, ja hotellissa voit liikkua vapaasti vaikka kylpytakissa. Tilavat ja tasokkaasti varustellut loma-asunnot sekä Villas-huoneistot takaavat onnistuneen loman oman perheen tai isomman seurueen kesken.

easter-bunny-hor.jpg

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn