naantali-exterior-1042x400.jpg

Holiday Club Naantali Residence

Holiday Club Naantali Residence

Holiday Club Naantali Residencen ylelliset lomahuoneistot  sijaitsevat Naantalin Kylpylän vieressä. Suomen laadukkaimman kylpyläkohteen monipuoliset ravintola-, kylpylä-, hoito- ja elämyspalvelut ovat lomailijoidemme ulottuvilla.

Lomahuoneistot

Haluaisitko tutustua Holiday Club -lomamaailmaan ja upeisiin Holiday Club Naantali Residence -lomahuoneistoihin? Tervetuloa tutustumislomalle! Majoitu mukavasti Naantalin Kylpylässä ja käy lomasi aikana Holiday Club -esittelyssä.

Palvelut ja aktiviteetit

Holiday Club Naantali Residencestä on kävelymatka kaupungin idylliseen keskustaan, jossa sijaitsee mm. Muumimaailma. Lähistöllä on myös Kultaranta, useampi golfkenttä ja vain 15 km päässä Turku.

Katso kuvia kohteesta

Hyvä tietää

Osoite

Matkailijantie 2 (avainpalvelu)
21100 Naantali

Naantali Residence

Soita 02 44 550

info@naantalispa.fi

Yleinen asiakaspalvelu ja varaukset

Soita 0300 870 900

asiakaspalvelu@holidayclub.fi

Avoinna ma–pe 8–18, la 10–15

Some

#naantaliresidence

  Tulo Lähtö
Lomahuoneistot pe klo 16 pe klo 11
  • Avainpalvelu sijaitsee Naantalin Kylpylän vastaanotossa ja on auki 24 h.
  • Avainpalvelun yhteydessä on odotushuone ja laukkujen säilytys.

Lomalle saapuminen

Holiday Club Naantali Residence sijaitsee kilometrin päässä Naantalin keskustasta, meren rannalla, idyllisen kauniilla paikalla.

Välimatkoja Naantaliin

  • Turku: 15 km
  • Helsinki: 180 km

Osoite

Matkailijantie 2
21100 Naantali

Ajo-ohjeet

Autolla

  • Helsingistä matkaa kertyy 180 km, Turusta 15 km. Helsingin ja Tampereen suunnasta aja Turkuun/Naantaliin päin, Turun voi kiertää ohitustien kautta. Kun saavut Naantalin seudulle, seuraa viitoitusta Naantalin Kylpylään.
  • Naantali Residencessä majoittuvien käytössä on ilmainen lämmitetty autotalli.

Veneellä

Majoitus

Holiday Club Naantali Residence on suunniteltu asiakkaillemme, jotka arvostavat sekä omaa yksityisyyttä ja rauhaa että lomakeskuksen ylellistä palvelua.

#naantaliresidence

Haluatko oman Naantali Residence lomakuvasi tähän? Lisää kuva Instagramissa tunnisteella #naantaliresidence. Katso kaikki kuvat #holidayclub.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn