Lemmikkiystävällinen Holiday Club
Lomailun ilmiö 30. syyskuuta 2019

Lemmikkiystävällinen Holiday Club

4.10. vietetään eläinten päivää. Holiday Clubilla majoittuu lemmikkejä joka päivä, ympäri vuoden.

Holiday Clubin kaikista majoitustyypeistä löytyy lemmikkien kanssa matkustaville oma vaihtoehto. Lemmikit pyritään sijoittamaan tiettyihin huoneisiin ja huoneistoihin, jolloin myös täysin lemmikkivapaita huoneita ja huoneistoja on toisaalta saatavilla allergikoille. Kun majoitut lemmikin kanssa kylpylähotellissa, huomaat luultavasti saman käytävän varrelle sijoitetut koiravieraat.

Lemmikeistä erityisesti koirat pääsevät nauttimaan Holiday Club -kohteiden ulkoilumaastoista. Jos huone katutason uloskäynnillä on koirallesi tärkeä, varmista lemmikkihuoneen sijainti – joskus lemmikkihuoneisiin kuljetaan hissillä tai portaita.

VINKKI: Jos haluat jättää lemmikille valot päälle sen jäädessä huoneeseen, mikä tahansa kortti soveltuu kytkemään huonesähköt päälle.

Lemmikin tuominen Holiday Club -lomalle on selkeästi hinnoiteltu lisäpalvelu.

Lemmikkimaksut:

  • Hotellissa 10€ / yö
  • Loma-asunnoissa ja Villaksissa 35€ / viipymä
     

Maksu ei riipu lemmikkien lukumäärästä. Verkkokaupassa näet kätevästi, mihin majoitustyyppeihin voit liittää lemmikkimajoituksen lisäpalveluna.

Kohteesta riippuen koiravieraalle varataan huoneeseen esimerkiksi oma kuppi ja pyyhe. Kun lemmikki jää huoneeseen yksin, oveen kannattaa ripustaa lemmikistä varoittava lappu. Siivoojat toki tietävät, missä huoneissa majoittuu lemmikkejä, ja varmistavat sopivan siivousajankohdan.

  • Noin 1% kaikista majoittumisista Holiday Clubin kohteissa sisältää lemmikkivieraan.
  • 1400 lemmikkimajoitusta on varattu Holiday Clubin verkkokaupasta viimeksi kuluneen 6 kuukauden aikana.
     
lemmikkiystavallinen-holiday-club.jpg

Positiivinen kokemus koirien kanssa

Bloggaaja Tuntematon Turisti vieraili koirien kanssa Turun Caribiassa ja piti majoituksesta kovasti! Lue blogikirjoitus:
Holiday Club Caribia – esittelyssä koiraystävälliset Villas 2 asunnot

Lue seuraavaksi

Lomailun ilmiö

Suomalaiset ovat romanttisia: 65% vietää hääpäivää vuosittain

Suomalaiset ovat romanttisia: 65% vietää hääpäivää vuosittain

Suomalaiset ovat romanttisia: 65% vietää hääpäivää vuosittain

Hääpäivän vietto on pariskunnille tärkeää yhteisten vuosien määrästä riippumatta. Useimmiten merkkipäivää vietetään naisten aloitteesta. Holiday Clubin hääpäiväkyselyyn vastasi yhteensä 3 240 henkilöä.

Lue lisää ›
Lomailun ilmiö, Joulu

Yhteinen aika on paras joululahja

Yhteinen aika on paras joululahja

Yhteinen aika on paras joululahja

Huoneen nurkassa tuikkiva joulukuusi ja vieressä höyryävä muki glögiä, ulkona hohtava lumihanki. Tai auringon lämmittävät säteet iholla ja pulahdus turkoosina kimmeltävään mereen. Etsitpä joulumieltä omasta kodistasi tai maailman toiselta laidalta, tämä aika vuodesta on ainutlaatuinen tilaisuus kokoontua yhteen rakkaiden kanssa. Nykyjoulu on kuin piparimuotti; suosikkinsa voi valita, eikä yhtä oikeaa ole. Sen sijaan vuoden loppu antaa tilaisuuden vahvistaa vanhoja perinteitä tai luoda uusia – yhdessä. Ei siis mikään ihme, että monille paras, ainutlaatuisin lahja onkin yhdessä vietetty aika.

Lue lisää ›
Lomailun ilmiö, Lapset

10 vinkkiä onnistuneeseen kotimaan perhelomamatkaan

10 vinkkiä onnistuneeseen kotimaan perhelomamatkaan

10 vinkkiä onnistuneeseen kotimaan perhelomamatkaan

Perhelomalla mennään lasten ehdoilla ja pysähdytään kohtaamaan uudet asiat heidän kanssaan. Holiday Club kokosi yhdessä Autoliiton kanssa parhaat vinkit lasten kanssa matkustamiseen. Kaikin puolin rentouttavaa ja ikimuistoista lomaa!

Lue lisää ›