Kylpylä ja hoidot

Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpylä on avoinna joka päivä – mikäpä sen mukavampaa kuin rentoutua ulkoilun jälkeen lämpimissä altaissa. Vehreällä allasosastolla on monenlaisia trooppisia kasveja ja luonnonkiviä, jotka luovat trooppista tunnelmaa keskellä erämaata. Ison altaan syvyys vaihtelee 92–132 cm välillä. Kylpylän saunaosastolla on perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi höyrysauna sekä tilaussauna terasseineen. Kruunaa lomasi kunnon hieronnalla kylpylän hyvinvointiosastolla.

kuusamon-tropiikki-spa-1500x500.jpg

Tervetuloa Kuusamon Tropiikkiin!

Noudatamme viranomaisohjeita ja sunnuntaista 28.11. lähtien tarkastamme koronapassin ravintoloissamme kaikilta yli 16-vuotiailta klo 16 lähtien niissä kohteissamme, jotka sijaitsevat koronaepidemian leviämisvaiheen alueilla. Muistathan myös hyödyntää ravintoloidemme Take Away -palveluja, koronapassia ei edellytetä Take Away -noutojen yhteydessä. 

Koronapassin saat omakannasta: www.kanta.fi.

Kuusamon Tropiikissa siirrymme tarkistamaan koronapassin tiistaista 7.12. lähtien kylpylässä, Angry Birds -puistossa ja keilauksessa kaikilta yli 16-vuotiailta. Aamiaiselle voi tulla ilman koronapassia. O'Learys -ravintolaan voi tulla ilman koronapassia klo 14-16 välisenä aikana. Kuntosali suljetaan toistaiseksi 7.12. lähtien.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki palvelee seuraavasti

Haluamme turvata asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyttä, joten ethän matkusta sairaana. Suosittelemme pitämään kohteissamme riittäviä turvavälejä ja huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Henkilökuntamme käyttää maskeja asiakaspalvelutilanteissa leviämisvaiheen alueilla. Suosittelemme myös asiakkaillemme maskin käyttöä sisätiloissa leviämisvaiheen alueilla silloin, kun riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin tai henkilökuntaamme ei pystytä pitämään. Noudatamme viranomaisohjeita ja sunnuntaista 28.11. lähtien tarkastamme koronapassin ravintoloissamme kaikilta yli 16-vuotiailta klo 16 lähtien niissä kohteissamme, jotka sijaitsevat koronaepidemian leviämisvaiheen alueilla. (päivitetty 26.11.2021)

Kylpylä, O´Learys -ravintola, keilaus ja Angry Birds -puisto ovat avoinna  seuraavasti:

 • Kylpylä klo 12–20
 • O´Learys klo 14–23, keittiö klo 22 saakka
 • Keilaus ti - to 14–21, pe–la 14–22, su - ma suljettu
 • Angry Birds -puisto klo 14–21
 • Hotellin vastaanotto 24h/7

Aukioloajat ja hinnasto

Aukioloajat
 
Kylpylä avoinna päivittäin klo 12–20
Sisäänkäynti suljetaan klo 19.30
Allasosasto sulkeutuu 15 min ennen sulkemisaikaa.
 
 
Hinnat Norm. Osakkaat
Aikuiset 22 € 18 €
Lapset (4–14 v.), alle 4 v. maksutta 16 € 14 €
Perhelippu (2+2 lasta tai 1+3 lasta) 58 € 48 €
Kymppikortti aikuiselle 150 € 120 €
Kymppikortti lapselle (4–14 v.) 85 € 70 €

Uima-asuja ja pyyhkeitä vuokrattavissa erillistä maksua vastaan:
Uima-asu 6 €, Pyyhe 6 €, Kylpytossut 3,50 €, Kylpytakki 6 €

Parhaat kylpylähuvit

Katso virtuaalikierros
 • kolme poreallasta
 • 45 metriä pitkä vesiliukumäki tunneleineen
 • hierova 10 metriä leveä vesiputous
 • vesihierontapisteitä
 • vastavirtajoki
 • turvallinen lastenallas perheen pienimmille

Hyvä tietää kylpylässä

 • Turvallisuussyistä alle 12-vuotiaat pääsevät kylpylään vain 15 vuotta täyttäneen seurassa.
 • Virikesetelit ja Smartumin liikuntasetelit käyvät meillä maksuvälineenä. Pyytäisimme teitä huomioimaan että ne ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.
 • Liikuntarajoitteisia pyydämme olemaan yhteydessä henkilökuntaan, mikäli avustaja on eri sukupuolta.
 • Kylpylään vain max. polvipituisissa uimahousuissa tai -shortseissa.
  Tavallisissa shortseissa ei voi hygieniasyistä mennä uimaan.

Tunnelmauinti

Holiday Clubin Tunnelmauinti tarjoaa aikuiseen makuun sopivan kylpyläelämyksen. Vietä rentouttava iltauintihetki tunnelmallisen valaistuksen ja lempeiden löylyjen saattelemana. Nauti altaalla lasi kuohuviiniä tai täydennä kokemusta allasbaarin herkullisilla naposteltavilla.

Tunnelmauintia vietetään Holiday Clubin kylpylöissä marraskuussa perjantai-iltaisin klo 21–23 (poikkeuksena Katinkulta viikko 46, Saimaa, Kuusamon Tropiikki ja Saariselkä viikko 47). Katinkullassa, Saimaalla ja Tampereen Kylpylässä Tunnelmauinti myös pe 3.12. Tarkistamme koronapassin kaikilta Tunnelmauintiin 3.12. saapuvilta asiakkailta leviämisvaiheen alueilla (Tampereen Kylpylä ja Saimaa).

Tunnelmauinnin hinta 13 €/hlö.
K-18

Ohjattua allasjumppaa

Ohjattua allasjumppaa kylpylässä 

 

Harmony Spa

Holiday Club Kuusamon Tropiikin hyvinvointiosasto Harmony Span ammattilaiset hemmottelevat ja hoitavat sinua arkisin. Rentouttavat aromaterapeuttiset hoidot sekä hieronnat hoitavat mieltäsi ja kehoasi ja kampaajan palvelut viimeistelevät hyvän olosi.

Aukioloajat ja hoitovaraukset

Aukioloajat

 • Harmony Spa on avoinna ma–la klo 10–17
 • Sunnuntaisin, aattoina, aukiolojen ulkopuolella, juhlapyhinä sekä muina aikoina aukiolotarpeen mukaan.

Hoitovaraukset

 • Varaukset netissä, puhelimitse 0300 870 964 ​tai hoidot.kuusamo@holidayclub.fi
 • Myös hotellin vastaanotto auttaa varausten kanssa. Suosittelemme varaamaan hemmotteluhetkesi jo ennen lomalle saapumista.
 • Osakkaat saavat hoidoista ma–pe 10 % alennuksen (osakasalennus ei ole voimassa ammatinharjoittajien tekemistä hoidoista, juhla- eikä arkipyhinä).

Hoitovalikoima ja hinnasto

Osakkaat saavat hoidoista ma–pe 10 % alennuksen (osakasalennus ei ole voimassa juhla- eikä arkipyhinä).

Vartalohoidot

Hot Stone 55 min.

Lämpimillä kivillä hierotaan kehon energiapisteitä. Näin vartalolla on mahdollisuus vapautua jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

70 €

 

Hieronnat
Aromahieronta on tehokas ja lempeä vartalohieronta, joka tuo hyvää oloa keholle ja mielelle. Hoitovaikutus määrittyy käytettävän hoitoöljyn mukaan. Öljy valitaan asiakkaan kanssa hänen toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Aromahieronnat ja aromakylvyt ovat UMG Wellness -hoitoja ja niissä käytetään Ulla-Maija Gracen metodin mukaisia hoitomenetelmiä ja -tuotteita.

Aromahieronta 25 min.

Selän, rintakehän ja niska-alueen pehmeä, lihaksia venyttävä käsittely.

40 €

Aromahieronta 50 min.

Selän, rintakehän, niskan sekä käsivarsien ja jalkojen rentoutuskäsittely.

60 €

Aromahieronta 75 min.

Selän, käsivarsien, jalkaterien, jalkojen, rintakehän, niska- ja hartia-alueen sekä kasvojen rentoutuskäsittely.

80 €

Klassinen hieronta

Hoitoalue valitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

• 25 min 35 €
• 50 min 55 €
• 75 min 76 €

 

Intialainen päähieronta

Yksinkertainen ja rauhoittava hieronta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen oireita. Hieronnassa ei käytetä öljyä, eikä se vaadi riisuutumista.

 • 25 min 40 € 
 • 50 min 60 € 

 

Hermoratahieronta 90 min.

Koko kehon hellävarainen, rentouttava hoito. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot.

85 €

Hermoratahieronta 60 min, 1/2-käsittely

Valittavissa joko ylävartalo tai alavartalo käsittely. Hellävarainen, rentouttava hoito. Hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot valitulta alueelta.

60 €
Urheiluhieronta
 
• 25 min 40 €
• 50 min 60 €
• 75 min 88 €
 

Alkuperäinen thaimaalainen hieronta 80 min.

Tehdään ohuiden vaatteiden päältä painellen ja lihaskalvoja pitkin edeten. Välillä tehdään tehokkaita venytyksiä käsitellen koko kehon.

84 €

Shiatsu

Shiatsu on lempeä koko kehon hoitomuoto, jonka avulla avataan kehon energiaratoja peukalon ja kämmenen painalluksin, hieronnalla ja venytyksin. Hoito on rentouttava, se vähentää lihasten jäykkyyttä, stimuloi ihoa, tukee ruoansulatusta ja vaikuttaa hermojärjestelmään. Shiatsua käytetään hoitona moneen krooniseen tilaan esim. päänsärkyyn, PMS, unettomuuteen, stressiin ja liikuntaelinten kuten alaselän, niskan ja nivelten kiputiloihin.

• 50 min 60 €
• 75 min 80 €

 

 

Käsi- ja jalkahoidot

Perinteinen jalkahoito 60 min.

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja jalkahieronnan. Hoidon jälkeen jalat tuntuvat mukavan raikkailta ja kevyiltä.

69 €

Hemmotteleva jalkahoito 75 min.

Hemmotteleva jalkahoito sisältää virkistävän jalkakylvyn, ihoa pehmentävän kuorinnan, kovettumien ja känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, syväkosteuttavan naamion sekä rentouttavan hieronnan.

89 €

Pika manikyyri 30 min.

Manikyyrissä leikataan ja viilataan kynnet, hoidetaan kynsinauhat ja lopuksi lakkaus vaalealla lakalla.

38 €

Kynsien lakkaus hoidon yhteydessä

12 €

 

Kasvohoidot

Phyt`s Kosteuttava kasvohoito 60 min 

Kosteuttaa ja virkistää kaikkia ihotyyppiä. Hoidossa käytetään 100% Phyt´s luomukosmetiikkaa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti tarpeen mukaan, kosteuttava seerumi, kosteuttava naamio, hieronta ja loppuvoiteet. 

84 €

Phyt´s Puhdistava kasvohoito 70 min

Soveltuu epäpuhtaalle iholle. Hoidossa käytetään 100% Phyt´s luomukosmetiikkaa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus höyrytys, puhdistava kuorinta tuotteella ja laitteella tarpeen mukaan , epäpuhtauksien poisto puhdistava naamio, hieronta ja loppuvoiteet.

92 €

Phyt´s Kiinteyttävä kasvohoito 75 min

Sopii ikääntyvälle ja kosteysköyhälle iholle. Hoidossa käytetään 100% Phyt´s luomukosmetiikkaa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus höyrytys, puhdistava kuorinta laitteella (ultraääni/timantti), kiinteyttävä seerumi, elvyttävä naamio, kasvojen lihaksia napakoittava hieronta ja loppuvoiteet.

105 €

 

Kestovärjärjäykset

Kulmien ja ripsien kestovärjäys 40 min 

-Hoidon yhteydessä 

35 €

30 €

Kulmien tai ripsien kestovärjäys 30 min

- Hoidon yhteydessä 

25 €

20 €

Harmony Spa -etiketti

 • Toivomme, että saavut Harmony Spa -hoitolaamme noin 15 minuuttia ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja rentoutua odotustilassa ennen varsinaista hoitoasi. Myöhästyessäsi joudumme lyhentämään hoidon kestoa.
 • Tossut ja kylpytakin saat halutessasi vastaanotosta lisämaksusta käyttöösi vierailusi ajaksi. Jätä puhelin äänettömälle. Jos käytät piilolinssejä, muista poistaa ne ennen hoidon alkamista.
 • Varaathan hetken ylimääräistä aikaa myös hoidon jälkeiseen rentoutumiseen lepohuoneessa. Mikäli haluat käydä kylpylässämme, tee se ennen hoitoasi. Useimmissa hoidoissa käytetään erilaisia öljyjä, jotka vaikuttavat vielä hoidon jälkeen.
 • Esteen sattuessa pyydämme ilmoittamaan hoidon peruutuksesta vuorokautta (24h) ennen. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Mikäli varattua hoitoa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko varatun hoidon hinnan. Ryhmävaraukset voi perua 7 vrk ennen hoitoja.
 • Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitamme 50% tilauksen arvosta, alle 3 vrk tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.


Tärkeää!

 • Hoitoaikaa varatessasi muista mainita, mikäli sinulla on jokin sairaus, allergia, käytät lääkitystä tai olet raskaana.

Nautinnollista Harmony Spa -hetkeä!

Rantasauna

Rantasauna sijaitsee luonnonkauniin Petäjälammen rannalla kylpylähotellin välittömässä läheisyydessä. 

Rantasaunan varaaminen vastaanotosta

 • Normaalihinta 200 €/4 h
 • Osakkaat 150 €/4 h
 • Saunalla kaksi pukuhuonetta ja yksi sauna

Yhteystiedot ja saapuminen

Tervetuloa Holiday Club Kuusamon Tropiikkiin!

 • Vastaanotto on auki 24 h
 • Loma-asuntojen ja Villas-huoneistojen avainpalvelu sijaitsee hotellin vastaanotossa
 • Vastaanoton yhteydessä on odotustila ja laukkujen säilytys

  Check-in Check-out
Hotelli klo 15 klo 12
Loma-asunnot
Lomatropiikki, Lomaparatiisi, Lampitropiikki, Rantatropiikki klo 16 klo 12
Kuusamon Tähti klo 17 klo 10
Villas-huoneistot klo 15 klo 12

Osoite
Kylpyläntie 5
93600 Kuusamo

Saapumisohjeet

Pysäköinti
Pysäköinti Kuusamon Tropiikissa on ilmaista. Parkkipaikalla on sähköautojen latauspisteet. Virta-sovellus: 4 x 22kW, ilmainen lataus mobiilisovelluksella. Tesla Destination Charger: 2 x 22kW, ilmainen Tesloille.

Asiakaspalvelu
Soita 0300 870 900
Avoinna ma–pe 9–17, la 9–14
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kokous- ja ryhmämyynti
Soita 0300 870 923
Avoinna ma–pe 9–17
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kuusamon Tropiikin vastaanotto 24 h
Soita 0300 870 961
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Some
#kuusamontropiikki

Tilaa uutiskirje: saat –15% lomastasi!

Uutiskirjeessa saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. Alennus –15% koskee vain uusia tilaajia.

Tilaa uutiskirje