Holiday Club Vierumäki on unelmalomakohde. Tarjoamme sinulle erinomaisen viihtymisen ja palvelujen kokonaisuuden: hyvin nukutun yön tyylikkäässä hotellissa, loma-asunnossa tai Villas-huoneistossa, Hill Grill ja Pine Pub -ravintoloiden makuelämyksiä, hemmottelevan Day Span, tenniskentän ja inspiroivat puitteet kokouksille ja tapahtumille. Hyödynnä myös Vierumäen alueen erilaisia aktiviteetteja. Nautinnollista hengähdyshetkeä – ikimuistoiset kokemukset odottavat!

Kohde täydentyy kylpylä- ja saunamaailmalla vuoteen 2024 mennessä.

Tervetuloa Holiday Club Vierumäelle

Hotelli ravintoloineen on suljettu 24.1.–17.2.2022.

Loma-asuntomme ovat auki sekä omistajille että vuokraajille ja hotellin vastaanotto, Day Spa (saunat ja loungetila poislukien) sekä R-kioski palvelevat päivittäin klo 11–19. Palvelemme puhelimitse vuorokauden ympäri, puh. 0300 870 907*. Myös myynti- ja osakasinfoja järjestetään myyntitoimistossamme noudattaen tarkasti turvallisuusohjeistuksia.

Mikäli olet varannut hotellimajoituksen ajalle, jolloin hotelli on suljettu, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian löytääksemme sinua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Jos sinulla on varaus loma-asuntoon tai Villas-huoneistoon, toteutuu majoittuminen normaalisti. Villas-huoneistojen avainpalvelu sijaitsee hotellin vastaanotossa. Jos saavut klo 19 jälkeen, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille etukäteen, reception.vierumaki@holidayclub.fi tai 0300 870 907*.

Haluamme turvata asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyttä, joten ethän matkusta sairaana. Suosittelemme pitämään kohteissamme riittäviä turvavälejä ja huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Henkilökuntamme käyttää maskeja asiakaspalvelutilanteissa. Suosittelemme myös asiakkaillemme maskin käyttöä sisätiloissa silloin, kun riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin tai henkilökuntaamme ei pystytä pitämään.

*Vastaanottoon soitetun puhelun hinta on 0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista.

(päivitetty 24.1.2022)

Vierumäen uudet loma-asunnot valmistuvat 2022

Holiday Club Vierumäen 18 uutta loma-asuntoa valmistuvat korkeatasoiseen 2-kerroksiseen luhtitaloon golfkentän kauniisiin maisemiin kesällä 2022. Loma-asuntojen myynti on alkanut. Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itsellesi pala Vierumäkeä.

Majoitus

Viihtyminen edellä. Holiday Club Vierumäki vastaa monipuolisilla majoitusvaihtoehdoillaan kattavasti erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Valitse suunnitelmiisi sopiva huone hotellimme kuudesta huonetyypistä tai yövy modernissa Villas-huoneistossa tai loma-asunnossa vehreän golfväylän varrella. Meillä viihtyvät myös lemmikit.
 
Esteettömyys on Holiday Club Vierumäen ylpeys ja majoittuminen hotellimme Standard Esteetön -huoneessa onkin tehty mahdollisimman toimivaksi. Huoneen varustelu on erinomainen.
HOTELLI
Varaa
 • Holiday Club Vierumäen hotellissa on 190 huonetta ja 557 vuodepaikkaa. Huoneluokat: Standard Twin, Standard Double Plus, Standard Esteetön, Superior Double, Superior Double Family ja Suite.
 • Lemmikkihuoneita on sekä Standard Twin että Standard Double Plus-huoneluokissa yhteensä 31 kpl.
 • Esteettömät Standard-huoneet vastaavat erittäin hyvin esteettömyyden edellytyksiin. Huoneita on 14 kpl ja niistä jokainen on yhdistettävissä Standard Twin -huoneeseen.
 • Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia.
 • Jokaisessa huoneessa on vuodevaatteet ja pyyhkeet, suihku ja wc, hiustenkuivaaja, silitysvälineet, pimennysverhot, tv, tallelokero, minijääkaappi, vaatteiden kuivauskaappi, langaton internet-yhteys ja ilmastointi.
 • Superior-huoneissa ja Suitessa on lisäksi minibar ja Rituals-tuotteet kylpyhuoneessa.
VIERUMÄKI VILLAS
Varaa
 • Holiday Club Vierumäki Villas on korkeatasoinen ja hyvin varusteltu huoneisto kaksikerroksisessa luhtitalossa.
 • Huoneistoissa on moderni keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, oma sauna, kylpyhuone ja erillinen wc.
 • Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa erilliset vuoteet kahdelle.
 • Kaikissa huoneistoista on joko lasitettu parveke tai lasitettu terassi.
VIIKKO-OSAKE
Tutustu
 • Holiday Club Vierumäki 2 Lodge loma-asunnot tarjoavat laadukasta loma-asumista palveluiden keskellä.
 • Lomahuoneistot ovat kooltaan 53 m².
 • Huoneistossa on täysin varusteltu moderni keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna sekä erillinen wc.
 • 1. kerroksen asunnoissa on lasitettu terassi ja 2. kerroksen asunnoissa taas lasitettu parveke.

Hinnat ja tarjoukset

Katso sesongin alkaen hinnat ja ajankohtaiset tarjoukset alta.

Yhteystiedot

Holiday Club Vierumäki hotelli

Urheiluopistontie 400, 19120 Vierumäki

Sisäänkirjautuminen klo 15 alkaen.
Huoneen luovutus klo 12 mennessä.

Hotellin vastaanotto
Puhelin 0300 870 907
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista
reception.vierumaki@holidayclub.fi

Asiakaspalvelu
Puhelin 0300 870 900
Avoinna ma–pe 9–17, la 9–14
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kokous- ja ryhmämyynti
Puhelin 0300 870 923
Avoinna ma–pe 9–17
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Saapumisohjeet >>

Pysäköinti
Pysäköinti Vierumäellä on ilmaista. Käytössä ovat P1 ja P2 -parkkialueet. P1-parkkialueelle ajo Cookentien kautta. Talviaikaan P1-parkkialueella on käytettävissä lämmitystolpat. Mikäli molemmat parkkialueet ovat täynnä, voit pysäköidä myös Vierumäki Areenan parkkialueelle.

Tällä hetkellä sähköautoille ei ole latauspistettä. Läheiseltä Matkakeitaalta löytyy Tesla Super Charger, joka on ilmainen Tesloille.

Some
#holidayclubvierumäki 

Vierumäki Villas-huoneistot

Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen
Huoneiston luovutus klo 11 mennessä

Avaimen voit noutaa Holiday Club Vierumäen hotellin vastaanotosta.

Vierumäki loma-asunnot

Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen
Huoneiston luovutus klo 11 mennessä

Avainpalvelua hoitaa Hotelli Fennadan vastaanotto.