rönnäs-summer-outside-1042x400.jpg

Holiday Club Rönnäs

Holiday Club Rönnäs

Suomen etelärannikolla, lähellä Porvoota sijaitseva Rönnäs tarjoaa upean yhdistelmän: tasokkaan majoituksen golfkeskuksen kauniissa merimaisemassa.

Loma-asunnot

Merihenkiset hirsihuvilat tarjoavat rentoa ja mukavaa asumista. Tilavien loma-asuntojen varusteluun kuuluu tasokkaasti varusteltu keittiö, oma sauna sekä terassi.

Palvelut ja aktiviteetit

Pelikierroksella Rönnäsin 9- ja 18-reikäisillä kentillä on innostava ja rentouttava vaikutus kaikentasoisiin golfareihin. Monipuolisuus ja meren läheisyys tekevät Rönnäsistä lomapaikan, johon haluat palata yhä uudelleen.

Lue lisää Rönnäsin harrasteista >>

Katso kuvia kohteesta

Hyvä tietää

Osoite

Västäräkintie 1
07750 Isnäs

Soita 0300 870 902

Yleinen asiakaspalvelu ja varaukset

Soita 0300 870 900

asiakaspalvelu@holidayclub.fi

Avoinna ma–pe 8–18, la 10–15

Some

#holidayclubrönnäs

  Tulo Lähtö
Loma-asunnot pe klo 16 pe klo 12


Huom. Ei avainpalvelua/vastaanottoa.

Avaimet tuodaan huoneistoon klo 16 tulopäivänä. Ilmoita saapumisestasi puhelimitse 030 687 0200 (arkisin 9–15) tai sähköpostitse osoitteeseen isannointi@holidayclub.fi. Mikäli saavut kohteeseen poikkeuksellisena aikana, ilmoitathan siitä vielä erikseen. Tervetuloa!

Huoneistojen osoite
Kiinteistö Oy Rönnäs Country Club 1,
Västäräkintie 1, Isnäs, 07750 Pernaja 

Lomalle saapuminen

Rönnäs on mukavan lähellä, mutta myös riittävän kaukana ruuhka-Suomen taajamista. 80 kilometriä Helsingistä taittuu maateitse tunnissa. Matkaa meriteitsekin on vain 50 mailia.

Osoite

Västäräkintie 1
07750 Isnäs

Ajo-ohjeet

Majoitus

Tilavat hirsihuvilat tarjoavat loistavat puitteet majoitukselle merimaisemissa. Rönnäsin tasokkaissa loma-asunnoissa tilaa on jopa 6–8 hengelle.

#holidayclubrönnäs

Haluatko oman Rönnäsin lomakuvasi tähän? Lisää kuva Instagramissa tunnisteella #holidayclubrönnäs. Katso kaikki kuvat #holidayclub.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn