Kokoukset

Kokouspalveluiltaan Holiday Club Vierumäki on omaa luokkaansa – Ideaali kaikenkokoisiin kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin. Hotellissa on suuri, jopa 500 hengen, juhlasali sekä lukuisia pienempiä kokoushuoneita. Maksimikapasiteetti on lähes 800 vierasta. 

 

Kokouspalvelut

Kokousmaailmassamme on suuri juhlasali, jossa istuu tuoliriveillä jopa 350 vierasta ja pöytien ääressä 270 vierasta. Juhlasali on jaettavissa väliseinillä myös pienemmiksi tiloiksi. Tämän lisäksi hotellissa on 11 kokoushuonetta.

Kokoustilojen läheisyyteen katetaan aina monipuolinen ja runsas kahvitori, josta kokousvieras voi hakea juomista sekä makeaa ja suolaista syötävää. Kokoustila tarjoiluilla alkaen 20 e/henkilö.

Tilaussaunat ja Day Spa

Tilaussaunat pukuhuoneineen ovat varattavissa yksityiskäyttöön. Nagano 2 -kokoustila on vuokrattavissa oleskelutilaksi.

Aisteja tunnelmallaan sekä ääni- ja tuoksumaailmallaan hivelevässä Day Spassa on pukuhuoneet, suihkutilat ja saunat miehille ja naisille, kaksi yhteistä höyrysaunaa ja lounge-tila.

Day Span käyttö hinnoitellaan ryhmän koon mukaan.

Ruokailu

Lounaan ja illallisen katamme tilauksesta Hill Grill -ravintolaan, jossa on mahdollisuus ruokailla runsaasta buffetpöydästä tai tilata à la cartea rouhealla twistillä. Räätälöimme mielellämme myös tilaisuuteenne sopivat ryhmämenut. Ravintolaan mahtuu 400 ruokailijaa.

Suuret gaalatyyliset illalliset ovat toteutettavissa juhlasalissa, jossa ruokailee pitkien pöytien ääressä 280 henkilöä ja pyöreiden pöytien ääressä 230 henkilöä.

Esteettömyys

Esteettömyyden olemme huomioineet läpi hotellin. Standard Esteetön -huoneita on 14 kpl. Niistä jokainen on yhdistettävissä Standard Twin -huoneeseen. Hotellihuoneessa on moottoroitu 90 cm leveä vuode ja nojatuolista avattava lisävuode yhdelle.

Myös kokoushuoneet ovat esteettömiä ja mobiili-inductiosilmukkajärjestelmällä varustettuja tiloja.

Aktiviteetit

Vierumäki on kokousjärjestäjälle nappivalinta monessa mielessä; alue tarjoaa presentaatioiden lomaan lukuisia erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia, esimerkiksi golfia, suppausta, melontaa, maastopyöräilyä, joogaa ja padelia.

Yhteystiedot

Holiday Club Vierumäki hotelli

Urheiluopistontie 400, 19120 Vierumäki

Sisäänkirjautuminen klo 15 alkaen.
Huoneen luovutus klo 12 mennessä.

Hotellin vastaanotto
Puhelin 0300 870 907
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Asiakaspalvelu
Puhelin 0300 870 900
Avoinna ma–pe 9–17, la 9–14
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Kokous- ja ryhmämyynti
Puhelin 0300 870 923
Avoinna ma–pe 9–17
0,49 €/min + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista

Saapumisohjeet >>

Pysäköinti
Pysäköinti Vierumäellä on ilmaista. Käytössä ovat P1 ja P2 -parkkialueet. P1-parkkialueelle ajo Cookentien kautta. Talviaikaan P1-parkkialueella on käytettävissä lämmitystolpat. Mikäli molemmat parkkialueet ovat täynnä, voit pysäköidä myös Vierumäki Areenan parkkialueelle.

Tällä hetkellä sähköautoille ei ole latauspistettä. Läheiseltä Matkakeitaalta löytyy Tesla Super Charger, joka on ilmainen Tesloille.

Löytötavarat
Tiedustelut kohteeseen unohtuneesta omaisuudestasi voit tehdä suoraan Suomen Löytötavarapalvelusta.

Some
#holidayclubvierumäki 

Vierumäki Villas-huoneistot

Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen
Huoneiston luovutus klo 11 mennessä

Avaimen voit noutaa Holiday Club
Vierumäen hotellin vastaanotosta.

Vierumäki loma-asunnot

Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen
Huoneiston luovutus klo 11 mennessä

Avainpalvelua hoitaa Hotelli Fennadan vastaanotto.