UNELMALOMIEN TEKIJÄT

 

Matti Mellanen

kohdepäällikkö / osakemyynti

Holiday Club Caribia

Kuva Matti Mellanen.jpg

 

Matti Mellanen aloitti työskentelyn myyntineuvottelijana Holiday Club Caribian osakemyynnissä vuonna 2004. Aikaisemmin Matti työskenteli golfvälineiden vastaavana myyjänä. Koulutukseltaan Matti on Yo-merkonomi.

Matti ehti olla myyntineuvottelijana vain kuusi kuukautta, jonka jälkeen hän yleni myyntipäälliköksi. Matin kyvyt eivät jääneet tässäkään hommassa huomaamatta ja jälleen kuuden kuukauden jälkeen hän eteni. Tällä kertaa kohdepäälliköksi. Melkoinen turkulainen uratykki! Matilla oli Caribian osakemyynnin lisäksi Naantalin sekä Åren osakemyyntien vetovastuu, mutta nykyisin Matti käy Åressa lähinnä konsultoimassa. Tällä hetkellä Caribian osakemyynnin kohdepäällikkönä Matti kouluttaa uusia myyjiä sekä jatkokouluttaa hieman kauemmin talossa olleita myyjiä. Päivittäinen operatiivisen toiminnan johtaminen sekä kauppojen toteuttaminen ovat myös kohdepäällikön toimenkuvaan kuuluvia tehtäviä. Matti haki heti Holiday Clubin järjestämään kaupalliseen koulutukseen, kun sellaiseen oli tilaisuus. Isompi joukko lähti innokkaasti opiskelemaan työnantajan mahdollistamaan oppisopimuskoulutukseen. Matti valmistui muiden kollegoidensa kanssa hyvin arvosanoin merkonomiksi.

Matin mielestä Holiday Club työpaikkana on mahdollisuuksien paikka. Matti kuvailee: ”Jos pärjää ihmisten kanssa ja omaa normaalia maalaisjärkeä, kannattaa meille hakea. Työ on haastavaa ja palkitsevaa. Pätevistä esimiehistä on pulaa ja nykypäivänä uudelle ihmiselle on hyviä mahdollisuuksia edetä.”  Matti kehottaa hakemaan avoimin mielin osakemyyntiin myyntineuvottelijaksi. ”Meille tarvitaan iloisia, tuloksenhakuisia ja tavoitteellisia myyjiä. Jos ajatusmaailmassa ensimmäisenä on mahdollisuus onnistua, eikä mahdollisuus epäonnistua, asenne ratkaisee. Myyntineuvottelijana pärjää rohkea ja positiivinen persoona.”

 

 

 

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn