Esteettömyys Tampereen Kylpylässä

Lue ajankohtaiset tiedot kohteemme esteettömyydestä, jotta voit suunnitella vierailusi huolellisesti etukäteen ja nauttia onnistuneesta lomasta. Ethän epäröi pyytää apua henkilökunnaltamme, autamme mielellämme.

Päivitämme parhaillaan Tampereen Kylpylän esteettömyystietoja.

Ulkoalueet

Holiday Club Tampereen Kylpylään on useita sisäänkäyntejä. Pääovet Kehräämön kylpylään ja palveluihin sijaitsevat osoitteessa Lapinniemenranta 12. Pääoville on mahdollista jäädä esteettömästi saattoliikenteellä, esimerkiksi invataksilla. Pääovilla on myös esteetön kadunvarsipysäköinti. Pääovienympäristö on tasaista ja esteetöntä, mutta oven läheisyyden ympäristö ei erotu muusta ympäristöstä selkeällä kontrastilla.

Rakennuksen takaa löytyvät sisäänkäynnit sekä Kehräämöön että Loistoon. Takaosan ulkoalue on lähes tasainen ja esteetön. Kulkuväylä esteettömiltä parkkipaikoilta on osin katettu. Kulkureitti takaosan esteettömiltä parkkipaikoilta sisäänkäynneille erottuu kontrastiltaan ja sille pääsee kulkemaan parkkialueelta madalletusta kohdasta.

Pysäköinti

Pääoven läheisyydessä oleva paikoitus
Jos sinulla on liikuntaesteisen henkilön pysäköintitunnus, voit pysäköidä kadunvarrelle pääsisäänkäynnin eteen. Oikeus pysäköinnistä tunnuksella käy ilmi opasteesta, mutta erillistä esteettömän parkkipaikan merkintää ei ole. Kulku kadunvarren pysäköinnistä sisäänkäynnille on esteetön ja lyhyt, mutta ei kontrastein merkitty.

Takapihan parkkipaikat
Takapihan puolella on asiakkaille tarkoitettuja esteettömiä parkkipaikkoja, leveydeltään 2500 mm ja pituudeltaan 4500 mm. Paikat on merkitty pienellä sinisellä opasteella.

Kulkeminen

Sisäänkäynti, pääsisäänkäynti
Rakennuksen pääsisäänkäynnin esteetön ovenavauspainike on merkitty opasteella ja on saavutettavalla korkeudella (900-1100 mm). Esteettömän ulko-oven edessä on tarpeeksi tilaa kääntyä apuvälineen kanssa. Tuulikaapissa pystyy toimimaan apuvälineen kanssa. Tuulikaapin maton lattiamateriaali mahdollistaa kulkemisen myös apuvälinein. Pääsisäänkäynnin edessä olevat ritilät ovat riittävän kiinteitä ja tiheitä ja siten esteettömiä.

Pääsisäänkäynti on käytettävissä poikkeusaikoina ovikellon tai kortinlukijan avulla. Kortinlukija ja ovikello löytyvät esteettömän avauspainikkeen yhteydestä. Pääsisäänkäynti erottuu kontrastein seinästä ja on osittain katettu. Pääsisäänkäynnin ovien alaosasta löytyy potkulevy.

Takapihan sisäänkäynti Kehräämöön
Takapihalta löytyy sisäänkäynnit Loistoon ja Kehräämöön. Takapihan sisäänkäynti Kehräämöön on esteetön. Sisäänkäynti on riittävän leveä ja erottuu ympäristöstä. Kehräämön sisäänkäynti takapihalta tullessa aukeaa automaattisesti. Poikkeusaikoina ovenavaus tapahtuu kortinlukijan avulla. Kortinlukijan korkeus on 1150-1200 mm.

Takapihan sisäänkäynti Loistoon
Hotellihuoneet sijaitsevat Loistossa. Ovet Loistoon ovat leveät ja sisäänkäynnin edessä oleva ritilä esteetön. Ulko- ja väliovi aukeavat manuaalisesti. Hotellivieraat voivat käyttää kulkemiseen ovikelloa, jolla saa yhteyden vastaanottoon. Ovikellon korkeus on 1170 mm. Kortinlukija Loistoon sijaitsee 1100 mm korkeudella ja on käytettävissä esteettömästi.

Pääaula
Pääaulaan voidaan saapua pääsisäänkäynniltä tai käytäviä pitkin takapihan sisäänkäynneiltä. Pääsisäänkäynniltä tullessa palvelutiski on hieman sivussa. Palvelutiski ei erotu ympäristöstä selkeällä kontrastilla, mutta on valaistu. Lattian väritys on haastava näkövammaisille henkilöille.

Aulasta löytyy sohvia (550 mm korkeus) sekä istuimia (550 mm korkeus). Kalusteet ovat liikuteltavia. Eri korkuisia istuimia on saatavissa aulan yhteydessä olevista ravintoloista tarvittaessa.

Aulasta pääsee kulkemaan Holiday Club Resortsin myyntitoimistoon hissillä. Aulan yhteydessä olevassa kaupassa mahtuu asioimaan myös apuvälinein.

Loiston hissit
Loiston hissit ovat pääsääntöisesti esteettömiä ja hissiyhteys kaikkiin kerroksiin löytyy. Hissien ovet erottuvat kontrastiltaan ympäristöstä. Liikuntavammaiset henkilöt voivat käyttää hissejä esteettömästi ja painikkeet ovat sopivalla korkeudella. Kääntösäde hississä on 1320 mm, suosituksen ollessa 1300- 1500 mm. Näkövammaisille henkilöille hissit ovat vaikeammin saavutettavissa. Kerroksista löytyy kerrosopasteet mustavalkoisella kontrastilla.

 

 

Yhteystiedot ja saapuminen

Tervetuloa Holiday Club Tampereen Kylpylään!

  • Vastaanotto on auki 24 h
  • Loma-asuntojen avainpalvelu sijaitsee hotellin vastaanotossa
  • Vastaanoton yhteydessä on odotustila ja laukkujen säilytys

  Check-in Check-out
Hotelli klo 16 klo 12
Loma-asunnot     
Lapinniemi klo 16 klo 11
Kimallus klo 16 klo 10

Osoite
Lapinniemenranta 12
33180 Tampere

Saapumis- ja pysäköintiohjeet

Pysäköinti
Pysäköinti Tampereen Kylpylässä on maksullista (2 €/h, 12 €/24 h). Hotellin ulko-oven vieressä P1 parkkipaikalla on sähköautojen latauspisteet. Virta-sovellus: 4 x 22kW, ilmainen lataus mobiilisovelluksella. Tesla Destination Charger: 2 x 22kW, ilmainen Tesloille. Pysäköinti on maksullista myös latauksen aikana. Maksun voi suorittaa joko parkkialueella olevaan automaattiin tai parkkimaksun voi laittaa huonelaskulle ilmoittamalla hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä auton rekisterinumeron.

Asiakaspalvelu
Soita 0300 870 900
Avoinna ma–pe 9–17, la 9–14
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kokous- ja ryhmämyynti
Soita 0300 870 923
Avoinna ma–pe 9–17
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Tampereen Kylpylän vastaanotto 24 h
Soita 0300 870 931
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Löytötavarat
Tiedustelut kohteeseen unohtuneesta omaisuudestasi voit tehdä suoraan Suomen Löytötavarapalvelusta.

Some
#tampereenkylpylä