Kodikkaasti sisustetussa Holiday Club Punkaharjun loma-asunnossa lomailet mukavasti, keskellä luontoa.

Punkaharjulla luonto on lähellä. Kalastus, marjastus, patikointi ja tietenkin Savonlinnan ja Retretin kulttuurinähtävyydet odottavat lomailijaa.

Punkaharjulla lomailet tilavasti, suurimmassa loma-asunnossa on tilaa jopa kahdeksalle. Pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous kuuluvat palveluun.

Punkaharjun avainpalvelun yhteydessä on ravintola.

Holiday Club Punkaharjun hirsihuvilat sijaitsevat kauniilla mäntykankaalla, Kulennoistenjärven rannalla.

Loma-asunnot Punkaharjussa

Hyvin varustellussa loma-asunnossa on helppo viihtyä, loma-asunnon rauhaan on mukava vetäytyä löytöretkien jälkeen. Kulennoistenjärven rannalle rakennetuissa loma-asunnoissa voit nauttia mökkeilyn riemuista koko perheen kanssa, rentoutua porealtaassa ja uida. Takkapuut ovat jo valmiina, anna lämmittävän tulen luoda iltatunnelmaa.

Nauti huolettomista hetkistä loma-asunnossa!

Kodikkaasti sisustettu ja valoisa Holiday Club Punkaharjun loma-asunto on käytettävissäsi kaikkina vuodenaikoina. Asut ja lomailet mukavasti, keskellä luontoa. Varustelu tekee loma-asunnosta toimivan, keittiö ja pesutilat ovat korkeatasoiset. Siivous ja liinavaatteet kuuluvat palveluun. Loma-asunnot ovat kooltaan 34–89 m2.

Tutustu loma-asuntojen pohjapiirroksiin, panoraamoihin, varusteluihin ja kuviin!

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Email on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Lähiosoite on pakollinen tieto.
Postinumero on pakollinen tieto.
Kaupunki on pakollinen tieto.
Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn