saimaa-nainen-ja-mies-kylpylässä-1042x400.jpg

Tutustumislomat

Holiday Club -tutustumisloma on poikkeuksellisen edullinen loma, jonka aikana pääset tutustumaan Holiday Club -maailmaan. Muutaman vuorokauden aikana perheenne pääsee viettämään rentouttavaa lomaa ja nauttimaan lomakeskuksen palveluista. Tutustumislomaan kuuluu myös muutaman tunnin Holiday Club -esittelytilaisuus.

Valitse kohteeksi Holiday Club Saimaa, Caribia, Katinkulta, Tampereen Kylpylä Kuusamon Tropiikki tai Saariselkä – ja nauti.

Tarjous

Tutustumislomatarjous
Kuusamon Tropiikissa kahdelle
alk. 80 €/3 vrk ja perheelle alk. 120 €/3 vrk

(norm. jopa 500 ja 600)

Tarjous kahdelle henkilölle sisältää:

  • majoituksen tasokkaassa hotellihuoneessa 
    2:lle, 4 päivää ja 3 yötä
  • aamiaiset
  • kylpylän vapaan käytön

Syötä varauskoodi KT219 ja varaa netistä.

Tarjous perheelle sisältää:

  • majoituksen tasokkaassa hotellihuoneessa 
    2 aik.+ 2 lasta, 4 päivää ja 3 yötä
  • aamiaiset
  • kylpylän vapaan käytön

Syötä varauskoodi KT47 ja varaa netistä.


Tarjoukset voimassa 14.4.19 asti ja 22.2.-14.4.19. Viikolla on 8 vielä tilaa. Viikot 9 ja 10 täynnä. Viikosta 11 eteenpäin on yhä tilaa. Tarjous koskee vain uusia varauksia, huoneita saatavilla rajoitetusti.

Tutustumislomatarjouksien ehtona on osallistuminen Holiday Club -esittelyyn yhdessä puolisosi kanssa, mikäli olet parisuhteessa. Tarjoukselle varattuja hotellihuoneita on rajoitetusti, joten toimi heti. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Varaa loma perheelle Varaa loma kahdelle
caribia-veden-alla-squ.jpg
romanttinen-loma-saimaalla.jpg
isä-ja-poika-squ.jpg

Mikä on tutustumisloma?

Loman aikana osallistut yhdessä mahdollisen puolisosi kanssa noin kahden tunnin mittaiseen viikko-osake-esittelyyn. Koska lomaan liittyvät päätökset koskevat yleensä koko perhettä, on tärkeää, että saavut esittelyyn yhdessä mahdollisen puolisosi kanssa. Lapsille on esittelytilan yhteydessä leikkinurkkaus – toki lapset ovat tervetulleita myös kuuntelemaan esittelyä. Saimaalla ja Katinkullassa lapsille voi pyytää hoitoa esittelyn ajaksi, muistathan tässä tapauksessa esittelyajankohtaa varatessasi mainita, tarvitsetko lapsille hoitoa. 

Holiday Club -mahdollisuuksista sinulle kertoo ammattitaitoinen esittelijämme, joka kartoittaa lomatoiveitasi, kierrättää sinua kohteessamme – pääset käväisemään mm. lomahuoneistossamme – kertoo, millaista Holiday Club -lomailu on. Esittelijämme vastaa mielellään myös kysymyksiisi, käytä siis tilaisuutta hyväksesi. Esittelytilaisuus on henkilökohtainen ja keskustelut luottamuksellisia, varaudu kuitenkin siihen, että samaan aikaan esittelytiloissamme on runsaasti myös muita asiakkaita.

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn