Saimaalla jääkausi kestää vuoden ympäri.

O'Learys tarjoaa todellisen aitiopaikan Holiday Club Arenalle.

O'Learysista saat burgerit, ribsit sekä muut amerikkalaiset herkut. Maistuu myös muksuille!

Holiday Club Arena taipuu niin luisteluun, jääkiekkoon kuin alppicurlingiin. Vuokraa luistimet ja tee omat pyörähdyksesi jäällä.

Holiday Club Arena

NHL-mittainen jääareenamme toimii näyttämönä niin jääkiekkomatseille ja taitoluisteluesityksille kuin myös messuille, konferensseille tai konserteille. Jäällä voidaan järjestää lukuisia aktiviteetteja alppicurlingista ja luistelukoulusta jäädiskoihin ja jääareenan voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.

hockey-match-squ.jpg
saimaa-arena-juhlatila-squ.jpg
a-girl-skating-squ.jpg

Nauti jääareenan harrasteista tai vuokraa tila yksityiskäyttöön!

Saimaa Arenalla on kaksi käyttötarkoitusta: jääareenana se toimii loistavana peli- ja luistelukenttänä, peitettynä areena puolestaan palvelee monipuolisena juhlatilana tai vaikkapa messukeskuksena. Arenan voi vuokrata yksityiskäyttöön myyntipalvelustamme, muina aikoina areena on hotellivieraiden käytössä.

Varaukset 0300 870 950
Stam1na Holiday Club Saimaa Arenalla 8.11.

Stam1na Holiday Club Saimaa Arenalla 8.11.

Stam1na Octopyssy - 2019

Lemiläinen metalliyhtye Stam1na keikkailee ahkerasti tulevana syksynä; 37 keikkaa käsittävä Octopussy 2019-kiertue starttaa 24. lokakuuta ja pysähtyy Saimaa Arenalla 8.11.

Suomen klubeilla Stam1nan voi nähdä tämän kiertueen jälkeen seuraavan kerran vasta vuonna 2021.

Lukuisilla Emma-patsailla palkittu Stam1na julkaisi viime syksynä uransa kahdeksannen albumin nimeltään Taival. Suoraan virallisen albumilistan ykköspaikalle laskeutunut albumi on myynyt reilusti kultalevyyn oikeuttavan määrän ja levyn kappaleet Elämänlanka, Enkelinmurskain ja Gaian lapsi (feat. Anna Eriksson) ovat nousseet radiohiteiksi.  

Ovet 19.00
Rytmihäiriö 20.00
Stam1na 21.30
Liput 27,50€
www.lippu.fi

K18
Alueella anniskelua
www.stam1na.com

Huonevaraukset: Holiday Club Saimaa myyntipalvelu, hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi tai puh 0300 870 950 ma-pe 8-18.

Stam1na Octopyssy - 2019 @ Holiday Club Saimaa Bussikuljetus
Lappeenranta - Imatra - Rauha.
Lippu on menopaluu
Lappeenrannasta 12€/hlö, Imatralta 6€/hlö.
Aikataulu:
Klo 17:30 Lappeenranta Koulukatu
Klo 18:15 Imatra, Imatrankoski (Olavinkadun pikavuoropysäkki)
Klo 18:30 Rauha, Holiday Club Saimaa
Paluulähtö heti keikan päätyttyä. (arvio 23.30 – 00.00)

Myynnissä 16.8. alkaen osoitteessa www.lippu.fi

Stam1nan lämppäriksi Rytmihäiriö!
Helsinkiläinen Rytmihäiriö kutsuu musiikkiaan nimellä surmacore, joka on yhdistelmä nopeaa hardcorea ja metallin rankempia alalajeja. Rankoissa sanoituksissaan Rytmihäiriö käsittelee yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneiden ihmisten kohtaloita ja edesottamuksia. Rytmihäiriö on pitkän linjan tekijä kotimaisen rankemman musiikin kentällä. Bändi on toiminut vuodesta 1988 ja julkaissut tänä aikana kuusi albumia. Luvassa siis erinomainen ilta raskaamman musiikin ystäville. Joko ostit liput?

The Sound of Divas Saimaa Arenalla 29.11.

The Sound of Divas Saimaa Arenalla 29.11.

The Sound of Divas on konserttikokonaisuus, joka koostuu neljästä naissolistista, kymmenhenkisestä orkesterista sekä musiikkimaailman rakastetuimpien naisartistien tunnetuiksi tekemistä suurista kappaleista. Nuo aikamme suuret biisit heräävät jälleen henkiin tämän etelä-karjalaisista ammattimuusikoista koostuvan ensemblen voimin, eikä todistetusti jätä kuulijaansa kylmäksi.

Tämä taianomainen ilta sisältää vahvoja kappaleita, suuria tunteita ja glamouria! Konsertissa kuullaan kappaleita mm. seuraavilta naisartisteilta: Whitney Houston, Aretha Franklin, Tina Turner, Madonna sekä Celin Dion.

Aikaisemmat keikat touko- ja elokuussa Lappeenrannassa ovat olleet loppuunmyytyjä.

Yhdistä kylpyläloma, illallinen ja upea konsertti!

 

Liput 22,50 (myynnissä 13.9. alkaen)
www.lippu.fi
Ovet aukeavat klo 20
Showtime klo 21
K-18
Alueella anniskelua

JVG Saimaa Arenalla 30.11.

JVG Saimaa Arenalla 30.11.

JVG:n Puita uuniin -kiertue saa jatkoa syksyllä!

Kesäkuussa julkaistulla ''RATA/RAITTI'' -albumillaan platinarajan ylittänyt JVG jatkaa mittavaa ''Puita uuniin'' -kiertuettaan. Syksyn ajan menestyslevynsä julkistusta juhliva yhtye esiintyy Saimaa Arenalla 30.11. Keikkojen liput tulevat myyntiin perjantaina 23. elokuuta.

Vuodesta 2011 saakka menestystä niin radioiden soittolistoilla kuin suoratoistopalveluidenkin kärkisijoilla nauttinut JVG on vakiinnuttanut asemansa Suomen suosituimpana bändinä megahiteillään kuten ''Ikuinen vappu'', ''Tarkenee'' ja ''Hehkuu''.

Liput 28 €
www.lippu.fi
Myynnissä 23.8. alkaen klo 9

Ovet klo 19.00 
Elias Gould 20.30
JVG 22.00

K18

Bussikuljetus:
Lpr – Imatra – Rauha, menopaluu Lappeenrannasta 12 €/hlö, Imatralta 6 €/hlö.
Aikataulu:
Klo 17:30 Lappeenranta Koulukatu
Klo 18:15 Imatra, Imatrankoski (Olavinkadun pikavuoropysäkki)
Klo 18:30 Rauha, Holiday Club Saimaa
Paluulähtö heti keikan päätyttyä.

Myynti alkaa viikolla 35 osoitteessa www.lippu.fi

JVG:n lämppäriksi Elias Gould!
Karismaattinen laulaja-lauluntekijä Elias Gould ihastutti vuonna 2015 debyyttisinglellään Huvilakatu. Sittemmin kitaravetoista brittivivahteista musiikkia tekevä artisti on julkaissut useamman singlen, EP:n sekä tehnyt merkittävät featit mm. JVG:n platinarajan rikkoneella Revolveri -kappaleella ja Gasellien niinikään platinaa streamanneella Riks Raks Poks -hitillä. Kesäkuussa 2019 julkaistulta odotetulta debyyttialbumilta löytyy uusien biisien lisäksi jo aiemmin julkaistut singlet Loistava, Kipinä, Maaliskuu ja Älä anna mulle piiskaa.

vf-katinkulta-areena-squ.jpg
Amorphis Saimaa Arenalla 6.12.

Amorphis Saimaa Arenalla 6.12.

Tämän hetken kuumin kotimainen metallinimi Amorphis jatkaa kiertämistä menestyksekkään ''Queen Of Time''-albumin tiimoilta. Saimaalla pärähtää, kun yhtye saapuu esiintymään Arenalle 6.12.19! Kiertueen tarjoavat yhteistyössä TuskaLive ja Grey Beard.

Tapahtuma on K-18. Mahdollista varata myös bussikuljetus Lappeenrannasta.

Liput alk. 48,50 €

Osta lippuja Varaa bussikuljetus

Jääareena

Yleisöluistelu

Yleisöluistelu

Yleisöluistelu on kaikille avoin. Jäälle pääsee ostamalla päivälipun, yleisöluisteluvuorot päivitetään viikottain tänne >>

Luistelu/päivä Norm. Osakkaat
Aikuiset 10 € 8 €
Lapset 4–14 v (alle 4 v maksutta) 5 € 4 €
Luistinvuokra 5 € 4 €
Maila- ja kiekkovuokra 5 € 4 €
Yksityisvuorot

Yksityisvuorot

Varaa jää omaan käyttöösi! Jään voi varata yksityiskäyttöön oman tarpeen mukaan esimerkiksi yrityksen virkistyspäiväksi, omalle seuralle tai vaikkapa oman perheen turnajaisia varten. Varaukset myyntipalvelusta, puh. 0300 870 950 tai sähköpostitse hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi.

Turnaukset ja jääleirit

Turnaukset ja jääleirit

Jääarenan voi varata myös useamman päivän ajaksi. Jääkiekko- ja taitoluisteluleirit järjestyvät varmasti – samalla koko seuralle voi varata majoituksen ja ruokailut kylpylähotellista! Varaukset ja tarjouspyynnöt myyntipalvelusta puh. 0300 870 950 tai sähköpostitse hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi.

Jääshowt

Jääshowt

Pysy tarkkana, silloin tällöin Arenalla päästään nauttimaan upeista muodostelmaluisteluesityksistä ja jännittävistä otteluista! 

Arena juhlatilana

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet

Peitettyä areena voidaan käyttää myös monipuolisena juhlatilana! Varaa tila omiin tarpeisiisi ja järjestä näyttävä tilaisuus Arenan loisteliaissa puitteissa. Arenan illalliselle mahtuu pöytä- ja tarjoilumuodoista riippuen 450–800 henkilöä. Varaukset ja tarjouspyynnöt myyntipalvelusta 0300 870 950 tai sähköpostitse hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi.

Kokoukset ja messut

Kokoukset ja messut

Yritystapahtumat, kokoukset ja konferenssit hoituvat näppärästi Arenalla! Suureen tilaan on myös mahdollista tilata tapahtuman luonteeseen sopivia esiintyjiä virkistämään tilaisuuksia. Arenalla järjestetään myös messuja ja näyttelyitä. Varaukset ja tarjouspyynnöt myyntipalvelusta puhelimitse 0300 870 950 tai sähköpostitse hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi.

Hotellin juhlaillalliset

Hotellin juhlaillalliset

Hotelli järjestää Arenalla myös kaikille avoimia vuotuisia juhlaillallisia, kuten jouluaaton kattaukset, uuden vuoden juhlagaalaillallisen sekä äitienpäivälounaan. Pöytävaraukset ruokailutilauksiin kannattaa tehdä etukäteen myyntipalvelusta, puh. 0300 870 950 tai sähköpostitse hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi.

Tapahtumat ja konsertit

Tapahtumat ja konsertit

Arenalla järjestetään myös silloin tällöin erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Arenalla on esiintynyt muun muassa Suomen huippuartisteihin lukeutuvia tähtiä, kuten Vicky Rosti, Robin, Mikael Gabriel, Jari Sillanpää sekä Laura Voutilainen. 

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn