Tampereen Kylpylässä on rauhallinen tunnelma.

Varaa uusi Guinot-kasvohoito!

Varaa oma rentoutumishetkesi jo lomavarauksen yhteydessä, näin saat varmasti suosikkihoitosi.

Poreallas, hierova vesiputous vai kylmäallas? Tampereen Kylpylässä voit valita suosikkisi.

Näiden kylpylähymyjen takana on varmaankin iloinen päivä pikkumatkan päässä sijaitsevassa Särkänniemessä.

Ennen ja jälkeen Harmony Spa -hoidon on rentoutumishetken aika.

Guinot-erikoishoidot vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaita.

Kylpylän allasalueelle voimakasta tunnelmaa luo korkea kallioseinä.

Vesijumppa on suosittu kuntoilulaji.

Guinot-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan.

Harmony Spa Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä on todellinen hyvän olon kehräämö! Kylpylässä voit hoidattaa itsellesi rentoutuneen ja hyvän olon ja nauttia ihanista hemmotteluhoidoista. Lekottele rauhassa lepohuoneessa tai vietä hetki hieronnassa. Meillä Tampereen Kylpylässä voit varata myös hoidon ryhmälle tai parille. Harmony Spasta voit hankkia lisäksi mukaan hoito-osaston laadukkaita kotihoitotuotteita.

Aukioloajat
 • avoinna ma–la 9–20
 • su tiedustele vapaita hoitoaikoja
 • poikkeuksia sesonkiaikoina ja juhlapyhinä

Varaukset ma–pe klo 8.30–17

 • puh. 0300 870 930/hoidot ja harrasteet tai hoidot.tampere@holidayclub.fi.
 • Varaukset myös suoraan netistä.

Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi!

Hoitovalikoima ja hinnasto

Guinot-erikoiskasvohoidot
Guinot-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Erikoishoitomme ja ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen. Guinot-kosmetologi on erikoiskoulutettu ja henkilökohtainen neuvonantajasi, hän määrittelee ihonhoidolliset tavoitteesi kanssasi kauneuskonsultaation avulla. Varaathan siihen aikaa noin 10 minuuttia hoidon päätteeksi.

Hydradermie Youth 60 min

Kauneustavoite: puhdas, kosteutettu ja rauhallinen iho
Monipuolinen kasvohoito, jonka voima on Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtävissä hoito-osuuksissa. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan räätälöidysti ihotyypin mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

 

105 €

Hydradermie Lift 60 min

Kauneustavoite: Kiinteä ja nuorekas iho
Kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito, jossa käytetään Hydraderm Cellular Energy -laitteen lihasstimulaatiotoimintoa. Hoidossa käytetään ihoa elvyttäviä, uudistavia ja kiinteytettäviä tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimulaation, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

105 €

Hydradermie Lift Deluxe 105 min

Kauneustavoite: Puhdas, kosteutettu, kiinteä ja nuorekas iho
Täydellinen kasvohoito, jossa yhdistyvät kaikki Hydraderm Lift -laitteen monipuoliset hoitotoiminnot. Hydraderm Lift Deluxe on todellista kasvohoitojen aatelia. Hoito sisältää  Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift -hoidot sekä erikoisampullit.

147 €

Hydraclean 30 min 

Kauneustavoite: Puhdas ja raikas iho
Puhdistushoito, jossa vaikutetaan sekä hiki- että talirauhasiin poistaen iholta ylimääräistä talia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ThermoClean lämpökäsittelyn, hieronnan ja loppuvoiteet.

48 €

Eye Logic -silmänympäryshoito 50 min 

Kauneustavoite: Kevyt ja sädehtivät katse
Silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho, siksi se tarvitsee oman erikoishoitonsa. Eye Logic poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia sekä tasoittaa ilmejuonteita. Hoito sisältää hoitogeelin ionisaation Hydraderm Cellular Energy -laitteella, erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

Eye Logicin voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin n. 30 min 50 €

80 €

Aromatic 45 min 

Kauneustavoite: Kuulas, kaunis ja rentoutunut iho
Rentouttava hierontahoito, jossa eteeristen öljyjen tuoksumaailma saa aikaan autuaallisen hyvän olon. Hoidossa käytetään juuri sinun ihotyyppisi mukaisia aromaattisia hoitotuotteita. Hoito sisältää kuorinnan, erikoisöljysekoituksen, erikoishieronnan, kasviuutenaamion ja loppuvoiteet.

83 €

Hydra Peeling 60 min

Kauneustavoite: virkeä ja säteilevä iho
Guinot´n viimeisin innovaatio on ainutlaatuinen ihoa uudistava erikoiskasvohoito. Se sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa pehmeämmän vaihtoehdon medikaalisille kuorintahoidoille. Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä sekä vähentää liikapigmentoitumista. Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoidosta saatavana kaksi erilaista menetelmää, joista hoidon yhteydessä valitaan asiakkaalle oikea vaihtoehto. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, kiinteyttävän kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

 98 €

Liftosome 60 min

Kauneustavoite: Kiinteämpi ja nuorekkaampi iho
Kohottava erikoishoito, jossa lämpönaamion avulla kiinteytetään kasvonpiirteitä ja erikoishieronnan avulla imeytetään aktiiviaineita. Kasvot saavat uutta energiaa ja nuorekkaamman ilmeen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehotiivisteen, lämpönaamion, kiinteyttävän hieronnan ja loppuvoiteet.

98 €

Age Summum 60 min

Kauneustavoite: Sileä, hehkuva ja napakka iho
Tehokkaasti ihoa silottava C-vitamiinihoito, jonka jälkeen iho hehkuu ääretöntä kauneutta. Hoidon kauneussalaisuuksia ovat anti-ageing-hieronta ja ainutlaatuinen seeruminaamio. Hoito sisältää voimallisen kuorinnan, C-vitamiiniseerumin, anti-ageing-hieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

98 €

Holiday Club Signaturehoito 45 min

Kauneustavoite: Raikas ja pehmeä iho
Asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva klassinen kasvohoito.
Hoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan,naamion ja loppuvoiteet.

79 €

Holiday Club Fresh-Up 30 min 

Kauneustavoite: Hetkessä heleämpi iho
Yksilöllinen kasvohoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.

44 €

Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin n. 30 min 35 € Hydra peeling -kasvohoitoa lukuun ottamatta.

 Harmony Spa -vartalohoidot

Slim Logic -vartalohoito 50 min

Kauneustavoite: hyvä, kevyt olo. Slim Logic -vartalohoito on yksi osa Guinot’n uudesta kattavasta Slim Logic ohjelmasta. Hoito tehostaa rasvan pilkkoutumista sekä kuona-aineiden- ja nesteiden poistumista. Hoidon jälkeen olo on ihanan kevyt! Hoito sisältää aktivoivan kuorinnan, hoikentavan hieronnan, nesteitä poistavan naamion ja loppuvoiteet.

 89 €

Mirific Relaxing -vartalohoito 50 min

Kauneustavoite: rentoutunut olo ja silkinpehmeä kosteutettu iho. Mirific-vartalohoito on rentouttava, voimaannuttava sekä hoitavilla että hurmaavan tuoksuisilla anti-ageing öljyillä tehtävä vartalohoito, lihas- ja hermojännitystä lieventävä hierontahoito. Hoito edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutumista ja ihosi on elinvoimainen ja pehmeä! Todellinen selfcare hoito!

 79 €

Mirific Gommage -kuorintahoito 20 min

Kauneustavoite: rentoutunut olo ja silkinpehmeä kosteutettu iho. Ihon samettisen pehmeäksi jättävä kuorintahoito.

59 € 

Holiday Club Signature Face & Body 90 min

Kauneustavoite: Hemmottelua päästä varpaisiin
Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, jossa yhdistetään kasvo- ja vartalohoito uniikilla tavalla. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ja vartalon kuorinnan ja hieronnan eteerisillä öljyillä, kasvonaamion sekä loppuvoiteet.

 138 €
Käsi- ja jalkahoidot
LCN Manic – täydellinen käsihoito 60 min

Anna käsillesi niiden ansaitsema huomio ja tule perusteelliseen käsihoitoon. Hoitomme sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen huollon, kynsien muotoilun, lakkauksen ja rentouttavan hieronnan. Hoidon jälkeen kätesi ovat pehmeät ja kyntesi kauniit. Lakkapullo sisältyy hoidon hintaan.
67 €

LCN Quick – pikamanikyyri 30 min 

Käsien kaunistus hetkessä. Teemme puolen tunnin hoidossa ihostasi pehmeän suolakuorinnan avulla, muotoilemme kyntesi ja loppusilauksena laitamme kynsiin värittömän lakan. Hoitava käsivoide huolehtii viimeistelystä. Vuodenajasta riippuen käytämme hoidoissa eri t uotteita hunajamelonista joulun tuoksuihin.

Värilakkauksella 52€ (+15min). Lakkapullo sisältyy lakkauksen hintaan.

37 €

LCN SPA- nautintoa käsille 30 min

Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa käsien hemmotteluun käyttämällä orkideauutetta sisältäviä hoitotuotteita. Kuorimme kädet lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan lämpöisellä orkideaöljyllä. Hoito viimeistellään pehmittävällä käsivoiteella.

37 €

LCN Pedic – Täydellinen jalkahoito 75 min 

Kevennä askeltasi tehokkaalla jalkahoidolla ja nauti sitruksen tuoksuisista hoitotuotteista ammattilaisen käsittelyssä. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, hieronnan ja kynsien lakkauksen (lakkapullo sis. hintaan). Hoidon jälkeen jalat tuntuvat mukavan raikkailta ja kevyiltä.

Hoito ilman värillistä lakkausta 74€

79 €

LCN SPA FOOT – hemmotteluhetki jaloille 30 min 

Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa jalkojen hemmotteluun käyttämällä orkideauutetta sisältäviä hoitotuotteita. Kuorimme jalat lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan vaniljantuoksuisella hierontakynttilällä. Hoito viimeistellään ravitsevalla jalkavoiteella.

37 €
Hieronnat 

Hot Stone 55 min

Lämpimillä kivillä hierotaan kehon energiapisteitä. Näin vartalolla on mahdollisuus vapautua jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

71 €

Yrttiöljyhieronta 50 min 

Rentouttava hieronta, joka tehdään hoitavalla yrttiöljyllä. Tuo hyvää oloa keholle ja mielelle.

66 € 

Yrttiöljyhieronta 75 min

Rentouttava hieronta, joka tehdään hoitavalla yrttiöljyllä. Tuo hyvää oloa keholle ja mielelle.

98 €

Rento olo 50 min

Niska-hartia-selkä-alueen hieronta, joka lievittää lihaksien jännitystä, purkaa kramppeja ja vaikuttaa mieleen positiivisesti. Kipujen, jännitysten sekä niistä johtuvien ongelmien hoitoon keskittyvä hieronta.

66 €

Intialainen päähieronta 25 min 

Yksinkertainen ja rauhoittava päähieronta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen oireita. Hieronnassa ei käytetä öljyä, eikä se vaadi riisuutumista. Voidaan tehdä joko istuen tai selinmakuulla.

40 €

Liukukuppaus 50 min

Liukukuppaus on öljyn avulla imukupeilla suoritettava hoitomuoto. Imukupilla saatavalla alipaineella, eri tekniikoita käyttäen saadaan tehokas käsittely hoidettavalle alueelle.

66 €

Klassinen hieronta

Tehokas hieronta, jonka hoitoalue valitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Klassinen hieronta sopii hyvin myös odottaville äideille.

 • Hieronta 25 min. 39 €
 • Hieronta 50 min. 59 €
 • Hieronta 75 min. 70 €

Sarjakortti hierontaan

Kun ostat minkä tahansa 5 kerran hierontasarjakortin, saat 6. kerran veloituksetta.

Kestovärjäykset  
Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu 30 min. 36 €
Ripsien värjäys + kulmien muotoilu 30 min.  32 €
Kulmien kestovärjäys + muotoilu 30 min.  32 €
Neurosonic-divaanin hoito-ohjelmat 

Neurosonic-divaanin ohjelmat perustuvat sensoriseen kudosstimulaatioon, hyvin
matalataajuiseen mekaaniseen siniaalto-värähtelyyn. Sillä voidaan edistää mm.
unen laadun parantamista, stressin, lihasjännityksen ja migreenin lievitystä.

ma–su
 10 €
 25 €
 35 €
60 €
 
Hoidot lapsille
Prinsessakasvohoito 25 min
Sisältää kevyen alkupuhdistuksen, kosteuttavan naamion ja käsien hieronnan.. Suositellaan 6–12 -vuotiaille lapsille.
38 €
Pienten käsien sipsutteluhoito 25 min
Sormien kynsien hoito ja lakkaus, sisältää myös kevyen hieronnan. Suositellaan 4–12 -vuotiaille lapsille.
32 €
Pienten varpaiden sipsutteluhoito 25 min
Varpaiden kynsien hoito ja lakkaus, sisältää myös kevyen hieronnan. Suositellaan 4–12 -vuotiaille lapsille
32 €

Helmi-vartalosokeroinnit

Helmi on uudenlainen luonnollinen vartalosokeri, jonka ainutlaatuisuus piilee sen raaka-aineissa. Helmi-vartalosokeri on todella pehmeää ja rasittaa ihoasi huomattavasti vähemmän kuin tavallinen sokerointi ja soveltuu myös herkälle iholle. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Tuotteissa ei ole lainkaan hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Helmi-vartalosokerilla, Raikas-vartalovoiteella ja Rauhoittava-puuterilla on lupa käyttää FI-Natura Sertifikaattia osoituksena siitä, että ne ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa. Teemme sokerointia hoitolassamme vain naisasiakkaille.

Ylähuuli tai leuka 20 €
 kasvohoidon yhteydessä ylähuuli tai leuka 15 €
Kasvot 30 €
 kasvohoidon yhteydessä kasvot 25 €
Kainalot 25 €
Käsivarret 45 €
Bikini 40 €
Sääret 45 €
Sääret ja reidet 75 €
Kainalo, sääret & bikini 90 €

Ohjeita asiakkaalle ennen sokerointia:

 • Kuori ihosi esim. kuivaharjaushanskoilla kaksi päivää ennen sokerointia.
 • Älä käytä kosteusvoidetta sokerointialueella samana päivänä ennen sokerointia.
 • Sokerointi tehdään tatuointien päältä asiakkaan omalla vastuulla.

Sokeroinnin jälkeen:

 • Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa ja solariumia, itseruskettavia tuotteita, sekä hajuvesiä sokerointialueella vuorokauden ajan  sokeroinnin jälkeen.
 • Kylpylään ja saunaan ei voi mennä vuorokauden ajan sokeroinnin jälkeen.
 • Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen kahden päivän ajan. Tämän jälkeen kuori ihoasi säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa kuivaharjaushanskoilla.
 • Käytä vartalovoidetta päivittäin.
 • Suojaa ihosi auringolta viikon ajan sokeroinnin jälkeen.

Sokerointia ei voi tehdä:

 • Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja vain terveeltä ihoalueelta.
 • Roaccutan tai isoretinoini-lääkekuurin aikana, tai 6kk sen lopettamisen jälkeen.
 • Isojen mustelmien tai kipeiden suonikohjujen päältä.
 • Mikäli iho on palanut auringossa.
 • mikäli olet kuumeessa tai kipeä.
 
 • Toivomme, että saavut Harmony Spa -hoitolaamme noin 15 min ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja rentoutua odotustilassa ennen varsinaista hoitoasi. Myöhästyessäsi joudumme valitettavasti lyhentämään hoidon kestoa.
 • Voit jättää vaatteet ja arvoesineet pukukoppiin mikäli kohteen Harmony Spa -hoitolassa sellainen on, tossut ja kylpytakin saat halutessasi vastaanotosta käyttöösi vierailusi ajaksi. Jätä puhelin äänettömälle. Muistathan poistaa piilolinssit ennen hoidon alkamista.
 • Hoitaja kertoo hoitosi kulusta ennen hoidon aloittamista. Kosmetologihoitojen yhteydessä tehdään ihonhoidollinen kauneuskonsultaatio, varaathan itsellesi tähän noin 10 minuuttia ylimääräistä aikaa. Hoidon aikana hoitaja antaa sinun rauhassa nauttia hoidostasi, mutta voit milloin tahansa avata keskustelun tai esittää toiveita hoidon kulkuun liittyen.
 • Varaathan hetken ylimääräistä aikaa myös hoidon jälkeiseen rentoutumiseen lepohuoneessa. Mikäli haluat käydä kylpylässämme, tee se ennen hoitoasi. Useimmissa hoidoissa käytetään tuotteita, jotka vaikuttavat vielä hoidon jälkeen.
 • Esteen sattuessa pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta vuorokautta (24 h) ennen. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Mikäli varattua hoitoa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko varatun hoidon hinnan. Ryhmävaraukset voi perua 7 vrk ennen hoitoja. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitamme 50 % tilauksen arvosta, alle 3 vrk tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.
 • Tärkeää! Hoitoaikaa varatessasi muista mainita, mikäli sinulla on jokin sairaus, allergia, käytät lääkitystä tai olet raskaana.

Nautinnollista Harmony Spa -hetkeä!

Lahjaksi hemmottelua ja hyvää oloa!

Lahjaksi hemmottelua ja hyvää oloa!

Anna lahja, jonka voi käyttää hemmotteluun, herkutteluun ja hyvään oloon. Holiday Club -lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada, ja vaihtoehtoja on moneen makuun. Voit tilata lahjakortin kätevästi netistä joko sähköpostiin tai kotiovelle.

Meiltä myös lahjakortit ihaniin Guinot-hoitoihin!

Tilaa lahjakortti
Syys-lokakuun Guinot-hoitotarjous!

Syys-lokakuun Guinot-hoitotarjous!

Hydra Peeling -kasvohoito 89 € (norm. 98)

Ihoa uudistava kasvohoito, joka vähentää ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia sekä korostaa ihon luonnollista sävyä. Hydra Peeling -hoitovaihtoehdoista kosmetologi valitsee juuri sinun ihollesi ja kauneustavoitteellesi sopivimman vaihtoehdon! Sisältää kuorinnan, uudistavan hieronnan ja rauhoittavan naamion.

Tarjoukset voimassa 31.10.2019 asti.

Varaa hemmotteluhoito
Syys-lokakuun Guinot-tuotetarjous!

Syys-lokakuun Guinot-tuotetarjous!

Bioxygène-tuotteet ja vaalentavan lähteen tuotteet -15 %

 • Esim. Mousse Bioxygene

Hellävaraisesti puhdistava happivaahto kaikille ihotyypeille.

 • NEWHITE Crème Jour SPF 30

Ihoa suojaava päivävoide kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä ehkäisten samalla pigmenttimuutoksien syntymistä.

Tarjoukset voimassa 31.10.2019 asti.

Hemmottelua lapsille Harmony Spassa

Hemmottelua lapsille Harmony Spassa

Harmony Spa Tampereen Kylpylä tarjoaa ihastuttavia hemmotteluhoitoja myös lapsille!

Prinsessakasvohoito 25 min, 38 €
Sisältää kevyen alkupuhdistuksen, kosteuttavan naamion ja käsien hieronnan.. Suositellaan 6–12 -vuotiaille lapsille.

Pienten sipsutteluhoito 25 min, 32 €
Sormien kynsien hoito ja lakkaus, sisältää myös kevyen hieronnan. Suositellaan 4–12 -vuotiaille lapsille.

Pienten varpaiden sipsutteluhoito 25 min, 32 €
varpaiden kynsien hoito ja lakkaus, sisältää myös kevyen hieronnan. Suositellaan 4–12 -vuotiaille lapsille

Varaa hemmotteluhoito
Harmony Duo -hemmotteluhoito kahdelle

Harmony Duo -hemmotteluhoito kahdelle

60 min 90 €/2 henkilöä

Jaa rentouttava hemmotteluhetki ystäväsi tai puolisosi kanssa! Harmony Duo on tunnin kestävä kasvohoito, joka tehdään molemmille samassa tilassa.
Hemmotteluhoito sisältää kasvojen hellävaraisen kuorinnan, kosteuttavan naamion, kevyen käsihieronnan ja kevyen kasvohieronnan eteerisellä öljyllä sekä loppuvoiteen.

Varaa hemmotteluhoito
Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite

Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite

Guinot'n vallankumouksellinen hoitomenetelmä Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite on veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle. Patentoitu teknologia saavuttaa näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen. Hydradermie Cellular Energy -laitehoidolla tehdään Hydraderm Youth- ja Hydraderm Lift -hoitoja. Hydradermie DeLux -hoito yhdistää nämä molemmat.

Laite uudistaa ihoa lisäämällä solujen energiaa:

 • Nuorentaa
 • Kirkastaa
 • Tuo elinvoimaa
Ylellisiä hemmotteluhoitoja laadukkailla tuotteilla

Ylellisiä hemmotteluhoitoja laadukkailla tuotteilla

Käytössämme on ranskalainen hoitolasarja Guinot, joka tunnetaan tieteeseen pohjautuvan modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijänä. Ylelliset vartalo- ja erikoiskasvohoitomme sekä ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen. Kosmetologin laatima ihonhoitokonsultaatio ja yksilöllinen ihonhoito-ohjelma varmistavat, että saat kokonaisvaltaista palvelua, joka vastaa henkilökohtaisiin kauneustavoitteisiisi.

Rentouttavissa ja virkistävissä erikoishieronnoissamme käytämme Frantsilan huippulaatuisia yrttiöljyjä. Hoitovalikoimaamme kuuluvat myös klassiset hieronnat, sekä laadukkaat LCN-sarjan käsi- ja jalkahoidot.

Ryhmähoidot

Ryhmähoidot

Tunnelmallisessa kynttilänvalossa, lempeän musiikin soidessa, vietetään yhteistä aikaa koko porukalla. Ryhmähoitomme sopivat sekä miehille että naisille. Hoito sisältää lasillisen kuplivaa. Kylpyläkäynti ryhmähoitojen yhteydessä 10 €/hlö. Kylpyläkäyntiä suositellaan ennen hoitoa. Ryhmän koko 3–10 hlöä.

Jalkojen juhlaa 60 min 38 €/hlö
Virkistävät hoitosuihkeet, lempeä sokerikiivikuorinta sekä ravitseva sitrusvoide takaavat pehmeät ja höyhenenkevyet jalat loppuillan rientoja varten. Ryhmän koko 3–4 hlöä.

Kasvojen hehkua 60 min 38 €/hlö
Hoidossa käytetään Guinot-sarjan laadukkaita hoitotuotteita. Kasvoille levitettävä hellävarainen kuorinta, hoitava naamio, aromaattinen öljy sekä pehmittävä hoitovoide heleyttävät kasvosi kauniiksi. Ryhmän koko 3–4 hlöä.

Hemmotteleva päähieronta 60 min 32 €/hlö
Lempeä ja kevyt päähieronta, joka irrottaa arjesta ja tuo hyvää oloa.

spa-tampereen-kylpylä.jpg

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn