Katinkullan kokouskeskus sijaitsee kylpylähotellin toisessa kerroksessa. Saman katon alta löytyy ravintolat, kylpylä ja lukuisat harrastemahdollisuudet. Ikkunan takaa avautuu golfkenttä.

Holiday Club järjestää tilaisuuteesi makusi mukaisen tarjoilun. Se voi olla O'Learysin BBQ-annos, Classic Pizzaa, juhla-buffet tai maukasta lähiruokaa á la carte -listaltamme. Valitse ja herkuttele!

Katinkulta Areena on maankuulu biletyspaikka, mm. Winter Openiin, Suomen suurimpiin pikkujouluihin, kokoontuu 2 000 juhlijaa koko viikonlopuksi.

Holiday Club on oikea osoite kun toimiva kokoustila on perusedellytys ja vasta loistava kokonaispaketti ratkaisee kokouspaikan valinnan.

Seminaari, koulutus- tai asiakastilaisuus, tiimipäivä, tyhyreissu - Holiday Club tarjoaa nykyaikaiset kokoustilat ja runsaan oheisohjelman.

Katinkulta Areena taipuu juhlavaksi banket-tilaksi, kuten myös konserttiareenaksi. Tilaa on jopa 2 000 juhlijalle.

Juhlista tilaisuuttasi ravintolamaailmassa - menut ja kattaukset räätälöimme tarpeittesi mukaan.

Järjestä onnistunut kokous Katinkullassa

Holiday Club Katinkullassa, Vuokatissa, järjestät kokoukset ja tapahtumat, jotka varmasti muistetaan. Meillä onnistuvat kaikenkokoiset seminaarit sekä koulutus- ja asiakastapahtumat. Käytettävissänne on nykyaikaiset kokoustilat jopa 2 000 hengen ryhmälle ja mittava määrä erikoisohjelmia.

Tervetuloa kokoustamaan Katinkultaan!

Osoite

Katinkullantie 15
88610 Vuokatti

Katinkullan myyntipalvelu
Soita 0300 870 970


hotellimyynti.katinkulta@holidayclub.fi

Avoinna ma–pe 8–18


Katinkullan vastaanotto 24 h

Soita 0300 870 979

 

Some

#katinkulta

WinterOpen 22.–23.11.

WinterOpen 22.–23.11.

Lähde ystäväporukan, tiimin tai perheen kanssa viettämään Suomen suurimpia pikkujouluja huippuartistien ja mahtavan meiningin parissa.

Pe 22.11. Lauri Tähkä, Irina, Teflon Brothers
La 23.11. JVG, Popeda, Antti Ketonen

Päivälippu 49 €, viikonloppu 85 €
VIP 69 €
Osta yksittäisliput täältä >>

Varaa ryhmällesi liput ja ruokailu hotelsales.katinkulta@holidayclub.fi tai 0300 870 900.

Katso menu ja ohjelma
Katinkulta_shampanjalasit_squ.jpg
katinkulta-skyview-squ.jpg
Yrittäjäpäivät-Katinkulta-squ.jpg
 Kokoustilat
  Teatteri Luokka U-pöytä Dipl.
Katinkulta Areena 2000 - - - 2500
Katinkulta Halli 700 350 - - 650
Auditorio 120 - - - -
Kabinetit 1-6 11 11 11 11 24
Kabinetit 1+2, 3+4, 5+6 30 24 22 20 48
Kabinetit 1-6 yhdessä 140 120 - - 145
Kabinetti 7 12 12 12 12 26
Kapteenin kabinetti - - - 12 26
Rantahovi - - - 20 30
Tarjous

Päiväkokous alk. 35 €/hlö

Sisältää

  • kokoustilat päiväksi
  • kokouslounaan
  • kokouskahvit herkullisilla suolaisilla tai makeilla kahvileivillä
Soita 0300 870 970
Tarjous

Kokouspaketti majoituksineen
alk. 79 €/hlö

Kokouspaketti majoituksineen sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiaisen, kylpylän käytön, kokoustilat päiväksi, kokouslounaan ja kokouskahvit suolaisilla tai makeilla kahvileivillä.

Soita 0300 870 970
meetings-flags-kk-hor.jpg
Mad-katinkulta-elastinen-show-hor.jpg

Monipuoliset kokoustilat

Holiday Club Katinkullan kokoustilat ja av-tekniikka palvelevat vaativampiakin kokousjärjestäjiä. Räätälöimme erilaiset seminaarit, kokoukset, koulutus- ja asiakastapahtumat asiakaslähtöisesti omien toiveidenne mukaan. Kokousisäntä on palveluksessanne kokouksiin liittyvissä asioissa ja huolehtii käytännön järjestelyistä. Oman lisänsä onnistuneeseen kokouspäivään tuovat monipuoliset erikseen suunniteltavat erikois- ja elämysohjelmat, joita Vuokatin alue tarjoaa runsaasti.

Katso virtuaalikierros

VIP-tilaisuudet

Holiday Club Katinkulta tunnetaan myös Vuokatin viihdetapahtumien areenana. Kokousten lisäksi tai miksipä ei kokouksen tilalla voit viettää kokonaisen elämysillan huippuartistien seurassa. Pyydä tarjous VIP-paketeistamme tapahtumiin. Tapahtumailtoihin voit yhdistää ruokailun VIP-alueella ja juomatkin hoituvat kätevästi drinkkilipuilla koko porukalle.

Katso referenssit

Oheisohjelmat ryhmille Katinkullassa

Katinkulta on paljon muutakin kuin kokouskeskus. Mahtuisiko palaverien lomaan kierros golfia, hiihtolenkki tai erä lentopalloa? Kylpylässä on hyvä rentoutua ja nauttia vaikka hoidoista. Katinkullassa on mahtavat puitteet järjestää kokouksen oheen erilaista oheisohjelmaa. Luonto on lähellä ja sisälläkin on monenlaista tarjolla.
 
Vuokatin hiihto- ja lumilautaputkissa pääsee lumelle kaikkina vuodenaikoina. Talvella Katinkulta on lumivarma kohde, hiihdon lisäksi voi kokeilla vauhdikasta retkiluistelua Nuasjärven jäällä.
Katinkullan klubisauna

Katinkullan klubisauna

Katinkullan klubisauna on viihtyisä saunakabinetti takkahuoneella ja näköalalla, trooppisen viihdekylpylän yhteydessä. Pyyhkeet ja uima-asut sisältyvät hintaan.

Golfia Katinkullassa

Golfia Katinkullassa

Katinkullassa on useita, vaativuudeltaan vaihtelevia golfkenttiä, joilla kesän valoisina öinä voi pelata lähes ympäri vuorokauden. Golfin parissa ryhmä pääsee viettämään aikaa yhdessä rennoissa merkeissä – toki myös pieni kisailu voi kuulua asiaan! Katinkullan ammattilaisten opastuksella vasta-alkajakin pääsee golfin makuun.

Lue lisää

Illanviettoa pikkuporukalla Rantahovissa

Katinkullan Rantahovi on oiva paikka 15–20 henkilölle illanviettoon. Yhdistä näppärästi kokous ja saunailta!

  • iso kokouspöytä
  • kokousvälineet (tykki)
  • oleskelutila ja
  • iso sauna
  • tarvittaessa kaikki ruokatarjoilut järjestyy, myös henkilökunta
GoVuokatti

GoVuokatti

GoVuokatin laadukkaista ohjelmista löydät sopivat tekemiset monenlaisiin tilanteisiin. Ohjelmavaihtoehdoissa on toivomustenne mukaisesti liikuntaa, ulkoilua, vauhtia ja jännitystä tai rentoa yhdessäoloa. Erilaiset illanvietto-ohjelmat kruunaavat aktiiviset päivät. Tervetuloa kokemaan jännittävää sykkeen nostatusta tai paluuta luonnon rytmiin.

Suuremmat ohjelmakokonaisuudet rakennamme asiakkaan toiveiden mukaan hyödyntäen palveluissamme uusinta tekniikkaa ja innovaatioita sekä laajaa yhteistyöverkostoamme.

Tutustu GoVuokattiin

Katso esittelyvideo

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn