Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen kylpylähotelli ja loma-asuntokohde Rukan ja Kuusamon välimaastossa. Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoaa ympärivuotisia vapaa-ajanpalveluita niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kaveriporukoillekin. Kylpylähotellin tuntumassa sijaitsee Ruka, yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista lukuisine harrastemahdollisuuksineen. 

Majoitus

Holiday Club Kuusamon Tropiikissa majoitusvaihtoehtoja ovat kylpylähotelli tai tilavat loma-asunnot. Hotellihuoneesta pääset vaikka kylpytakissa suoraan allasosastolle tai hemmotteluhoitoihin. Loma-asunnot puolestaan sijaitsevat Kuusamon Tropiikin kylpylän lähiympäristössä, upeissa Petäjälammen maisemissa.
KYLPYLÄHOTELLI
Varaa
 • Kylpylähotelli Holiday Club Kuusamon Tropiikissa on 120 hotellihuonetta. Huoneista 60 on uudistettuja superior-huoneita, 63 tilavia Standard-huoneita lisävuodemahdollisuudella. Lisäksi 2 suitea, joissa on oma sauna.
 • Huoneita myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille. Lisäksi hotellissamme on kahdeksan Standard-lemmikkihuonetta. Veloitamme lemmikistä ylimääräisen siivousmaksun 35 €/viipymä.
 • Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa kylpylän kanssa, joten voit mennä altaille ja hoito-osastolle suoraan huoneestasi vaikka kylpytakissa.
 • Lapsille saatavissa ennakkovarauksella pinnasänky. Pinnasängystä on erillisveloitus 20 €/oleskelu.
 • Kaikissa hotellihuoneissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei viilennystä. Lähes kaikissa hotellihuoneissa on jo lattiatuulettimet ja vko 28 loppuun mennessä loppuihinkin huoneisiin tullaan lattiatuulettimet toimittamaan. Ikkunoissa on myös hyttysverkot ja niiden kautta huoneiston viilennys onnistuu myös öisin.
LOMA-ASUNNOT
Varaa
 • Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpylärakennuksessa on 55 lomahuoneistoa. Niistä on kätevä pujahtaa vaikka aamutakissa kylpylän leppeään lämpöön ja hyvinvointiosaston hoitoihin.
 • Omaa rauhaa arvostava nauttii kävelymatkan päässä kylpylästä, Petäjälammen rannalla sijaitsevista Holiday Club Kuusamon Tropiikin loma-asunnoista.
 • Loma-asunnoissa on reilusti tilaa, oma sauna ja hyvinvarusteltu keittiö. Vaikka lomalla ollaankin, on myös helpottavaa tietää, että loma-asunnosta löytyy pyykinpesukone ja vaatteiden sekä varusteiden kuivaustila.
 • Loma-asunnon hintaan sisältyy lakanat, pyyhkeet ja loppusiivous.
 • Viilennys loma-asunnoissa: Kuusamon Rantatropiikissa on viilentävät ilmalämpöpumput. Kuusamon Lomatropiikin asuntoihin toimitetaan vko 28 lattiatuulettimet. Muissa yhtiöissä ei ole tuulettimia, vain normaalit huoneistojen ilmanvaihdot.
VIIKKO-OSAKKEET
Tutustu
 • Holiday Club Kuusamon Tropiikki sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa, vain vartin ajomatkan päässä Rukalta.
 • Loma-asunnot Kuusamossa tarjoavat tasokkaat puitteet koko perheen lomailuun monipuolisten palveluiden äärellä.
 • Loma-asuntojen yleisimpiin varusteluihin lukeutuvat tasokas keittiö, pyykinpesukone sekä oma terassi ja sauna. 
 • Viikko-osakkaana tai Villas-omistajana omistat yhden tai useamman viikon valitsemassasi lomakodissa. Nautit ainutlaatuisista Holiday Club -omistajan eduista. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vuokrata osakkeesi turvallisesti silloin, kun et sitä itse käytä.

Tunnelmia

 

Katso esittelyvideo

#kuusamontropiikki

Haluatko oman Kuusamon Tropiikin lomakuvasi tähän? Lisää kuva Instagramissa tunnisteella #kuusamontropiikki. Katso kaikki kuvat #holidayclub.

Yhteystiedot ja saapuminen

Tervetuloa Holiday Club Kuusamon Tropiikkiin!

 • Vastaanotto on auki 24 h
 • Loma-asuntojen ja Villas-huoneistojen avainpalvelu sijaitsee hotellin vastaanotossa
 • Vastaanoton yhteydessä on odotustila ja laukkujen säilytys

  Check-in Check-out
Hotelli klo 15 klo 12
Loma-asunnot
Lomatropiikki, Lomaparatiisi, Lampitropiikki, Rantatropiikki klo 16 klo 12
Kuusamon Tähti klo 17 klo 10
Villas-huoneistot klo 15 klo 12

Osoite
Kylpyläntie 5
93600 Kuusamo

Saapumisohjeet

Pysäköinti
Pysäköinti Kuusamon Tropiikissa on ilmaista. Myös lämmitystolppia on saatavilla, lisätietoja vastaanotosta. Parkkipaikalla on sähköautojen latauspisteet. Virta-sovellus: 4 x 22kW, ilmainen lataus mobiilisovelluksella. Tesla Destination Charger: 2 x 22kW, ilmainen Tesloille.

Asiakaspalvelu
Soita 0300 870 900
Avoinna ma–pe 9–17, la 9–14
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kokous- ja ryhmämyynti
Soita 0300 870 923
Avoinna ma–pe 9–17
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kuusamon Tropiikin vastaanotto 24 h
Soita 0300 870 961
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Löytötavarat
Tiedustelut kohteeseen unohtuneesta omaisuudestasi voit tehdä suoraan Suomen Löytötavarapalvelusta.

Some
#kuusamontropiikki

Tilaa uutiskirje: saat –10 % lomastasi!

Uutiskirjeessa saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. Alennus –10 % koskee vain uusia tilaajia.

Tilaa uutiskirje