Jääareena muuntuu jopa 2 000 vieraan juhlatilaksi.

Holiday Club Saimaan kokoussiipi sijaitsee kylpylähotellin sisäänkäyntikerroksessa.

Juhlaillalliset, tanssiaiset, messut, konsertti, kokous... Holiday Club Arena taipuu tarpeisiisi. Niin ja muistahan että kaiken alla on jää - mitä saisi olla?

Kokoustiloista löydät tarvittavat kokous- ja AV-välineet ilman erillistä maksua.

Holiday Club Saimaan henkilökunta toivottaa hauskaa iltaa!

Holiday Club Arenan ympärillä on aitioita, joka sopivat pienempiin kokouksiin tai ryhmätyötiloiksi. Arenan muuntuessa estradiksi, aitiot ovat VIP-tiloja, joissa tarjoilu toimii.

Konsertit järjestyvät upeasti Saimaan Arenalla!

Henkilökuntamme järjestää upeat juhlakattaukset tapahtumiin.

Saimaan Arenalle saa rakennettua huippuluokan konserttijärjestelyt.

Saimaa Adventures

Saimaa Adventuresin kautta pääset mahtavien kokemusten pariin ympäri vuoden. Suosituimpia ohjelmia ovat yrityksille suunnatut ohjelmapalvelut, kuten jousiammunta- ja frisbeegolfkisat, Angry Birds yritysseikkailut ja yhteishenkeä kohottavat ryhmäaktiviteetit. Ohjelmien sisällöt vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Holiday Club Saimaalla palvelee myös Saimaa Adventuresin kaiken kattava välinevuokraamo, josta löydät välineet vapaa-aikaan.

Varaukset ja tiedustelut Holiday Club Saimaan myyntipalvelusta puhelimitse 030 686 1000 tai hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi.

Saimaa Adventures

Saimaa Adventures on Etelä-Saimaan alueen monipuolisin ohjelmapalveluyritys, joka järjestää erilaisia ohjelmapalveluita ryhmille ja yksittäisille matkailijoille tilaussauna Hossukan Helmen ja Holiday Club Saimaan ympäristössä.

Oheisohjelmavaihtoehtoja ryhmille

Saimaan seikkailu

Saimaan seikkailu

(1,5–2 h)

Saimaan seikkailu taipuu kesään ja talveen eri lajein. Luvassa on mm. jousiammuntaa, frisbeegolfia, pässinkiveksenheittoa, kirveenheittoa ja geokätköilyä. Voit yhdistää seikkailuun myös esim. SUP-lautailua tai kuivapukukelluntaa lisähinnasta.

Suuri ryhmä jaetaan pienempiin n. 5–15 hengen joukkueisiin, jotka kilpailevat keskenään. Ryhmälle annetaan kartta ja vihjeitä jokaiseen selviytymisrastiin. Ryhmät kiertävät seikkailuja annetun aikataulun mukaisesti.

Hinnat:
34 €/hlö

(SUP-lautailu tai kuivapukukellunta +20 €/hlö)

RIB-Safarit, 8 m veneellä

RIB-Safarit, 8 m veneellä

(2–3 h)

RIB-Veneeseen mahtuu n. 10 henkeä kuljettajan lisäksi. Safari suuntautuu saaristoon, missä nautitaam kahvit. Matka taittuu nopealla veneellä joutuisasti. Näin jää sopivasti aikaa tutustua saareen ja vaikkapa poimia marjoja ja sieniä.

Myös sauna halukkaille lisähinnasta! Retken hintaan sisältyy vaatetus.

 Hinnat:
65 €/hlö (min 3 henkeä /lähtö)
+15 €/hlö kellunta kuivapuvuissa
+35 €/hlö saunalisä

Angry Birds -yritysseikkailu

Angry Birds -yritysseikkailu

(1–2 h)

Leikkimielinen yrityskilpailu Angry Birds Activity Parkissa sisältää muun muassa laserradan, soft ball -kanuunakisan, jalkapallokisan, lätkälämärikisan, vaakatemppuradan, kiipeilyä ja Bag Jump-hypyn. Yrityskilpailu soveltuu 5–50 hengen ryhmille.

Kilpailua voidaan järjestää myös suuremmille ryhmille yksityistilaisuutena!

Hinta 34 €/hlö

Mönkijäsafarit

Mönkijäsafarit

(40 min ja 1 h)

Tunnin safarilla pääset kokeilemaan mönkijäreittejä, jotka sopivat kenelle tahansa. Reitti suunnitellaan aina ryhmän taitotason mukaan, joten oletpa vasta-alkaja tai kokenut päristelijä, tällä safarilla pääset ajamisen makuun. B-luokan ajokortti pakollinen.

Hinnat:
40min safari 59€/hlö
1h safari 80€/hlö

Saimaa-SaimaaAdventures-hossukanhelmi4-squ.jpg
Saimaa-SaimaaAdventures-hossukanhelmi3-squ.jpg
Saimaa-SaimaaAdventures-hossukanhelmi2-squ.jpg
Saimaa-SaimaaAdventures-hossukan-helmi-squ.jpg

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Email on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Lähiosoite on pakollinen tieto.
Postinumero on pakollinen tieto.
Kaupunki on pakollinen tieto.
Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn