pikkujoulut-1042x400.jpg

Vietä riemukkaat pikkujoulut Holiday Club Saariselällä!

Holiday Club Saariselällä vietät ikimuistoiset pikkujoulut niin kaveri- tai työporukalla kuin perheenkin kesken rennosti nautiskellen. Saariselällä virkistyt tunnelmallisessa kylpylässä ja saunoissa, rentoudut hemmotteluhoidoissa, istahdat valmiiseen pöytään nauttiman herkullisen pikkujouluillallisen ja majoitut mukavasti kylpylähotellissa kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Saariselältä löydät myös pohjoisimman Angry Birds Activity Parkin, jossa voit virittäytyä pikkujoulutunnelmaan vauhdikkaasti huvittelemalla aktiviteettien parissa. Puiston aktiviteetit sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin!

chistmas-party-squ.jpg
christmas-couple-laughing-squ.jpg
lasit-joulupallo-squ.jpg
Tarjous

Pikkujoulut Saariselällä
alk. 78 €/vrk

Holiday Club Saariselällä vietät ikimuistoiset pikkujoulut niin kaveri- tai työporukalla kuin perheenkin kesken rennosti nautiskellen. Virkisty kylpylässä ja saunoissa, herkuttele buffetilla ja nauti hotellin ylellisyydestä. Varaa pikkujouluillesi majoitus kylpylähotellista!

1 hh alk. 78 €/vrk

2 hh 98 €/vrk

Sis. majoitukset, aamiaiset ja kylpylän vapaan käytön.

Varattavissa puhelimitse Saariselän myyntipalvelusta puh. 0300 870 966 tai sähköpostitse hotellimyynti.saariselka@holidayclub.fi.

0300 870 966

Katso esittelyvideo!

saariselkä - renovated spa hor.jpg
christmas-family-glasses-hor.jpg

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Email on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Lähiosoite on pakollinen tieto.
Postinumero on pakollinen tieto.
Kaupunki on pakollinen tieto.
Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn