saimaa-pariskunta-sängyllä-sydän-kullankanssa-1042x400.jpg

Suomalaisissa piilee romantikko – hääpäivän vietto tärkeää jopa 20 yhteisen vuoden jälkeen

Hääpäivän vietto on pariskunnille tärkeää yhteisten vuosien määrästä riippumatta, mutta useimmiten sitä vietetään naisten aloitteesta. Tärkeintä hääpäivän vietossa on vastaajien mukaan yhdessäolo. Holiday Clubin hääpäiväkyselyyn vastasi yhteensä 3 240 henkilöä maaliskuussa 2018.

Peräti 65 prosenttia vastaajista viettää hääpäivää vuosittain ja kuusi kymmenestä vähintään 20 vuotta yhdessä olleista pariskunnista kertoi sen olevan yhä tärkeä juhlapäivä. Joka kymmenennelle pariskunnalle riittää hääpäivän juhlistaminen kymmenen vuoden välein.

kullankanssa-caribia-hedelmät2-squ.jpg
sampanjaa.jpg
caribia-pariskunta.jpg

Aloite hääpäivän viettoon tulee 73 prosentissa tapauksia naiselta. Naiset toivovat kuitenkin, että miehet olisivat aloitteellisempia hääpäivän vieton ja romanttisten yllätysten suunnittelussa. Tärkeintä hääpäivän vietossa on vastaajien mukaan yhdessäolo, molempien toiveet huomioon ottava ohjelma sekä rentoutuminen. Eipä siis ihme, että 57 prosenttia vastaajista järjestää hääpäivään yhteistä ajanvietettä lahjojen ostamisen sijaan.

Budjettihaarukka sijoittuu tyypillisimmillään sadan ja viiden sadan euron välille. Kylpyläloma mahdollistaa irtioton arjesta kohtuullisella budjetilla, joten ei ihme, että kylpylä saa hääpäivän viettopaikkana 47 prosentin kannatuksen. Kylpylässä hääpäivää viettävät arvostavat tasokasta illallista ja hyvätasoista huonetta, mahdollisesti myös yhteisiä hemmotteluhoitoja ja huoneeseen tarjoiltua aamupalaa.

romance.jpg
kylpytossut-squ.jpg
romanttinen-loma-saimaalla.jpg
Hääpäivälahjaksi lahjakortti

Hääpäivälahjaksi lahjakortti

Hemmottele rakastasi antamalla hääpäivälahjaksi Holiday Club -lahjakortti! Lahjakortti käy maksuvälineenä majoitukseen sekä kylpylähotelleissa myös palveluiden, kuten ravintoloiden tai hemmotteluhoitojen maksamiseen. Tilaa lahjakortti suoraan sähköpostiin tai postitse!

Tilaa lahjakortti

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn