Jääareena muuntuu jopa 2 000 vieraan juhlatilaksi.

Holiday Club Saimaan kokoussiipi sijaitsee kylpylähotellin sisäänkäyntikerroksessa.

Juhlaillalliset, tanssiaiset, messut, konsertti, kokous... Holiday Club Arena taipuu tarpeisiisi. Niin ja muistahan että kaiken alla on jää - mitä saisi olla?

Kokoustiloista löydät tarvittavat kokous- ja AV-välineet ilman erillistä maksua.

Holiday Club Saimaan henkilökunta toivottaa hauskaa iltaa!

Holiday Club Arenan ympärillä on aitioita, joka sopivat pienempiin kokouksiin tai ryhmätyötiloiksi. Arenan muuntuessa estradiksi, aitiot ovat VIP-tiloja, joissa tarjoilu toimii.

Konsertit järjestyvät upeasti Saimaan Arenalla!

Henkilökuntamme järjestää upeat juhlakattaukset tapahtumiin.

Saimaan Arenalle saa rakennettua huippuluokan konserttijärjestelyt.

Tilat kaikille tilaisuuksillesi Saimaalla

Holiday Club Saimaalla, Lappeenrannan Rauhassa on ennennäkemättömän upeat puitteet kokousten, tilaisuuksien, tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Monipuoliset ja muunneltavat tilat, joustava palvelu ja pehmeät vuoteet – luonnollisesti. Holiday Club Saimaan kokoussiipi sijaitsee kylpylärakennuksen sisäänkäyntikerroksessa. Kokousaulasta on käynti jääareenan aitioihin, joihin voit järjestää kokoukset tai vaikka pienet illanistujaiset. Isompia karkeloita varten käytössä on jääareena, tai osa siitä – jäällä tai ilman. Holiday Club Arenalle mahtuu jopa 1 750 vierasta.

Millaisen tilaisuuden te haluatte rakentaa? Kertokaa toiveenne, me täytämme ne!

WAU, millaisia vaihtoehtoja!

WAU, millaisia vaihtoehtoja!

Unohtumattoman tapaamisen ytimessä on elämys. Saimaalla kokouskin on osa elämystä, mutta loistavat puitteet ja upeat oheisohjelmat viimeistelevät muistijäljen. Tapaamisen teemaan sopivat ravintolapalvelut ja catering ovat osa kokonaisuutta, vaihtoehtoja riittää.

Kansainvälisten tapaamisten paikkana Saimaa on loistava. Täällä luonto ja puhtaat vedet ovat osa kokemusta. Talvinen retkiluistelu luonnonjäällä voi olla samanlainen elämys kuin jääshow kesäillan hämyssä. Palvelu toimii, monella kielellä.

Katso
Yli 1000 mahdollisuutta majoittua

Yli 1000 mahdollisuutta majoittua

Holiday Saimaalla on lähes 2000 vuodepaikkaa. Jokainen Holiday Club Saimaa -alueen hotellihuone on tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus, hyvin varusteltu ja moderni.

  • Club-hotelli
  • Castle-hotelli
  • Gant-hotelli
  • Paviljongin deluxe-huoneet

Lisäksi löytyy tyylikkäitä Villas-huoneistoja sekä Holiday Club -loma-asuntoja.

Lue lisää majoituksesta
Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut

Päivä alkaa herkullisella Easy Kitchen -aamiaisella, tarjolla on myös raikas ja runsas lounasbuffet. Herkuttelijat viihtyvät tasokkaassa Le Biff -ravintolassa, kesäkaudella on avoinna myös terassit.

Rentoihin hetkiin on monta osoitetta: uusi Classic Pizza Restaurant, O’Learys, BowlCircus-baari, Beatles-baari sekä allasbaari.

Lue lisää ravintoloista
Saimaa on lähellä

Saimaa on lähellä

Kun ryhmä astuu junaan tai nousee bussiin, ohjelma voi alkaa. Tutustutaan, tehdään taustatyötä, virittäydytään yhteiseen tapaamiseen. Helsingistä on päivittäin junayhteys Lappeenrantaan ja Imatralle, kesto alle 3 tuntia. Asemalta taksiyhteys.

Lentoasema sijaitsee Lappeenrannassa, 35 kilometrin päässä.

Katso
Hyvää oloa ja rentoutumista

Hyvää oloa ja rentoutumista

Cirque de Saimaa -elämyskylpylä, Harmony Spa -hyvinvointiosasto ja Saunamaailma tarjoavat hyvänolon hoitoja ja rentoutumista. Leikkimielinen kisa BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa kruunaa päivän. Näköalaterassit ja Linnapihan terassi ja tapahtumat sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Kesällä voit harrastaa monipuolisesti Saimaan vesillä, talvella hiihtää, lumikenkäillä tai luistella. Sisätiloissa on kuntosali ja liikuntatilat. Liikuntavälineitä on mahdollisuus vuokrata. Ryhmille on saatavana ohjattua liikuntaa.

Tutustu oheisohjelmiin
Golfia kaikille

Golfia kaikille

Kivenheiton päässä lomakeskukselta sijaitseva Holiday Club Golf Saimaan 18-reikäinen kenttä tarjoaa haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille. Kentän yhteydessä on harjoituskeskus, jonne ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet, myös ilman green cardia tai golf-seuran jäsenyyttä. Räätälöimme myös golfteemaisia virkistyspäiviä ryhmille.

Lue lisää golfista
Upea juhlatila Paviljonki

Upea juhlatila Paviljonki

Uuteen loistoon saneerattu historiallinen juhlatila Paviljonki sijaitsee Holiday Club Saimaan sydämessä, Castle-hotellin vieressä. Paviljongin terassilta avautuu näköala Saimaan selälle. Ympäriltä löytyvät lukuisat aktiviteetit ja palvelut, jotka tekevät tilaisuudestasi ikimuistoisen.

Tunnelmallinen tila taipuu niin juhlaviin kokouksiin ja illallisiin kuin hääjuhlien ja merkkipäivienkin viettoon. Aleksanterinsalin pyöreät pöydät voidaan kattaa jopa 120 vieraalle. Paviljongissa nykypäivän tekniikka on upotettu tyylikkäästi vanhojen seinien suojiin. Toki kokousvieraiden käytössä ovat lisäksi kaikki hotellirakennuksen kokoustilat.

Tutustu Paviljonkiin
Angry Birds Activity Park

Angry Birds Activity Park

Angry Birds Activity Park on aivan kylpylähotellin vieressä sijaitseva sisäaktiviteettipuisto. Puistossa voit järjestää leikkimielisiä kisailuja aikuisille vaikka virkistyspäivän ratoksi.

Tutustu Angry Birds -puistoon

Katso esittelyvideo

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn