Viikko-osakkaan lisäloma – Katinkulta ylitti odotukset
Osakkuus, Lapset 13. toukokuuta 2019

Viikko-osakkaan lisäloma – Katinkulta ylitti odotukset

Heidi Ekholm-Talas perheineen nauttii viikko-osakkaan lomaeduista.

Olemme olleet Holiday Clubin osakkaita vuodesta 2002, mutta yksi suosituimmista paikoista eli Katinkulta on jäänyt kokematta. Oma viikkomme on Pyhätunturin ihana ruskaviikko, mutta olemme käyneet lisälomilla useissa kohteissa. 

Vuosien aikana on nähty Airisto, Salla, Saariselkä, Tampereen kylpylä, Saimaa, Turun Caribia ja Ruka. Joissain kohteissa olemme vierailleet useampaan kertaan. Nyt tarjoutui mahdollisuus tutustua Katinkultaan ja se kyllä ylitti odotuksemme.

 

Paras kylpylä, jossa olemme käyneet

Kylpylälomat ovat aina olleet kivoja ja etenkin nyt kolmen lapsen kanssa kylpyläloma on takuuvarma valinta uimisesta innostuneiden lasten kanssa. Olemme lomailleet ulkomailla useissa hotelleissa, joissa on myös kylpylä. Viimeksi tänä vuonna kävimme Cannesissa viiden tähden hotellissa, jossa oli Spa. Tämä kyseinen Spa kuitenkin kalpenee Katinkullan kylpylän rinnalla.

Katinkulta asettaa riman kylpyläkokemukselle

Katinkullan kylpylän monipuolisuus yllätti. Isossa vehreässä kylpylässä voi kokea olevansa etelän trooppisessa ilmastossa. Ensimmäisenä päivänä emme huomanneet saunamaailmaa tai ulkona olevia paljuja. Saunamaailman kylmä-kuuma kahluuallas ja elämyssuihkut olivat hauskoja myös perheen pienimmistä. Lämpimissä poreammeissa oli kiva lillua koko perheen voimin. Höyrysauna ja luolasauna olivat suosikkisaunoja. 

 

Hemmotteluhoitoja ja kaunista luontoa

Mahdollisuus hemmotteluhoitoihin on itselleni tärkeää. Loman rentouttavin hetki oli taatusti se, kun sain olla Harmony Spassa hetken ilman huolta lasten touhuista. Katinkullan luonto teki myös vaikutuksen. Järvimaisemat ja ranta ovat todella kauniita. Kävimme peuhaamassa hellepäivänä rannalla ja järven takana oleva vaara loi kauniin taustan rantaleikeille.

Erilaisia majoitusvaihtoehtoja

Majoituimme Katinkullan kylpylärakennuksen vieressä olevassa Villas 2 -huoneistossa. Kyseessä on nelikerroksinen kerrostalo. Meillä oli kolmen makuuhuoneen asunto isolla parvekkeella. Näkymät olivat golfkentälle. Huoneisto oli siisti ja juuri sopivan kokoinen viiden henkilön kokoonpanolle. Isovanhemmatkin olisivat hyvin mahtuneet mukaan.

 

Katinkultarannan taloista on mykistävän kaunis maisema

Pääsimme vierailemaan myös Katinkultarannan taloissa ja näkymä järvelle oli mykistävän kaunis. Pojat pelasivat jalkapalloa talon ja järven välissä olevalla nurmikolla. Jos minun pitäisi valita meidän perheelle sopiva majoitus kesällä niin kallistun tähän järvimaisemaan siksi, että lapset voivat leikkiä pihalla keskenään ja vanhemmat voivat istuskella terassilla näköetäisyydellä.

Nämä Katinkultarannan loma-asunnot ovat Villas -huoneistojen jälkeen uusimpia. Alueella on sekä neljän asunnon ns. tähtihuoneistoja että suuria, jopa kahdeksan hengen rantataloja.

Talvella kylpylähotelli on hyvä valinta

Katinkulta on oiva lomakohde ympäri vuoden. Talvella valitsisin majoitusvaihtoehdoksi mieluiten kylpylähotellin, josta on suora sisäänkäynti kylpylään ja ravintoloihin. Tällöin voi heittää kylpytakin päälle ja astella suoraan vehreän kylpylän lämpimään syleilyyn. 

 

Lisäloman voi varata edullisesti kolme viikkoa etukäteen

Osakkaiden edulliset lisälomat ovat minusta tosi hyvä lisäetu, joita kannattaa hyödyntää. On kiva päästä kokemaan eri kohteita oman viikon lisäksi. Superetu -50 % kylpylähotellien ja Villas-asuntojen päivän majoitushinnasta kannattaa tarkistaa myös. Kohteita ovat Caribia, Katinkulta, Kuusamon Tropiikki, Saariselkä, Saimaa, Salla, Tampereen Kylpylä ja Himos.

 

Omistajien lisäviikot

  • Holiday Club -viikko-osakkaana voit varata loma-asunnon edullisempaan omistajien äkkilähtöhintaan jopa 21 vuorokautta etukäteen.
  • Omistajien lisäviikkojen myynti aloitetaan torstaisin klo 12.
  • Saat tiedon seuraavista edullisista lisäviikoista joka torstai sähköpostiisi, kun tilaat Lomapostia osakkaille -uutiskirjeen sivun alareunasta.
  • Lisäviikkojen varaukset ovat sitovia eikä niitä voi muuttaa tai perua. Maksu veloitetaan varauksen yhteydessä. 
  • Varaukset ja varaustilanteen saat selville osakkaiden palvelunumerosta puh. 0300 870 910, ma–pe 8–18, la 10–15.

 

Teksti: Heidi Ekholm-Talas
Kuvat: Heidi Ekholm-Talas

Holiday Club -brändilähettiläs

 

Heidi Ekholm-Talas perheineen toimii Holiday Clubin brändilähettiläinä. He kertovat kokemuksistaan Holiday Clubin kohteissa. Perheen matkajuttuja voi lukea Äiti yrittää -blogista sekä Delux-Retkiperhe matkablogista Lapsiarkea Mediasta.

Lue seuraavaksi