Harmony Spa Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä on todellinen hyvän olon kehräämö! Kylpylässä voit hoidattaa itsellesi rentoutuneen ja hyvän olon ja nauttia ihanista hemmotteluhoidoista. Lekottele rauhassa lepohuoneessa tai vietä hetki hieronnassa. Meillä Tampereen Kylpylässä voit varata myös hoidon ryhmälle tai parille. Harmony Spasta voit hankkia lisäksi mukaan hoito-osaston laadukkaita kotihoitotuotteita.

tampere-spa-harmony-main.jpg

Holiday Club Tampereen Kylpylä palvelee seuraavasti

Haluamme turvata asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyttä, joten ethän matkusta sairaana. Suosittelemme pitämään kohteissamme riittäviä turvavälejä ja huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

 • Hotellin vastaanotto ja R-kioski palvelevat 24/7
 • Hoito-osasto on auki ma–la klo 9–20
 • Ravintola Cotton avoinna seuraavasti:
        ma-to klo  11–22.30
        pe klo 11–23.30
        la klo 12–23.30
        su suljettu 
 • Lounas
        ma–pe klo 11–14
 • Aamiainen:
        ma-pe klo 7–10
        la-su klo 7.30–10.30
 • Ravintola Classic Pizza avoinna seuraavasti:
        ma–pe klo 16-22
        la klo 12-22
        su klo 12-20 
 • Allasbaari avoinna: 
        ma–pe klo 11–20 
        la klo 12-20                                                                         
 • Kylpylä avoinna ma–su klo 8–20.30

Aukioloajat ja hoitovaraukset

Aukioloajat

 • avoinna ma–la 9–20
 • su tiedustele vapaita hoitoaikoja
 • poikkeuksia sesonkiaikoina ja juhlapyhinä

Hoitovaraukset

Varauksia voit tehdä vastaanotosta ympäri vuorokauden.
puh. 0300 870 930/hoidot ja harrasteet. Varaukset myös suoraan netistä, hoidot.tampere@holidayclub.fi.


Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi!

tampere-harmony-fiilis1.jpg
tampere-harmony-fiilis2.jpg
tampere-harmony-fiilis3.jpg

Hoitovalikoima ja hinnasto

Guinot-erikoiskasvohoidot

Guinot-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Erikoishoitomme ja ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen. Guinot-kosmetologi on erikoiskoulutettu ja henkilökohtainen neuvonantajasi, hän määrittelee ihonhoidolliset tavoitteesi kanssasi kauneuskonsultaation avulla. Varaathan siihen aikaa noin 10 minuuttia hoidon päätteeksi.

Hydradermie Youth 60 min
Kauneustavoite: puhdas, kosteutettu ja rauhallinen iho
Monipuolinen kasvohoito, jonka voima on Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtävissä hoito-osuuksissa. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan räätälöidysti ihotyypin mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

105 €

Hydradermie Lift 60 min
Kauneustavoite: Kiinteä ja nuorekas iho
Kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito, jossa käytetään Hydraderm Cellular Energy -laitteen lihasstimulaatiotoimintoa. Hoidossa käytetään ihoa elvyttäviä, uudistavia ja kiinteytettäviä tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimulaation, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

105 €

Hydradermie Lift Deluxe 105 min
Kauneustavoite: Puhdas, kosteutettu, kiinteä ja nuorekas iho
Täydellinen kasvohoito, jossa yhdistyvät kaikki Hydraderm Lift -laitteen monipuoliset hoitotoiminnot. Hydraderm Lift Deluxe on todellista kasvohoitojen aatelia. Hoito sisältää  Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift -hoidot sekä erikoisampullit.

147 €

Hydraclean 30 min 
Kauneustavoite: Puhdas ja raikas iho
Puhdistushoito, jossa vaikutetaan sekä hiki- että talirauhasiin poistaen iholta ylimääräistä talia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ThermoClean lämpökäsittelyn, hieronnan ja loppuvoiteet.

48 €

Eye Logic -silmänympäryshoito 50 min 
Kauneustavoite: Kevyt ja sädehtivät katse
Silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho, siksi se tarvitsee oman erikoishoitonsa. Eye Logic poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia sekä tasoittaa ilmejuonteita. Hoito sisältää hoitogeelin ionisaation Hydraderm Cellular Energy -laitteella, erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

Eye Logicin voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin n. 30 min 50 €

80 €

Aromatic 45 min 
Kauneustavoite: Kuulas, kaunis ja rentoutunut iho
Rentouttava hierontahoito, jossa eteeristen öljyjen tuoksumaailma saa aikaan autuaallisen hyvän olon. Hoidossa käytetään juuri sinun ihotyyppisi mukaisia aromaattisia hoitotuotteita. Hoito sisältää kuorinnan, erikoisöljysekoituksen, erikoishieronnan, kasviuutenaamion ja loppuvoiteet.

83 €

Hydra Peeling 60 min
Kauneustavoite: virkeä ja säteilevä iho
Guinot´n viimeisin innovaatio on ainutlaatuinen ihoa uudistava erikoiskasvohoito. Se sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa pehmeämmän vaihtoehdon medikaalisille kuorintahoidoille. Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä sekä vähentää liikapigmentoitumista. Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoidosta saatavana kaksi erilaista menetelmää, joista hoidon yhteydessä valitaan asiakkaalle oikea vaihtoehto. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, kiinteyttävän kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

98 €

Détoxygéne 60 min
Kauneustavoite: Kimmoisa ja välittömästi heleämpi iho
Guinot’n uusin hoitoinnovaatio sopii kaikille asiakkaille. Upea hoitouutuus on puhdistava, kirkastava ja ihon hapensaantia tehostava kasvohoito. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi ja kimmoisampi sekä puhdistettu ilmansaasteista ja toksiineista. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, puhdistavan savinaamion, hapensaantia tehostavan hieronnan sekä loppuvoiteet.

98 €

Age Summum 60 min
Kauneustavoite: Sileä, hehkuva ja napakka iho
Tehokkaasti ihoa silottava C-vitamiinihoito, jonka jälkeen iho hehkuu ääretöntä kauneutta. Hoidon kauneussalaisuuksia ovat anti-ageing-hieronta ja ainutlaatuinen seeruminaamio. Hoito sisältää voimallisen kuorinnan, C-vitamiiniseerumin, anti-ageing-hieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

98 €

Holiday Club Signaturehoito 45 min
Kauneustavoite: Raikas ja pehmeä iho
Asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva klassinen kasvohoito.
Hoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan,naamion ja loppuvoiteet.

79 €

Holiday Club Fresh-Up 30 min 
Kauneustavoite: Hetkessä heleämpi iho
Yksilöllinen kasvohoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.

44 €

Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin n. 30 min 35 € Hydra peeling -kasvohoitoa lukuun ottamatta.

Harmony Spa -vartalohoidot

Slim Logic -vartalohoito 60 min
Kauneustavoite: hyvä, kevyt olo. Slim Logic -vartalohoito on yksi osa Guinot’n uudesta kattavasta Slim Logic ohjelmasta. Hoito tehostaa rasvan pilkkoutumista sekä kuona-aineiden- ja nesteiden poistumista. Hoidon jälkeen olo on ihanan kevyt! Hoito sisältää aktivoivan kuorinnan, hoikentavan hieronnan, nesteitä poistavan naamion ja loppuvoiteet.

89 €

Mirific Relaxing -vartalohoito 60 min
Kauneustavoite: rentoutunut olo ja silkinpehmeä kosteutettu iho. Mirific-vartalohoito on rentouttava, voimaannuttava sekä hoitavilla että hurmaavan tuoksuisilla anti-ageing öljyillä tehtävä vartalohoito, lihas- ja hermojännitystä lieventävä hierontahoito. Hoito edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutumista ja ihosi on elinvoimainen ja pehmeä! Todellinen selfcare hoito!

79 €

Mirific Gommage -kuorintahoito 30 min
Kauneustavoite: rentoutunut olo ja silkinpehmeä kosteutettu iho. Ihon samettisen pehmeäksi jättävä kuorintahoito.

59 € 

Holiday Club Signature Face & Body 90 min
Kauneustavoite: Hemmottelua päästä varpaisiin
Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, jossa yhdistetään kasvo- ja vartalohoito uniikilla tavalla. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ja vartalon kuorinnan ja hieronnan eteerisillä öljyillä, kasvonaamion sekä loppuvoiteet.

138 €

Käsi- ja jalkahoidot

LCN Manic – täydellinen käsihoito 60 min
Anna käsillesi niiden ansaitsema huomio ja tule perusteelliseen käsihoitoon. Hoitomme sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen huollon, kynsien muotoilun, lakkauksen ja rentouttavan hieronnan. Hoidon jälkeen kätesi ovat pehmeät ja kyntesi kauniit. Lakkapullo sisältyy hoidon hintaan.

69 €

LCN Quick – pikamanikyyri 30 min 
Käsien kaunistus hetkessä. Teemme puolen tunnin hoidossa ihostasi pehmeän suolakuorinnan avulla, muotoilemme kyntesi ja loppusilauksena laitamme kynsiin värittömän lakan. Hoitava käsivoide huolehtii viimeistelystä. Vuodenajasta riippuen käytämme hoidoissa eri t uotteita hunajamelonista joulun tuoksuihin.

Värilakkauksella 52€ (+15min). Lakkapullo sisältyy lakkauksen hintaan.

39 €

LCN SPA- hieronta käsille 30 min
Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa käsien hemmotteluun käyttämällä orkideauutetta sisältäviä hoitotuotteita. Kuorimme kädet lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan lämpöisellä orkideaöljyllä. Hoito viimeistellään pehmittävällä käsivoiteella.

39 €

LCN Pedic – Täydellinen jalkahoito 60 min 
Tule keventämään askeltasi ja nauti sitruksen tuoksuista ammattilaisen käsittelyssä. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä jalkapohjien hieronnan.

Lakkaus lisähintaan +5 € (15 min)

74 €

LCN SPA FOOT – hieronta jaloille 30 min 
Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa jalkojen hemmotteluun käyttämällä orkideauutetta sisältäviä hoitotuotteita. Kuorimme jalat lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan vaniljantuoksuisella hierontakynttilällä. Hoito viimeistellään ravitsevalla jalkavoiteella.

39 €

Hieronnat

Klassinen hieronta

Tehokas hieronta, jonka hoitoalue valitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Klassinen hieronta sopii hyvin myös odottaville äideille.

 • Hieronta 25 min. 41 €
 • Hieronta 50 min. 61 €
 • Hieronta 75 min. 75 €

Hot Stone 55 min.
Lämpimillä kivillä hierotaan kehon energiapisteitä. Näin vartalolla on mahdollisuus vapautua jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

73 €

Yrttiöljyhieronta 50 min 
Rentouttava hieronta, joka tehdään hoitavalla yrttiöljyllä. Tuo hyvää oloa keholle ja mielelle.

68 € 

Yrttiöljyhieronta 75 min.
Rentouttava hieronta, joka tehdään hoitavalla yrttiöljyllä. Tuo hyvää oloa keholle ja mielelle.

98 €

Lämmin yrttiöljyhieronta 50 min. 
Rentouttava hieronta, joka tehdään hoitavalla yrttiöljyllä. Tuo hyvää oloa keholle ja mielelle. Lämpö tehostaa hieronnan vaikutusta ja parantaa unenlaatua.

 

68 € 

Lämmin yrttiöljyhieronta 75 min.
Rentouttava hieronta, joka tehdään hoitavalla yrttiöljyllä. Tuo hyvää oloa keholle ja mielelle. Lämpö tehostaa hieronnan vaikutusta ja parantaa unenlaatua.

 

98 € 

Kookosöljyhieronta 50 min.
Lämpimällä neitsytkookosöljyllä tehtävä hoito, jokarentouttaa sekä kehoa että mieltä. Kookosöljy myös kosteuttaa ja hoitaa ihoa.

 

68 € 

Kookosöljyhieronta 75 min.
Lämpimällä neitsytkookosöljyllä tehtävä hoito, jokarentouttaa sekä kehoa että mieltä. Kookosöljy myös kosteuttaa ja hoitaa ihoa.

 

98 € 

 

Rento olo 50 min.
Niska-hartia-selkä-alueen hieronta, joka lievittää lihaksien jännitystä, purkaa kramppeja ja vaikuttaa mieleen positiivisesti. Kipujen, jännitysten sekä niistä johtuvien ongelmien hoitoon keskittyvä hieronta.

68 €

Intialainen päähieronta 25 min. 
Yksinkertainen ja rauhoittava päähieronta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen oireita.
Hieronta ei vaadi riisuutumista.

42 €

Liukukuppaus 50 min.
Liukukuppaus on öljyn avulla imukupeilla suoritettava hoitomuoto. Imukupilla saatavalla alipaineella, eri tekniikoita käyttäen saadaan tehokas käsittely hoidettavalle alueelle.

66 €
Suklaaöljyhieronta 50 min.

Suklaaöljy pehmentää, kosteutta ja elvyttää ihoa. Sen tuoksu
rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Hieronnassa käsitellään selkä, niska-hartiaseutu ja kädet.

Suklaaöljy ei sovellu suklaa-allergikoille, eikä sen käyttöä suositella raskaana oleville, tai jos on tuoreita haavoja, kasvaimia, laskimotukoksia tai vakavia keuhko- tai sydäntauteja.

50 min 68 €
75 min 98 €

Sarjakortti hierontaan

 • Kun ostat minkä tahansa 5 kerran hierontasarjakortin, saat 6. kerran veloituksetta.

Kestovärjäykset ja -taivutukset

Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu 30 min. 36 €
Ripsien värjäys + kulmien muotoilu 30 min.  32 €
Ripsien kestotaivutus + -värjäys 65 €
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 30 min.  32 €
Kulmien muotoilu 20 €

Neurosonic-divaanin hoito-ohjelmat

Neurosonic-divaanin ohjelmat perustuvat sensoriseen kudosstimulaatioon, hyvin matalataajuiseen mekaaniseen siniaalto-värähtelyyn. Sillä voidaan edistää mm. unen laadun parantamista, stressin, lihasjännityksen ja migreenin lievitystä.

Aktivoivat ohjelmat alk.  10 €
Uni- ja stressiohjelmat alk.  25 €
Palauttavat ohjelmat alk.  35 €
Tutustumistarjouksena 3 hoitokertaa 60 €

Huomioitavaa hoito-ohjelmista

 • Veden juominen on suositeltavaa aina hoidon jälkeen.
 • Diabeetikoille suositellaan välipalan nauttimista varsinkin ennen hierovia ohjelmia.
 • Unen laatu menee aina muiden oireiden edelle ohjelmaa valittaessa.
 • Joillakin saattaa esiintyä voimakasta väsymystä hoidon jälkeen, erityisesti pitkään jatkuneissa unihäiriöissä.
 • Voimakas palelu hoidon jälkeen kertoo, että ohjelma on ollut liian voimakas tehoiltaan. Tämä ei ole vaarallista, mutta se kannattaa huomioida seuraavalla hoitokerralla laskemalla hoidon tehoa alemmaksi.
 • Joillakin voi esiintyä lievää huimausta hoidon jälkeen. Tämä menee nopeasti ohi.
 • Hoitoa voi ottaa useammankin kerran päivässä. Suosittelemme aktivoivia ja palautusohjelmia päiväsaikaan ja illalla uni/stressiohjelmia.
 • Jos esiintyy usein päänsärkyä, käsien puutumista ja huimausta, suosittelemme pään ja niskan alueen tehojen laskemista minimiin alkuvaiheessa. Näin vältetään päänsärky ja huimaus hoidon jälkeen. Kun oireet alkavat helpottaa, voi pään ja niskan alueen tehoa lisätä.
 • Hoito tapahtuu divaanissa rauhallisessa hoitohuoneessamme, eikä se vaadi kuin rentouttavan asennon ja hetken aikaa.

Hoidot lapsille

Prinsessakasvohoito 25 min
Sisältää kevyen alkupuhdistuksen, kosteuttavan naamion ja käsien hieronnan.. Suositellaan 6–12 -vuotiaille lapsille.
38 €
Pienten käsien sipsutteluhoito 25 min
Sormien kynsien hoito ja lakkaus, sisältää myös kevyen hieronnan. Suositellaan 4–12 -vuotiaille lapsille.
32 €
Pienten varpaiden sipsutteluhoito 25 min
Varpaiden kynsien hoito ja lakkaus, sisältää myös kevyen hieronnan. Suositellaan 4–12 -vuotiaille lapsille
32 €

Esteettiset injektiohoidot

Mesolanka-hoito

Mesolanka-hoito on turvallinen ja erittäin tehokas tapa hoitaa ihon ikämuutoksia sekä korostaa omaa luonnollista kauneutta ilman täyteaineita. Mesolangat ovat itsestään sulavia hiuksenhienoja lankoja, jotka viedään ihon alle erikoisneulan avulla. Mesolanka-hoidon teho perustuu siihen, että langat saavat kehon tuottamaan lisää kollageenia hoidetulla alueella, joka saa ihon näyttämään huomattavasti nuoremmalta, kiinteämmältä ja hehkeämmältä. Vaikuttaessaan ihon alla mesolangat myös parantavat ihon rakennetta ja koostumusta. Langat sulavat pois n. 2 kk kuluessa, mutta niiden vaikutuksen kesto on jopa 12 kk. Mesolanka-hoito sopii kaikille 18 vuotta täyttäneille, mutta hoito on erityisen suosittu 30−50 vuotiaiden asiakkaiden keskuudessa.

Mesolangoilla voidaan:

 • Tehokkaasti kohottaa ja kiinteyttää kasvojen-, leuan- sekä kaulan- alueen veltostunutta ihoa (posket, leukalinja ”hamsteripussit”, silmänaluset) 
 • Kohottaa ja korostaa poskipäitä
 • Häivyttää ja täyttää kasvojen alueen juonteita (nasolabiaalijuonteet, silmien ympärysjuonteet ”harakanvarpaat”, ylähuulen ja nenän väliset juonteet, otsan alueen- ja sibeliusjuonteet)
 • Kohottaa kulmakarvoja ja yläluomia
 • Parantaa kasvojen keski- ja alaosan piirteitä

Mesolankojen hinta:

 • 199−499 € riippuen lankojen määrästä ja tyypistä.
 • Kesto 45−60 min
 • Voidepuudutus sisältyy hintaan
 • Mesolankahoidon teho kestää 9−12 kk

Lankojen lukumäärä ja tyyppi voidaan arvioida maksuttomassa konsultaatiossa.

 

PRP-plasmahoito (Vampyyrihoito)

PRP-plasmahoito on luonnollinen tapa hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Tällä luonnollisella hoidolla voidaan parantaa ihon laatua ja ulkonäköä sekä silottaa ryppyjä ilman keinotekoisia aineita. PRP-hoidossa asiakkaan omasta verinäytteestä rikastettu verihiutaleplasma pistetään injektiona hoidettavalle alueelle. PRP-hoidossa vältetään keinotekoiset täyteaineet käyttämällä asiakkaan omaa verihiutaleplasmaa, jolloin voidaan luonnollisesti aktivoida ihon sidekudosten kimmoisuutta ja solujen uusiutumista.

PRP-plasmahoidolla voidaan:

 • Silottaa ryppyjä
 • Lisätä ihon kimmoisuutta ja vähentää ihon roikkuvuutta
 • Hoitaa sekä pinnallisia että syviä juonteita
 • Parantaa ihon koostumusta ja kuntoa
 • Häivyttää aknearpia

PRP on ammattilaisten tekemänä hyvin turvallinen hoito. Asiakas saa tavallisesti apua jo ensimmäisestä hoitokerrasta, mutta hoidon tehostamiseksi hoito voidaan uusia 2−4 viikon kuluttua.

Kesto ja hinta:

 • Yksi putki (riittää koko kasvoille) kesto n. 45−60min. 199 €
 • Kaksi putkea (riittää koko kasvojen sekä kaulan käsittelyyn) Kesto n. 60−75 min. 299 €
 • Kolmen kerran sarjahoitona ostettuna: 1 putki 450 €
 • Voidepuudutus sisältyy hintaan

Skinbooster-hoito

Skinbooster- eli biorevitalisaatiohoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, heleyttämiseen ja ihon koostumuksen parantamiseen. Skinbooster on täsmähoito hyvän ihon tärkeimpien ominaisuuksien parantamiseen. Skinbooster-hoidossa ihoon viedään kevyttä hyaluronihappovalmistetta, joka aikaansaa sen että ihosta tulee hehkeän, pehmeän ja nuoremman näköinen.

Hoidon tuloksena iho kiinteytyy ja heleytyy, myös leukalinja napakoituu kevyesti, ja ihon pinta tasoittuu. Skinbooster-hoito tasoittaa ja korjaa kevyesti myös aknearpia.

Skinbooster-hoidon jälkeen:

 • iho on syväkosteutunut
 • iho on aiempaa pehmeämpi ja tasaisempi
 • hoidetun alueen pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet
 • iho näyttää ja tuntuu aiempaa kiinteämmältä
 • iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen
 • aknearvet eivät enää näy yhtä selvästi kuin aiemmin

Asiakas saa tavallisesti apua jo ensimmäisestä hoitokerrasta, mutta hoidon tehostamiseksi hoito voidaan uusia 4−6 viikon kuluttua.

Kesto ja hinta:

 • 1−2 aluetta 1 ml hyaluronihappovalmistetta Kesto n. 30−45 min ja kokonaishinta 250 €
 • 3−4 aluetta 2 ml hyaluronihappovalmistetta kesto n. 45−60 min ja kokonaishinta 350 €

Kolmen kerran sarjahoitona ostettuna:

 • 1 ml 1−2 aluetta 550 € 
 • 2 ml 3−4 aluetta 799 €
 • Voidepuudutus sisältyy hintaan

 

Huulten syväkosteutus & kevytmuotoilu /
Huulten muotoilu & syväkosteutus

Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä, ja näin ollen on erinomainen syväkosteutushoito huulille. Hyaluronihappolla voidaan myös korostaa ja muotoilla huulia, kasvattaa huulten kokoa ja häivyttää huulten ikämuutoksia.

Huulten syväkosteutushoidossa, huuliin ruiskutetaan kosteutukseen tarkoitettua kevyttä ristisidoksetonta hyaluronihappovalmistetta, jolloin syväkosteutuksen lisäksi kohotetaan vain maltillisesti huulten volyymia. Tämä hoitomuoto sopii esim. ensikertalaisille taikka ihmisille, jotka tavoittelevat erittäin luonnollista lopputulosta.

Huulten muotoilu -hoidossa täyteainetta viedään ohuella neulalla suunnitellusti huuliin ja huulirajaan, jolloin huulien tilavuus kasvaa, huuliraja korostuu ja mahdollinen epäsymmetria korjaantuu.

Kesto ja hinnat:

 • Huulten täyttö/muotoilu 250 €
 • Huulten syväkosteutus/kevyt muotoilu 199 €

Kaikki hoidot suunnitellaan yksilöllisesti hoidettavan omien lähtökohtien ja toivomusten perusteella. Suunnittelukonsultaatio on aina maksuton. 

Konsultaatio voidaan toteuttaa paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse. 

 

Ennen hoitoa:

2−3 päivää ennen hoitoa on hyvä välttää Omega-rasvahappojen, tulehduskipulääkkeiden (parasetamoli on OK) sekä alkoholin käyttöä. Mikäli kehossasi on tulehdustila (flunssa, kuume yms.) on varattua aikaa hyvä siirtää eteenpäin. Jos sinulla on ollut herpes, on esilääkitys hyvä aloittaa ennen toimenpidettä. Aktiivisessa tilassa oleva herpes on este hoidolle.

Ennen hoitoa voit keskustella hoitajan kanssa tarpeistasi, halutusta lopputuloksesta sekä mahdollisista haittavaikutuksista. Keskustelun aikana käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Keskustelun pohjalta tehdään hoitosuunnitelma.

Hoidon jälkeen:

Noudata hoitajan antamia neuvoja. Toipuminen on yksilöllistä, mutta turvotus, arkuus ja mustelmat häviävät yleensä muutamassa päivässä. Auringonottoa ja saunomista, tai äärimmäistä kylmyyttä olisi hyvä välttää 8−12 tuntia. Myös kosmetiikan käyttöä tulisi välttää 12 tuntia hoidon jälkeen. Vältä injektiokohtien koskettamista hoidon jälkeen ainakin muutama tunti. Kotihoito-ohjeet saat mukaan aina kirjallisena.

Esteet hoidolle:

 • Raskaus ja imetys
 • Aktiivinen herpes
 • Ihosairaudet
 • Akuutti tai krooninen tulehdustila hoitoalueella
 • Ihotyyppi, joka tulehtuu erittäin herkästi
 • Iho, jolla esiintyy arpien liikakasvua
 • Verenkiertohäiriöt tai haavojen paranemiseen liittyvät systeemiset sairaustilat
 • Potilas on saanut aiemmin anafylaktisen reaktion
 • Aspiriinilääkitys tai muu veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys
 • Hoitoalueella pysyvä täyteaine tai implantti
 • Juuri tehty laserhoito toimenpidealueella
 • Alle 18 vuoden ikä

Mobilisaatiohoito

Mobilisaatiohoito 50 min - 68 €
Mobilisaatiohoito on erityisen tehokas lihasjumien avaamiseen. Hoidossa yhdistyy hieronta sekä nivelmobilisaatio. Hoito räätälöidään aina tilanteen mukaan sopivaksi.

 

Syys-lokakuun Guinot-hoitotarjous!

Syys-lokakuun Guinot-hoitotarjous!

Hydra Peeling -hoito 60 min. 89 € (norm. 98 €)

Guinot Hydra Peeling -erikoiskasvohoito on ihoa uudistava kuorintahoito, joka vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä ja vähentää pigmenttimuutoksia. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan hieronnan sekä naamion, joka tuo iholle hehkua.

Tarjous voimassa 31.10.2021

Varaa hemmotteluhoito
Syys-lokakuun Guinot-tuotetarjous!

Syys-lokakuun Guinot-tuotetarjous!

Kirkastavan lähteen tuotteet -20 %

Ensin kasvohoitoon ja lopuksi hemmottelevat tuotteet kotiin edullisesti. Harmony Spa -hoitoloissa ja Vierumäen Day Spassa nyt kaikki Guinot Kirkastavan lähteen tuotteet -20 % alennuksella kasvohoidon yhteydessä.

Tarjous voimassa 31.10.2021 asti Harmony Spa Saimaalla, Caribiassa, Tampereen Kylpylässä, Katinkullassa ja Vierumäen Day Spassa.

Esteettiset injektiohoidot

Esteettiset injektiohoidot

Esteettiset injektiohoidot saatavilla nyt Tampereen Kylpylän Harmony Spassa! Uutuustarjouksena saat nyt myös -10 % alennuksen kun varaat injektiohoidon ensimmäisen kerran. Tarjous voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

 

Varaa hoito
Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite

Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite

Guinot'n vallankumouksellinen hoitomenetelmä Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite on veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle. Patentoitu teknologia saavuttaa näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen. Hydradermie Cellular Energy -laitehoidolla tehdään Hydraderm Youth- ja Hydraderm Lift -hoitoja. Hydradermie DeLux -hoito yhdistää nämä molemmat.

Laite uudistaa ihoa lisäämällä solujen energiaa:

 • Nuorentaa
 • Kirkastaa
 • Tuo elinvoimaa
Harmony Duo -hemmotteluhoito kahdelle

Harmony Duo -hemmotteluhoito kahdelle

60 min 92 €/2 henkilöä

Jaa rentouttava hemmotteluhetki ystäväsi tai puolisosi kanssa! Harmony Duo on tunnin kestävä kasvohoito, joka tehdään molemmille samassa tilassa.
Hemmotteluhoito sisältää kasvojen hellävaraisen kuorinnan, kosteuttavan naamion, kevyen käsihieronnan ja kevyen kasvohieronnan eteerisellä öljyllä sekä loppuvoiteen.

Varaa hemmotteluhoito
Hemmottelua lapsille Harmony Spassa

Hemmottelua lapsille Harmony Spassa

Harmony Spa Tampereen Kylpylä tarjoaa ihastuttavia hemmotteluhoitoja myös lapsille!

Prinsessakasvohoito 25 min, 38 €
Sisältää kevyen alkupuhdistuksen, kosteuttavan naamion ja käsien hieronnan.. Suositellaan 6–12 -vuotiaille lapsille.

Pienten sipsutteluhoito 25 min, 32 €
Sormien kynsien hoito ja lakkaus, sisältää myös kevyen hieronnan. Suositellaan 4–12 -vuotiaille lapsille.

Pienten varpaiden sipsutteluhoito 25 min, 32 €
varpaiden kynsien hoito ja lakkaus, sisältää myös kevyen hieronnan. Suositellaan 4–12 -vuotiaille lapsille

Varaa hemmotteluhoito
Ylellisiä hemmotteluhoitoja laadukkailla tuotteilla

Ylellisiä hemmotteluhoitoja laadukkailla tuotteilla

Käytössämme on ranskalainen hoitolasarja Guinot, joka tunnetaan tieteeseen pohjautuvan modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijänä. Ylelliset vartalo- ja erikoiskasvohoitomme sekä ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen. Kosmetologin laatima ihonhoitokonsultaatio ja yksilöllinen ihonhoito-ohjelma varmistavat, että saat kokonaisvaltaista palvelua, joka vastaa henkilökohtaisiin kauneustavoitteisiisi.

Rentouttavissa ja virkistävissä erikoishieronnoissamme käytämme Frantsilan huippulaatuisia yrttiöljyjä. Hoitovalikoimaamme kuuluvat myös klassiset hieronnat, sekä laadukkaat LCN-sarjan käsi- ja jalkahoidot.

Ryhmähoidot

Ryhmähoidot

Tunnelmallisessa kynttilänvalossa, lempeän musiikin soidessa, vietetään yhteistä aikaa koko porukalla. Ryhmähoitomme sopivat sekä miehille että naisille. Hoito sisältää lasillisen kuplivaa. Kylpyläkäynti ryhmähoitojen yhteydessä 10 €/hlö. Kylpyläkäyntiä suositellaan ennen hoitoa. Ryhmän koko 3–10 hlöä ja yksi hoitaja 3-4 hlölle.

Jalkojen juhlaa 60 min 38 €/hlö
Virkistävät hoitosuihkeet, lempeä sokerikiivikuorinta sekä ravitseva sitrusvoide takaavat pehmeät ja höyhenenkevyet jalat loppuillan rientoja varten. Ryhmän koko 3–4 hlöä.

Kasvojen hehkua 60 min 38 €/hlö
Hoidossa käytetään Guinot-sarjan laadukkaita hoitotuotteita. Kasvoille levitettävä hellävarainen kuorinta, hoitava naamio, aromaattinen öljy sekä pehmittävä hoitovoide heleyttävät kasvosi kauniiksi. Ryhmän koko 3–4 hlöä.

Hemmotteleva päähieronta 60 min 32 €/hlö
Lempeä ja kevyt päähieronta, joka irrottaa arjesta ja tuo hyvää oloa.

Harmony Spa -etiketti

 • Toivomme, että saavut Harmony Spa -hoitolaamme noin 15 min ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja rentoutua odotustilassa ennen varsinaista hoitoasi. Myöhästyessäsi joudumme valitettavasti lyhentämään hoidon kestoa.
 • Voit jättää vaatteet ja arvoesineet pukukoppiin mikäli kohteen Harmony Spa -hoitolassa sellainen on, tossut ja kylpytakin saat halutessasi vastaanotosta käyttöösi vierailusi ajaksi. Jätä puhelin äänettömälle. Muistathan poistaa piilolinssit ennen hoidon alkamista.
 • Hoitaja kertoo hoitosi kulusta ennen hoidon aloittamista. Kosmetologihoitojen yhteydessä tehdään ihonhoidollinen kauneuskonsultaatio, varaathan itsellesi tähän noin 10 minuuttia ylimääräistä aikaa. Hoidon aikana hoitaja antaa sinun rauhassa nauttia hoidostasi, mutta voit milloin tahansa avata keskustelun tai esittää toiveita hoidon kulkuun liittyen.
 • Varaathan hetken ylimääräistä aikaa myös hoidon jälkeiseen rentoutumiseen lepohuoneessa. Mikäli haluat käydä kylpylässämme, tee se ennen hoitoasi. Useimmissa hoidoissa käytetään tuotteita, jotka vaikuttavat vielä hoidon jälkeen.
 • Esteen sattuessa pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta vuorokautta (24 h) ennen. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Mikäli varattua hoitoa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko varatun hoidon hinnan.
 • Ryhmävaraukset voi perua 7 vrk ennen hoitoja. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitamme 50 % tilauksen arvosta, alle 3 vrk tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.
 • Tärkeää! Hoitoaikaa varatessasi muista mainita, mikäli sinulla on jokin sairaus, allergia, käytät lääkitystä tai olet raskaana.

Nautinnollista Harmony Spa -hetkeä!

Tilaa uutiskirje: saat –15% lomastasi!

Uutiskirjeessa saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. Alennus –15% koskee vain uusia tilaajia.

Tilaa uutiskirje