couple-in-bath-robes-1042x400.jpg

Romanttinen kylpyläloma Tampereen Kylpylässä

Yllätä kumppanisi ja vie hänet romanttiselle lomalle Tampereen Kylpylään. Romanttinen loma on loistava lahjaidea naiselle tai miehelle, hääpäiväksi, ystävänpäiväksi tai ihan vaan parisuhteen piristykseksi. Kumppanisi ilahtuu varmasti! Romanttinen kylpyläloma Tampereen Kylpylässä pitää sisällään rentouttavaa yhteistä aikaa kylpylän poreissa, saunoissa ja tietysti myös yhdessä ravintolassa herkutellen. Voitte myös varata yhteisen Harmony Duo -hemmotteluhoidon Harmony Spa -hoito-osastolta ja ottaa ilon irti yhteisestä romanttisesta kylpylälomastanne.

Varaa nyt romanttinen kylpyläloma Tampereen Kylpylästä!

tampereen kylpylä suite squ.jpg
man and woman squ.jpg
tampereen kylpylä squ..jpg
Tarjous

Romanttinen loma
Tampereen Kylpylässä
alk. 118 €/vrk

Vietä romanttinen kylpyläloma ylellisesti Tampereen Kylpylässä!

Romanttisen loman voit viettää varaamalla majoituksen tunnelmallisesta kylpylähotellista. Hotellin ylimpien kerrosten huoneista on upeat näköalat Näsijärven maisemiin. Suosittelemme myös late check-outia hintaan 30 €/huone, jolloin hotellihuone on käytettävissäsi luovutuspäivänä klo 16 saakka, sisältäen myös kylpylän käytön.

Tarjous voimassa 31.12.2019 asti. Erikoistapahtumissa ja kysytyimpinä aikoina huoneita on rajoitetusti.  
Puh. 0300 870 900.

varaa verkkokaupasta
Hemmottele kultaasi lahjakortilla

Hemmottele kultaasi lahjakortilla

Holiday Club -lahjakortti kylpylään on varma tapa ilahduttaa kumppania niin juhlapäivänä kuin arjenkin keskellä. Lahjakortti käy maksuvälineenä niin majoitukseen kuin ravintoloiden tai hemmotteluhoitojenkin maksamiseen. Tilaa lahjakortti suoraan sähköpostiin tai postitse!

Tilaa lahjakortti
Illallinen ravintola Cottonissa

Illallinen ravintola Cottonissa

Nauttikaa toistenne seurasta romanttisen illallisen merkeissä ravintola Cottonissa. Monipuolisesta ruokalistasta voitte valita sopivan menun herkullisista alkupaloista suussasulaviin jälkiruokiin.

Ravintolat Tampereen Kylpylässä
Hemmottelua Harmony Spassa

Hemmottelua Harmony Spassa

Hemmottele rakastasi ja varaa hänelle hoito Harmony Spasta. Valikoimassa on monipuolisesti ylellisiä hemmotteluhoitoja, niin naisille kuin miehillekin. Hoitovaraukset puh. 030 687 0000 ma–pe klo 8.30–17, tai hoidot.tampere@holidayclub.fi.

Harmony Spa -hoidot
Kullan kanssa Tampereen Kylpylässä

Kullan kanssa Tampereen Kylpylässä

Lennu ja Petri pääsivät romanttiselle lomalle Tampereen Kylpylään. Jo pitkään yhdessä viihtyneelle pariskunnalle viikonloppu kahdestaan toi iloa arjen keskelle ja muistutti läheisyyden tärkeydestä.

Lue lomatarina
Kullan kanssa Tampereen Kylpylässä

Kullan kanssa Tampereen Kylpylässä

Sari ja Ari viettivät unohtumattoman viikonlopun Tampereen Kylpylässä. Kun elämä on pyörinyt talon rakentamisen ympärillä koko vuoden, muistuttaa yhteinen miniloma siitä, että romantiikka ja yhteiset irtiotot ovat todella tärkeitä.

Lue lomatarina

Fiiliksiä romanttisilta lomilta Tampereen Kylpylässä

Lisää kuva teidän romanttiselta lomalta Tampereen Kylpylästä, poimimme parhaat tälle sivulle! Kuvan voit lisätä Instagramissa #tampereenkylpylä tai suoraan Lomafiilis-sivuilla.

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Email on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Lähiosoite on pakollinen tieto.
Postinumero on pakollinen tieto.
Kaupunki on pakollinen tieto.
Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn