Jääareena muuntuu jopa 2 000 vieraan juhlatilaksi.

Holiday Club Saimaan kokoussiipi sijaitsee kylpylähotellin sisäänkäyntikerroksessa.

Juhlaillalliset, tanssiaiset, messut, konsertti, kokous... Holiday Club Arena taipuu tarpeisiisi. Niin ja muistahan että kaiken alla on jää - mitä saisi olla?

Kokoustiloista löydät tarvittavat kokous- ja AV-välineet ilman erillistä maksua.

Holiday Club Saimaan henkilökunta toivottaa hauskaa iltaa!

Holiday Club Arenan ympärillä on aitioita, joka sopivat pienempiin kokouksiin tai ryhmätyötiloiksi. Arenan muuntuessa estradiksi, aitiot ovat VIP-tiloja, joissa tarjoilu toimii.

Konsertit järjestyvät upeasti Saimaan Arenalla!

Henkilökuntamme järjestää upeat juhlakattaukset tapahtumiin.

Saimaan Arenalle saa rakennettua huippuluokan konserttijärjestelyt.

Oheisohjelmat Saimaalla

Kokouksen yhteydessä voit hyödyntää myös Holiday Club Saimaan monipuolista aktiviteettivalikoimaa. Yllätä kokousvieraasi oheisohjelmalla: tehkää piruetteja Holiday Club Arenalla, ottakaa löylyt Saunamaailman erikoissaunoissa tai perinteisemmässä saunassa allasosastolla. Saunaelämykset kruunaa hirsisauna kylpylän katolla. Kylpylässä erilaiset altaat sekä katolta laskeutuva vesiliukumäki takaavat unohtumattoman kokemuksen. Harmony Spa hoito-osasto hemmottelee hoidoillaan. Alta löydät paljon lisää!

Rentoa yhdessä tekemistä

Rentoa yhdessä tekemistä

 

 • Kylpylä ja Saunamaailma
  Allasosasto on avoinna päivittäin aamusta myöhäiseen iltaan. Kylpylän toisessa kerroksessa on erikoissaunojen osasto Saunamaailma. Kylpylän katolla on hirsisauna sekä palju ja kesäaikaan ulkoallas ja auringonottotilat.

 •  Relax-rentoutumistunti n. 40 min.
  Relax rauhoittaa sekä kehon että mielen. Relax-tunnilla käydään läpi erilaisia rentoutumistekniikoita. Tunnin lopuksi venytellään koko keho virkeäksi. Max. 20 hlöä
 •  Kahvakuula 60 min.
  Kahvakuulan kanssa saat treenattua liikkuvuutta, voimaa, koordinaatiota ja tasapainoa yhdellä kertaa. Tunti sopii kaikille.
 •  Saimaa-walk n. 60 min.
  Tehdään pieni ohjattu kävely- tai sauvakävelylenkki Holiday Club Saimaan ympäristössä, jonka aikana ihastellaan alueen maisemia sekä kuntoillaan. Lopuksi venyttely. Max. 30 hlöä kerralla
 •  Ryhmäharjoittelu kuntosalilla
  Tutustutaan kuntosaliharjoittelun perusteisiin ohjaajan johdolla.
 • Hole in fun (kesä), tutustu golfiin
  Ryhmä pääsee tutustumaan golfin saloihin ammattilaisen opastamana. Porukassa voi olla kaiken tasoisia golfaajia, sillä tämä kurssi ei ole liian tiukkapipoista treenausta, vaan mukavaa yhdessäoloa! Kurssiin sisältyy 2 tuntia golfesittelyä (sis. välineet, swingin perustekniikkaharjoittelun rangella ja peliharjoittelun par 3 –kentällä). 1–15 hlöä/ryhmä.
Leikkimielistä kisailua

Leikkimielistä kisailua

 • Hohtokeilaus
  BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa viihtyvät kaikki. Keilaa hohtovalojen loisteessa. Kenkiä vuokrattavissa 2 €/pari. 12 rataa, suosittelemme max 4 henkilöä/rata.
 • AlppiCurling
  Alppicurling ns. jääpetankki on helppo jäällä pelattava seurapeli. Pieni kivi heitetään ensin ja tavoitteena on saada mahdollisimman paljon kiviä pienen kiven lähelle. Joukkueet kisailevat toisiaan vastaan. Pelissä mukana ohjaaja/tuomari. Max. 24 hlöä kerralla

  Huom. Jää ei ole käytössä jos Holiday Club Arena on päällystetty.
 • Rastiseikkailu
  Ryhmä jaetaan 10–20 hengen joukkueisiin, jotka kilpailevat keskenään. Rasteja valitaan yhtä monta kuin on joukkueita. Seikkailu voidaan järjestää sisällä tai ulkona sään mukaan. Rasteina esim. jättiläiskuulalabyrintti, polkuauto-dragrace, kekseliäs rataspeli, puolijoukkueteltan pystytys, aarteenmetsästys, porosuopunki, frisbeegolf-puttaus, jousiammunta, paintball, jalkapallokisa, lätkälämärikisa, Bag Jump-hyppy. Kysy lisää
Angry Birds Activity Park

Angry Birds Activity Park

Angry Birds Activity Park on aivan kylpylähotellin vieressä sijaitseva sisäaktiviteettipuisto. Puistossa voit järjestää leikkimielisiä kisailuja aikuisille vaikka virkistyspäivän ratoksi.

Tutustu Angry Birds -puistoon
Saimaa Adventuresin oheisohjelmat

Saimaa Adventuresin oheisohjelmat

Saimaa Adventuresin ohjelmapalvelut tarjoavat hauskaa ja aktiivista ajanvietettä. Tarjolla on sopivia ohjelmanumeroita niin kokouksen oheisohjelmaksi kuin esimerkiksi polttariporukalle. Miltä kuulostaisi Angry Birds -yritysseikkailu tai mönkijäsafari?

Lue lisää

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn