Golf Saimaa

Golf Saimaa

18-reikäinen kenttä valmistui kaudelle 2013.

Saimaan Golf Academy tarjoaa opetusta kaikille yli 10-vuotiaille harrastajille.

Golf Saimaa antaa haastetta ja onnistumisen iloa kaikentasoisille pelaajille.

Golf Saimaan golfkentällä on tilava pysäköintialue ja uusi klubitalo.

Golf Saimaan pitch&putt-kentällä hiot lyöntejäsi.

Golf Saimaan klubitalossa on Pro Shop ja kahvio.

Golf Saimaan kenttä sijaitsee Lappeenrannan Rauhassa, vain reilun kilometrin päässä kylpylähotellilta.

Saimaan kylpylähotellin läheisyydessä sijaitsee 18-reikäinen golfkenttä ja harjoittelukeskus.

Lappeenrannan Rauhassa sijaitsevan Golf Saimaan polveileva kangas- ja dramaattinen suppamaasto luovat vaikuttavat peliolosuhteet.

Golf Saimaan 18-reikäinen golfkenttä ja harjoittelukeskus

Golf Saimaan uusi 18-reikäinen kenttä on suunniteltu tuomaan haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille. Kentän maasto on kuin luotu golfkenttää varten. Täysmittaisen golfkentän lisäksi Saimaalta löytyy harjoituskeskus, jonne ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet, sillä green cardia tai golf-seuran jäsenyyttä ei harjoituskeskukseen vaadita.

Osoite

Kohonkankaantie 11
55320 Rauha

Holiday Club Golf Ry

Jukka Roilas
Puh. 040 184 9161
jukka.roilas@holidayclub.fi

 • Holiday Club Golfin jäsenet voivat varata lähtöaikoja 30 vrk etukäteen NexGolf-ajanvarausjärjestelmästä täältä>>
 • Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja osoitteessa teetime.fi tai 14 vrk etukäteen golfklubilta numerosta 0300 870 951 tai hotellin myyntipalvelusta.
 • Hotelliin majoittuville asiakkaille lähtöajat varattavissa koko kaudelle myyntipalvelumme kautta numerosta 0300 870 950.
 • Range on nyt avattu, lyönnit matolta. Poletteja myytävänä hotellin vastaanotossa 2€/kpl
 • Etuysi avataan talviviheriöille torstaina 25.4. kausipelioikeuden maksaneille. Kentälle ilman ajanvarausta, palloränniperiaatteella.
 • Jäsenlaskut lähetämme tammikuun lopussa sähköpostitse
 • Katso jäsenedut >>

 

 

Saimaa_golf_flag_squ.jpg
Saimaa_golf_kastelu_squ.jpg
Saimaa_golf_cars_squ.jpg

Hanki nyt Holiday Club Saimaan kausipelioikeus!

Hanki nyt Holiday Club Saimaan kausipelioikeus 2019 tarjoushintaan!

 • Kausipelioikeus 498 € HC Golfin jäsenille (muille 590 €)
 • Lisäpelioikeudet samaan talouteen aikuiselle 398 €/hlö ja lapselle (alle 21 -v.) 198 €
 • Tilaa nyt ennen kauden alkua, niin pääset ensimmäisten joukossa pelaamaan!
 • Yhteydenotot sähköpostilla: golf.saimaa@holidayclub.fi

Golfkurssit Saimaalla

 • Green Card-kurssi aikuiset 99 € / juniorit alle 21v. 79 € (kesto kaksi päivää)
 • Uuden golfarin paketti 299 € / juniorit alle 21v. 249 € (sisältää Green Card- kurssin, kausipelioikeuden ja HCgolfin jäsenyyden)
 • Uutuutena perheen yksityinen alkeiskurssi 300 € (sis. 2 aikuista ja 2-3 lasta)

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti mukaan!

Uusilla golfin harrastajilla on mahdollisuus ostaa edullinen paketti, joka sisältää Green Card-kurssin lisäksi kausipelioikeuden ja Holiday Club Golfin jäsenyyden.

Kesän 2019 alkeiskurssien ajankohdat

Toukokuu
4.-5.5.     klo 9–12.30
6.-7.5.     klo 17.30–21
18.-19.5. klo 9–12.30
27.-28.5. klo 17.30–21

Kesäkuu
1.-2.6.     klo 9–12.30
10.-11.6.  klo 17.30–21
17.-18.6. klo 17.30–21

Heinäkuu
1.-2.7.     klo 17.30–21
8.-9.7.     klo 17.30–21
20.-21.7. klo 9–12.30

Elokuu
5.-6.8.     klo 17.30–21
17.-18.8.  klo 9–12.30
26.-27.8. klo 17.30–21

Yksityistunnit kaikentasoisille pelaajille

 • Yksityistunti 55 min. 55 €
 • 3 x 55 min. 140 €
 • 5 x 55 min. 220 € 
 • Pro:n pelikierros 7–9 reikää 120 €
 • Golfin jatkokurssi 50 €
 • Pelikurssi (1 h tekniikkaa ja 2 h peli) 60 €

Varaukset ja ilmoittautumiset kursseille:

Sohvi Aitala, puh. 044 531 5838 tai  sofia.aitala@gmail.com

Holiday Club Golf,  puh. 0300 870 951 tai golf.saimaa@holidayclub.fi

Uusi 18-reikäinen golfkenttä tarjoaa haasteita

Holiday Club Saimaan välittömässä läheisyydessä polveileva Kohonkangas on kuin luotu golfkenttää ajatellen. Aaltoileva kanervikkokangas yhdistettynä dramaattiseen, jääkauden luomaan suppamaastoon antaa pelille vaikuttavan näyttämön.

Etuysillä mahdollisuuksia riskinottoon

Peli avataan sopivan mittaisella, konstailettomalla par nelosella. Avaus väyläbunkkerin läheisyyteen avaa parhaan lähestymiskulman viheriölle. Heti toisella reiällä kenttä näyttää omaa luonnettaan. Pelaaja joutuu arvioimaan omaa virettään ja päättämään lähteekö yrittämään yli harjanteeseen istutetun bunkkeririvin. Viheriöltä avautuu vaikuttava näkymä laaksoon, missä seuraavat viisi reikää pelataan. Kolmannella, ensimmäisellä par 5 -reiällä, lyödään avaus lähes 20 metriä alempana avautuvalle väylälle. Reiän haasteet tulevat upeasti esille ja pelaajalle jää vain valinta – ottaakko riski vai pelatakko varman päälle. Riskin ottanutta onnistujaa palkitaan lisämetreillä eteenpäin suuntautuvien pomppujen avulla.

Nelosen avauksessa on hyvin tilaa maltilliselle avaukselle. Jos kuitenkin haluaa tavoitella maksimipituuksia, löytyy myös lyönnin tarkkuudelle tiukka haaste. Viheriö on yksi kentän voimakkaimmin muotoiltuja alueita. Vitosella päästään lähelle perinteisiä skotlantilaisia golfmaisemia junaratoineen kaikkineen. Väylä etenee itään Imatralle suuntaavan rautatien pääradan mukaisesti. Loppuosaltaan reikä kulkee kanjonimaisessa solassa kenttäalueen itäisimpään kolkkaan kaupungin rajalle. Kuudes on ensimmäinen kentän upeista par kolmosista. Avaus lyödään harjanteelta, josta kaikki pientä viheriötä vartioivat bunkkerit piirtyvät pelaajan tajuntaan.

Yli 400 metriä pitkä seiska on kentän pisin par 4 -reikä. Ylös rinteeseen nostettu viheriö lisää vaikeutta ja moni tuleekin pelaamaan reiän par vitosena. Kahdeksannella reiällä noustaan ylös laaksosta takaisin Kohonkankaalle ja kohti klubia. Mitä pidempi draivi sitä paremmin viheriö tulee näkyviin. Ysi on kentän kapein ja voimakkaimmin bunkkeroitu. Tältä väylältä tulee riittämään tarinoita puolimatkan krouviin.

Bunkkerit tuovat lisähaasteita takaysille

Kokonaisuutena kohtuullisen lempeän etuysin jälkeen pelaajaa odottavat tiukat haasteet Saimaan puoleisella takaysillä. Kymppi pelataan majesteetillisten petäjien ja haapojen reunustamana. Kaksi strategisesti sijoitettua bunkkeria antavat lisäohjausta peliin. Kentän toinen par kolmonen pelataan yhdellä kentän upeimmin muotoutuneista alueista. Jääkausi on luonut lähes valmiiksi asti lyhyen golfreiän pelaajien nautittavaksi. Reiän 12. avauslyöntipaikalle nousu nostattaa pulssia, ja tiiltä avautuvat maisemat ja pelilliset haasteet antavat pelaajalle vahvan elämyksen. Lähestyminen kentän ulkorajan ja supan välisellä tasanteella istuvalle viheriölle vaatii tarkkaa pelaamista.

Reiän 13 bunkkerit hämäävät pelaajaa sijoittelullaan. Esteiden etäisyys tiiltä ja sijoittuminen viheriöön nähden erehdyttää helposti. Mailan ja suunnan valinta vaatii harkintaa ja päättäväisyyttä. Seuraavalla reiällä kuljetaan lähimmäksi Saimaan rantaa. Maisemat järvelle, voimakkaat kumpumuodostelmat ja lähellä sijaitsevat muinaismuistot, kaskirauniot, antavat väylälle oman erityisluonteensa. Reikä 15 on yksi kentän vahvoja par vitosia. Laakson reunaa kiertävä reikä tarjoaa pelaajalle houkuttelevia oikaisumahdollisuuksia, mutta myös riskit antavat harkinnan aihetta. Rinteen reunalla sijaitsevalta viheriöltä avautuvat hulppeat maisemat laaksoon.

Legendaarinen, redan-tyyppinen 16 on kentän pisin par 3 -reikä. Väylän ainoa bunkkeri tulee vaatimaan useita uhreja. 17 on vahva par 5 -reikä. Väylän voimakas muotoilu ja ympäröivät petäjät antavat oman luonteensa peliin. Tällä reiällä eaglet ovat harvinaisia myös paremmilla pelaajilla. Pelaajat klubille saatteleva viimeinen reikä on lempeä ja kaunis par nelonen. Rauhallisella, harkitsevalla pelillä on mahdollisuus päättää kierros hyvään tulokseen.

Holiday Club Golf Tour 2019

Toukokuussa käynnistyvä, 11 osakilpailusta koostuva kisakiertue voi viedä sinut Saimaan kautta Malesian Borneoon! Valitse osakilpailusi ja näytä taitosi!

Lue lisää kilpailusta

Par 3 -kenttä Saimaalla

Golf Saimaan par 3 -kenttä sijaitsee rangen vieressä. Kaikki 6 väylää ovat eripituisia. Par 3 -kentälle ovat kaikki tervetulleita – et siis tarvitse green cardia!

Aikuinen 10 €
Juniori (alle 22 v.) 5 €
Golfjäsenet -50 %
Osakkaat -50 %

Kentälle pääset pelaamaan ilman ajanvarausta. Maksu hotellin vastaanottoon golfklubin ollessa kiinni. Lipulla voit pelata päivän aikana niin paljon kuin haluat!

Golf Saimaa harjoittelukeskus

Harjoittelukeskukseen kuuluu:

 • 60-paikkainen range
 • 6-reikäinen par 3-kenttä
 • neljä lähipeliviheriötä

Fiiliksiä Saimaan golfkentiltä

Haluatko oman Saimaan lomakuvasi tähän? Lisää kuva joko Instagramissa tunnisteella #holidayclubsaimaa tai suoraan Lomafiilis-sivuilla.

saimaa-golf-vayla2-hor.jpg

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Email on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Lähiosoite on pakollinen tieto.
Postinumero on pakollinen tieto.
Kaupunki on pakollinen tieto.
Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn