isänpäivä-1042x400.jpg

Isänpäivä kylpylässä 2020

Juhlista tänä vuonna isänpäivää kylpylässä! Anna isälle lahjaksi rentoutumista, ja vie hänet kylpylään isänpäivän viikonlopuksi. Viikonloppuloma kylpylässä ilahduttaa isää takuulla, ja ikimuistoinen isänpäivä jää hyvänä muistona mieleen koko perheelle.

Isänpäivä kylpylässä pitää sisällään kylpylässä rentoutumista, saunomista, ja tietysti isänpäivän juhlalounaan kakkukahvien kera. Isänpäivälounaalle voi poiketa myös ilman majoitusta. Kylpyläkohteissa voi myös isänpäivänä harrastaa erilaisia aktiviteetteja halutessaan.

isä-ja-pojat-kylpylässä-squ.jpg
couple squ.jpg
father-son-katinkultaspa-squ.jpg
Tarjous

Isänpäivä kylpylässä
alk. 49 €/hlö

Kylpyläloma perheelle alk. 138 €/vrk

Sis. majoituksen, aamiaiset ja kylpylän vapaan käytön.

Loma-asunto alk. 130 €/vrk

Sis. majoituksen, liinavaatteet sekä loppusiivouksen. Minimimajoitus 2 vrk. 

Tarjoukset voimassa 20.12.2020 asti. Erikoistapahtumissa ja kysytyimpinä aikoina huoneita on rajoitetusti.

Juhlista isänpäivää kylpylälomalla! Anna isälle lahjaksi kylpyläloma kaikilla herkuilla ja nauttikaa perheen yhteisestä ajasta kylpylän lämmössä. Illan kruunaa juhlaillallinen valmiiksi katetussa pöydässä kylpylähotellin ravintolassa.

varaa verkkokaupasta varaa 0300 870 900
Lahjaidea isälle!

Lahjaidea isälle!

Ilahduta isää lahjakortilla! Lahjakorttia voi käyttää kohteissamme vaikkapa hierontaan, erilaisiin aktiviteetteihin, kylpylässä rentoutumiseen tai herkutteluun ravintoloissa – isä tykkää taatusti!

Tutustu ja tilaa lahjakortti

Beben kanssa Caribiassa

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn