Sallassa on tarjolla monipuolinen valikoima niin talvisia kuin kesäisiä harrasteita. Talvesta nautitaan Sallan tuntureilla monessa muodossa; lähde hiihtämään tai ohjatulle moottorikelkka- tai huskysafarille! Kesällä lumoavan kauniit tunturimaisemat kutsuvat patikoimaan. Hotelli Revontulen kylpylä sekä Sallan liikuntakeskuksen tarjoamat sisäliikuntamahdollisuudet ovat käytössäsi vuoden ympäri. Tutustu lisää Sallan aktiviteetteihin täältä >>

Ohjatut retket ja safarit

Voit lähteä myös ohjatulle erätaitoretkelle tai seikkailusafarille. Esimerkiksi melontasafareilla koet erämaajokien hiljaisuuden ja erätaitoretkellä opit tekemään laavun sekä yöpymään siinä. Lapin kesän kohokohtia on myös kullanhuuhdonta – väheksymättä perinteisempiä lajeja kuten marjastusta, sienestystä, kalastusta tai metsästystä.

Frisbeegolf

Sallassa pääsee pelaamaan suosittua frisbeegolfia. Frisbeegolfkenttä sijaitsee kylpylähotellin ja eturinteiden välimaastossa. Koreja kentällä on yhdeksän. Frisbeegolf-kiekkoja ja settejä laukkuineen voi vuokrata hotellin vastaanotosta. Vastaanotosta saa myös karttoja kentästä. Tervetuloa pelaamaan!

Vuokrahinnat:
Kiekko 2 €
Setti 8 €

Luonto ja patikointi

Kesällä Sallassa vaelletaan ja nautitaan luonnon ihmeistä. Sallatunturin alueella on sata kilometriä merkittyjä patikkareittejä, joiden varrelta löytyy useita laavuja ja kotia polttopuineen. Jos olet kiinnostunut linnuista, saat retkeesi aivan uuden ulottuvuuden, sillä alueella asustaa noin sata suo- ja metsälintulajia.

Lähistöltä löytyvät myös Pohjois-Euroopan laajimmat erämaat:

 • Tuntsa
 • Naruska
 • Oulangan kansallispuisto

Sisäliikunta

Sallatunturin juurella sijaitsevassa Sallan liikuntakeskuksessa on monipuoliset sisäliikuntamahdollisuudet ympäri vuoden. Pelaa sulkapalloa, salibandya, tennistä, lentopalloa tai hypi vaikka trampoliinilla. Talvikaudella on useita ohjattuja jumpparyhmiä sekä lapsille oma peli- ja leikkihuone. Sallan keskustassa on nyt myös uusi neliratainen keilahalli.

Tunturikylpylä

Hotelli Revontulen intiimissä kylpylässä rentoutuu myös mieli. Viihdy tovi tyylikkäässä ja valoisassa keitaassa, nauti vedestä ja uskomattoman kauniista näköalasta tunturiin. Tunturikylpylästä avautuu silmiä hivelevä maisema.

Murtomaahiihto

Maastohiihtäjille on laaja ja hyvin hoidettu latuverkosto Suomen runsaslumisimmalla alueella.

 • Vaihtelevassa maastossa kulkevia, koneellisesti hoidettuja latuja on 135 km, joista valaistuja 40 km.
 • Sallassa voit lähteä myös hiihtovaellukselle, latua riittää useita kymmeniä kilometerjä.
 • Kunnon hiihtorupeaman jälkeen kannattaa piipahtaa Itärinteen alapuolella sijaitsevaan kotapubiin. Tarjolla on makkaran paistoa nuotion ääressä ja nautiskelua aurinkoisella terassilla.

Sallan Poropuisto

Lapsiperheen ehdoton retkipaikka on Sallan Poropuisto! Eläimiin voi tutustua kauempaa tai lähteä ihan oikealle pororetkelle joulupukin malliin. Myös husky-retkellä on jännitystä ilmassa.

Rinteet ja laskettelu

 • Tunturin 15 profiililtaan erinomaista rinnettä tarjoavat sopivasti haastetta niin aloittelijalle kuin ekspertillekin
 • Monien mielestä Lapin parhaiten hoidetut rinteet löytyvät Sallasta
 • Lasketella voi pitkälle kevääseen Sallatunturin kauniissa maisemissa
 • Rinteissä on myös lapsille ihan oma talvimaailmansa: hiihtokoulu, kaksi rinnettä hisseineen ja poroajelut. Kun hiihtäminen väsyttää, on helppo siirtyä rinteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan touhupaikkaan.

Yhteystiedot ja saapuminen

Tervetuloa Holiday Club Sallaan!

 • Vastaanotto avoinna ma - la klo 12-20
 • Loma-asuntojen avainpalvelu sijaitsee hotellin vastaanotossa
 • Vastaanoton yhteydessä on odotustila ja laukkujen säilytys
  Check-in Check-out
Hotelli klo 15 klo 12
Loma-asunnot    
Kelorinne klo 16 klo 10
Sallantähti, Tunturitähti klo 17 klo 10
Sallas klo 18 klo 10
Villas-huoneistot klo 16 klo 11

Osoite
Revontulentie 2
98900 Salla

Saapumisohjeet

Holiday Club Salla myyntipalvelu
0300 870 980
hotellimyynti.salla@holidayclub.fi
Avoinna ma–pe klo 8–18, la klo 10–15

Sallan vastaanotto
0300 870 989

Avoinna ma - la klo 12 - 20


Some
#holidayclubsalla

Tilaa uutiskirje: saat –15% lomastasi!

Uutiskirjeessa saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. Alennus –15% koskee vain uusia tilaajia.

Tilaa uutiskirje