Tervetuloa osakastapahtumiin!

Imatran kesäteatterissa: Pokka pitää

Carmen – Savonlinnan Oopperajuhlat

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Notre Damen kellonsoittaja Tampereen Teatterissa.

Osakastapahtumat

Osakastapahtumat ovat tarkoitettu Holiday Club -viikko-osakkaille sekä myös viikko-osakkeista ja tapahtumista kiinnostuneille, joilla ei vielä ole osakkuutta.

Mainittu hinta on koko huoneen hinta ja se edellyttää osallistumista viikko-osake-esittelyyn puolison kanssa/sinkut yksin. Edellisestä esittelystä pitää tuolloin olla yli 4 kk.
Ilman esittelyä lisämaksu on 150 €/huone. Lähetämme tarkemmat tiedot ennen lomaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu projektipäällikkö Taru Suksialle joko puhelimitse numeroon 040 55 86 111 arkisin klo 10-16 tai sähköpostilla osoitteeseen taru.suksia@holidayclub.fi

Kakkua kerrakseen! – teatteriloma 23.-25.1.2020. Herra Vanamo toivoo ylennystä ja on siksi kutsunut kansliapäällikkö Pelttarin kotiinsa vierailulle. Pelttarin pitäisi suositella Vanamoa korkeaan virkaan poliisiylitarkastajaksi. Illan olisi onnistuttava, mutta toisin käy. Hovimestari Hartikainen käyttää kaikki keinonsa pelastaakseen tilanteen. Ja Hartikaisellahan keinoja riittää. Komediateatterin tähtenä ihastuttava Ola Tuominen. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Iskelmä Gaala –loma 20.-22.2.2020 tai 21.-23.2.2020. Jo viidennentoista kerran Iskelmä Gaala kokoaa yhteen Suomen parhaat viihdyttäjät juhlalliseen Tampere-taloon. Luvassa on tuttuun tapaan loisteliaita esiintymisiä, viihdetaivaan kuumimpia tähtiä ja Iskelmän tuttua aurinkoista tunnelmaa. Gaalassa palkitaan vuoden parhaat kotimaiset artistit ja yhtyeet. Gaalassa viihdyttävät hurmaavat leidit Laura Voutilainen ja Suvi Teräsniska sekä herrat Lauri Tähkä, Antti Ketonen, Elastinen, Jonne Aaron, Jukka Poika ja Ressu Redford. Lisää artisteja julkistetaan mahdollisesti myöhemmin. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylän hotellihuoneessa, gaalaruokailu ennen konserttia ja liput kahdelle. Tarjouksen ehdot: viikko-osake-esittelyyn osallistuvat viikko-osakkeen pääomistajapariskunnat/sinkut, joilla on tuolloin edellisestä esittelystä aikaa yli 5 kk tai pariskunnat, joilla ei vielä ole osakkuutta, majoitus torstaista lauantaihin ja esittely perjantaina hinta 300 €/2 hlöä tai majoitus perjantaista sunnuntaihin ja esittely lauantaina hinta 350 €/2 hlöä, sviittilisä kahdelta yöltä 160 €, em. ehdoilla myös ilman majoitusta eli ruoka, gaala ja esittely kahdelle 190 €. Varaukset yhteystietoineen ja lisätiedot: taru.suksia@holidayclub.fi 

Notre Damen kellonsoittaja –musikaaliloma 5.-7.3.2020. Tampereen Teatterin loistavan suurmusikaalin on nähnyt jo kymmenet tuhannet katsojat. Lumoava esitys perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Disneyn animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, joka ohjasi aiemmin myös Catsin ja Les Misérablesin samaan teatteriin. Uskomattomat tanssikohtaukset, upeat lavasteet ja hieno puvustus hivelevät silmiä samalla kun jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat vievät katsojan Pariisiin. Hyväsydämisen, kyttyräselkäisen kellonsoittaja Quasimodon koskettavassa roolissa huikea Petrus Kähkönen. Iltapala ennen esitystä. Liput neloskategoriasta. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 230 €/2 hlöä.  

The Adele Songbook –konserttiloma 11.-13.3.2020. Maailman paras Adelen tribuuttiartisti Katie Markham esittää rakastetun laulajan tuotantoa Tampere-talossa. Laulaja-lauluntekijä Adele ei itse ole konsertoinut sitten vuoden 2017. Adele valitsi itse Katie Markhamin yhteisesiintymiseen ja pian tämän jälkeen Katie Markham lähti kiertämään maailman konserttisaleja Adelen suurimpia hittejä esittäen. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä. 

Club For Five -konserttiloma 17.-19.3.2020. Monipuolisen a cappella -lauluyhtyeen ja Ilmavoimien viihdemusiikkiin erikoistuneen soittokunnan mahtipontisen ja äänten ilottelua tulvivan konsertin ohjelmistossa on Kärjen, Monosen ja Vainion kaltaisten tunnettujen lauluntekijöiden rakastettuja kappaleita. Viiden laulajan, Maija Sariolan, Susanna Lukkarisen, Jouni Kanniston, Juha Viitalan ja Tuukka Haapaniemen lavashow on täynnä iloa ja energiaa. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Niskavuoren Heta -teatteriloma 18.-20.3.2020. Kertomus naisesta, joka hylättiin ja häpäistiin. Kertomus naisesta, joka ei kykene anteeksiantoon. Hella Wuolijoki loi klassikon, josta nyt Liisa Mustonen on ohjannut koskettavan näytelmän. Tampereen Teatterissa Hetana Eeva Hakulinen ja Akustina Teijo Eloranta. Muissa rooleissa Ritva Jalonen, Tom Lindholm, Cécile Orblin, Ville Majamaa, Antti Tiensuu ja Aliisa Pulkkinen. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Boney M. -konserttiloma 26.-28.3.2020. Legendaarinen 70- ja 80 -lukujen discoyhtye Boney M. featuring Liz Mitchell. Daddy Cool, Rivers of Babylon ja Rasputin -hiteistään tunnetun yhtyeen päälaulajana toiminut Liz Mitchell tuo Suomeen mukanaan 12 -henkisen juhlabändin. Tarjolla on ainutlaatuinen ilta yli 100 miljoonaa albumia urallaan myyneen yhtyeen hittien ja niiden alkuperäislaulajan esittämänä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 250 €/2 hlöä.

Pate Mustajärvi – Teatterin kummitus vol. 2 -konserttiloma 26.-28.3.2020. Pate Mustajärven huikean suosion saavuttanut Teatterin kummitus -kiertue saa jatkoa Komediateatterin päänäyttämöllä keväällä 2020. Parituntinen konserttielämys sisältää kattavan läpileikkauksen Mustajärven liki 40-vuotisen soolouran helmiin ja hitteihin. Mukana on materiaalia Mustajärven syyskuussa julkaistulta soololevyltä. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari ”Kankku” Kankaanpää. Konsertit ovat K-18, katsomo on anniskelualuetta. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta vain 150 €/2 hlöä.

Niskavuoren nuori emäntä -teatteriloma 2.-4.4.2020. Metsä on Niskavuoren tilan kasvavan vaurauden perusta ja kaapin paikan määrää Niskavuorella emäntä eikä isäntä. Suurin määräysvalta talossa on kuitenkin rahalla. Rauha tilalla järkkyy, kun Juhani naitetaan rikkaan Loviisan kanssa, vaikka piika Malviina on vienyt Juhanin sydämen. Ajattoman aiheen ja huikean draaman keskiössä Loviisana loistaa Minna Hämäläinen Turun Kaupunginteatterissa. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Caribiassa. Hinta 150 €/2 hlöä.

Osakasristeily m/s Viking Gracella keskiviikkona 8.4.2020 tai 13.5.2020 ja sen jälkeen Holiday Club Caribiaan. Laiva lähtee illalla Turun satamasta ja risteilemme yön yli herkutellen päivällä lounasbuffetin ja palaamme seuraavana iltana takaisin Turkuun ja majoitumme Holiday Club Caribiaan, jossa on lomaan kuuluva viikko-osake-esittely. Yhden yön majoittujilla on esittely perjantaina klo 10.00 ja kahden yön majoittujilla on esittely joko klo 12.30 tai klo 15.00. Hinta pariskunta/perhe risteily ja yksi yö hotellissa 80 € ja risteily ja kaksi yötä hotellissa 120 €. Tarjouksen ehdot: paikkoja on rajoitetusti viikko-osakaspariskunnille/sinkuille, jotka ovat pääomistajia ja edellisestä esittelystä on tuolloin aikaa yli 6 kk. Hytit ovat kahden hengen hyttejä ja lapsiperheille on kerrossänkyhyttejä, joissa on neljä vuodetta. Tarjoamme laivalla risteilylounaan kahdelle aikuiselle per hytti. Turun seudulla asuville ilman hotellimajoitusta risteily ja esittely sovitaan erikseen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla taru.suksia@holidayclub.fi  Varaukseen tarvitaan nimet, syntymäaika pv/kk/vuosi, osoite ja gsm.

Ihanat naiset rannalla -kesäteatteriloma 10.-12.6.2020. Nuorena perheen perustanutta Bellaa houkuttelee uusien saaristonaapurien leppoisa elämäntapa. Pyykinpesun sijaan hauskempaa toki on nauttia drinkeistä ja auringon lämmöstä rantakalliolla. Vai tuoko aurinko tullessaan myös varjoja? Pyynikin kesäteatterin esitys perustuu Monica Fagerholmin menestysromaaniin. Rooleissa mm. Maija Andersson, Rebecca Viitala, Kai Bäckström ja Tommi Raitolehto. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 200 €/2 hlöä.

Kuningas Roger -oopperaloma 9.-11.7.2020. Maailmalla nouseva Karol Szymanowskin Sisiliaan sijoittuva mysteerinäytelmä ensi kertaa Suomessa. Tarina kuninkaasta, tämän vaimosta ja nuoresta paimenesta, joka avaa konservatiivisen hovin silmien eteen viettelysten ja sensuaalisuuden näyt. Kapellimestarina Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja Ville Matvejeff. Rooleissa mukana Helena Juntunen, Fredrik Zetterström ja Päivi Nisula. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 680 €/2 hlöä.

UUSI: Pokka pitää -kesäteatteriloma 16.-18.7.2020. Hyacinthin naapuri Emmet vetää näytelmäkerhoa ja Hyacinth haluaa näytelmästä itselleen sopivaksi katsomansa roolin. Molempien sisaret sotkeutuvat asiaan ja niin on soppa valmis. Tilanne kuumentuu ja päivä muodostuu kaaokseksi, mutta julkisivu pidetään kunnossa. Imatran kesäteatterin hauskan komedian pääroolissa Kumman kaa -sarjan tähti Minna Koskela. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla. Hinta 220 €/2 hlöä. 

Carmen –oopperaloma 21.-23.7.2020. Georges Bizet’n sävellys on täynnä tuttuja, iskeviä melodioita. Vastustamatonta viehätysvoimaa säteilevä kiihkeä mustalaistyttö Carmen valloittaa miehet. Don José ei rakastu Carmeniin, mutta puuttuuko kohtalo peliin? Carmen ennustaa korteista pahaa, toteutuuko ennustus? Oopperajuhlien rakastettu 1930-luvun Espanjaan viety versio, jonka johtaa nuori saksalainen kapellimestari Stephan Zilias. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 720 €/2 hlöä.

 

Teatterilomat, konserttilomat, musikaalilomat ja oopperalomat Tampereella ja Turussa sisältävät kahdelle aikuiselle kaksi yötä, aamiaiset, kylpylän ja esitysliput. Saimaa/Savonlinna-oopperalomat sisältävät kahdelle aikuiselle kaksi yötä, aamiaiset, kylpylän, oopperaliput ja kaksi ruokailua. Savonlinnan kuljetus toteutuu, kun lähtijöitä on yhteensä 30 hlöä. Kaikkien tapahtumien hinnat edellyttävät osallistumista puolison kanssa ja sinkut yksin tai ystävän kanssa viikko-osake-esittelyyn. Ilman esittelyä lisämaksu tapahtumissa on 150 €/huone. Ystäväperheet, joilla ei ole omaa osakkuutta, ovat myös tervetulleet tapahtumiin samoilla ehdoilla kuin osakkaatkin. Lähes kaikkiin konsertteihin, teattereihin ja oopperoihin voi tulla myös ilman majoitusta, mikäli osallistuu esittelyyn.

Ilmoittaudu näihin tapahtumiin
Taru Suksia 040 558 6111 arkisin klo 10-16 tai sähköpostitse
taru.suksia@holidayclub.fi

Ilmoittautumisesi jälkeen, lähempänä tapahtuman ajankohtaa, saat lisätietoa projektipäällikkö Taru Suksialta.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn