Tervetuloa osakastapahtumiin!

Suklaasydän -näyttämökonsertti!

Carmen – Savonlinnan Oopperajuhlat

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Osakastapahtumat

Osakastapahtumat ovat tarkoitettu Holiday Club -viikko-osakkaille sekä myös viikko-osakkeista ja tapahtumista kiinnostuneille, joilla ei vielä ole osakkuutta.

Mainittu hinta on koko huoneen hinta ja se edellyttää osallistumista viikko-osake-esittelyyn puolison kanssa/sinkut yksin. Edellisestä esittelystä pitää tuolloin olla yli 4 kk.
Ilman esittelyä lisämaksu on 150 €/huone. Lähetämme tarkemmat tiedot ennen lomaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu projektipäällikkö Taru Suksialle joko puhelimitse numeroon 040 55 86 111 arkisin klo 10-16 tai sähköpostilla osoitteeseen taru.suksia@holidayclub.fi

Pate Mustajärvi –konserttiloma 30.10.-1.11.2019. Taiteilija Mustajärven parituntinen konserttielämys sisältää kattavasti hänen liki 40-vuotisen uransa helmiä sekä myös uusia lauluja. Ainutlaatuisen koskettavassa teatterimiljöössä Komediateatterissa häntä säestää Ari Kankaanpää. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta vain 150 €/2 hlöä.

Notre Damen kellonsoittaja –musikaaliloma 31.10.-2.11.2019. Suomen ensi-illan syksyllä saava Tampereen Teatterin suurmusikaali perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Disneyn animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, joka ohjasi aiemmin myös Catsin ja Les Miserablesin samaan teatteriin. Rooleissa mm. Petrus Kähkönen, Josefin Silén, Ilkka Hämäläinen ja Lari Halme. Teatteripäivällisen sijaan syömme tällä lomalla ruoka-annoksen ennen esitystä ja liput ovat edullisemmasta kategoriasta. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 250 €/2 hlöä.

Notre Damen kellonsoittaja –musikaaliloma 15.-17.11.2019. Suomen ensi-illan syksyllä saava Tampereen Teatterin suurmusikaali perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Disneyn animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, joka ohjasi aiemmin myös Catsin ja Les Miserablesin samaan teatteriin. Rooleissa mm. Petrus Kähkönen, Josefin Silén, Ilkka Hämäläinen ja Lari Halme. Teatteripäivällinen ennen esitystä ja liput loistavilta paikoilta. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 350 €/2 hlöä.

Ellips, Haloo Helsinki! –yhtyeen solisti Elli Haloon –konserttiloma 20.-22.11.2019. Elli Haloon soolokonsertti Tampere-talossa. Ellipsin albumi nousi Suomen Virallisen listan huipulle heti julkaisun jälkeen. Elli vastaa albumin sävellyksistä ja sanoituksista. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Iltapala ennen esitystä. Hinta 150 €/2 hlöä.    

Tangon Seitsemän Veljestä –konserttiloma 25.-27.11.2019. On sanottu, että iskelmää osaa laulaa kuka tahansa, mutta tangoa pitää osata tulkita. Tampere-talon estradilla Tomi Metsäketo, Mika Pohjonen, Tommi Soidinmäki, Mikko Mäkeläinen, Kari Hirvonen, Markus Allan ja illan juontaja Marko Maunuksela laulavat itsensä yleisön sydämiin. Huikea tilaisuus kokea kaikki nuo upeat taiteilijat samana iltana. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Piina –teatteriloma 27.-29.11.2019. Stephen Kingin hyytävässä trillerissä auto-onnettomuudessa ollut kirjailija päätyy lumen saartamalle maatilalle piinaavan sairaanhoitajan hoidettavaksi. Kirjailijan jalat ovat ruhjoutuneet onnettomuudessa ja kauhukseen hän tajuaa, ettei hoitaja aio päästää häntä luotaan. Kathy Bates sai aikanaan Oscarin tästä naispääroolista. Tampereen Teatterin rooleissa Mari Turunen, Esa Latva-Äijö ja Jukka Leisti. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Matti ja Teppo -konserttiloma 3.-5.12.2019. Veljesten ura on kestänyt jo yli 50 vuotta ja sen kunniaksi heillä on ”Viimeinen kiertue”. Tämän jälkeen heitä näkee omien sanojensa mukaan livenä enää hyvin harvoin ja vain kesäisin. Ilta Tampereella tulee olemaan täyteen toinen toistaan tutumpia hittejä. Heidän kultarajan ylittäneitä levyjä on myyty Suomessa yli miljoona kappaletta. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Poikabändi –musikaaliloma 4.-6.12.2019. Räiskyvä musikaalikomedia kertoo maailmanmaineeseen ponnahtavan ToiBoysin tarinan. Eletään vuotta 1992. Maken ja Karin firma on mennyt konkurssiin. Pojat ovat epätoivoisia, kunnes lopulta keksivät uuden idean. He perustavat Suomen ensimmäisen poikabändin. Työpaikkailmoituksilla, Karin äidin avustuksella ja tutun työttömän parturi-kampaajan avulla he saavat bändin kasaan ja levy-yhtiön kiinnostuksen heräämään. Lopulta koittaa ensimmäisen keikan aika ja 90-luku on täällä taas. Bändissä mukana Jari Ahola, Jon-Jon Geitel, Lauri Mikkola, Saska Pulkkinen ja Jonas Saari. TTT-teatterin ohjaus ja käsikirjoitus on Vuonna –85:n Riku Suokkaan ja Heikki Syrjän. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Suklaasydän –konserttiloma 11.-13.12.2019. Sani, Annika Eklund ja Anna Hanski herättävät 60-luvun uudelleen henkiin. Otto Kanervan kirjoittama ja ohjaama iskelmäiloittelu kertoo tarinan kolmesta tarjoilijasta ja heidän haaveistaan. Konsertti vie lavatanssien tunnelmiin niin Olavi Virran kuin Laila Kinnusenkin tuttujen sävelmien tahdissa. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Kari Tapio, 15 kesää –loma 18.-20.12.2019. Tampere-talon vauhdikkaan laulunäytelmän rooleissa tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen sekä Dimitri Keiski, Juse Venäläinen ja Onnentähti-orkesteri. Mitä tapahtui Kari Tapion keikoilla kulissien takana? Millaista oli Kari Tapion ja vaimonsa Piian arki? Mistä salaisuuksista ei puhuttu? Näytelmä avaa ovia taiteilijan kotiin ja arkipäivään. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

UUSI: Kakkua kerrakseen! – teatteriloma 23.-25.1.2020. Herra Vanamo toivoo ylennystä ja on siksi kutsunut kansliapäällikkö Pelttarin kotiinsa vierailulle. Pelttarin pitäisi suositella Vanamoa korkeaan virkaan poliisiylitarkastajaksi. Illan olisi onnistuttava, mutta toisin käy. Hovimestari Hartikainen käyttää kaikki keinonsa pelastaakseen tilanteen. Ja Hartikaisellahan keinoja riittää. Komediateatterin tähtenä ihastuttava Ola Tuominen. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

UUSI: Iskelmä Gaala –loma 20.-22.2.2020 tai 21.-23.2.2020. Jo viidennentoista kerran Iskelmä Gaala kokoaa yhteen Suomen parhaat viihdyttäjät juhlalliseen Tampere-taloon. Luvassa on tuttuun tapaan loisteliaita esiintymisiä, viihdetaivaan kuumimpia tähtiä ja Iskelmän tuttua aurinkoista tunnelmaa. Gaalassa palkitaan vuoden parhaat kotimaiset artistit ja yhtyeet. Esiintyjät julkistetaan myöhemmin. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylän hotellihuoneessa, gaalaruokailu ennen konserttia ja liput kahdelle. Tarjouksen ehdot: viikko-osake-esittelyyn osallistuvat viikko-osakkeen pääomistajapariskunnat/sinkut, joilla on tuolloin edellisestä esittelystä aikaa yli 5 kk tai pariskunnat, joilla ei vielä ole osakkuutta, majoitus torstaista lauantaihin ja esittely perjantaina hinta 300 €/2 hlöä tai majoitus perjantaista sunnuntaihin ja esittely lauantaina hinta 350 €/2 hlöä, sviittilisä kahdelta yöltä 160 €, em. ehdoilla myös ilman majoitusta eli ruoka, gaala ja esittely kahdelle 190 €. Varaukset yhteystietoineen ja lisätiedot: taru.suksia@holidayclub.fi 

The Adele Songbook –konserttiloma 11.-13.3.2020. Maailman paras Adelen tribuuttiartisti Katie Markham esittää rakastetun laulajan tuotantoa Tampere-talossa. Laulaja-lauluntekijä Adele ei itse ole konsertoinut sitten vuoden 2017. Adele valitsi itse Katie Markhamin yhteisesiintymiseen ja pian tämän jälkeen Katie Markham lähti kiertämään maailman konserttisaleja Adelen suurimpia hittejä esittäen. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä. 

UUSI: La Traviata –oopperaloma 6.-8.7.2020. Giuseppe Verdin rakastetussa oopperassa Violetta on suosittu kurtisaani, mutta samalla kovin yksinäinen. Rakkauden kaipuu hukkuu yökerhon sykkeeseen. Alfredo rakastuu Violettaan, he muuttavat yhteen, mutta köyhyys pakottaa heidät eroamaan. Saavatko he lopulta toisensa? Verdi teki tarinasta suuren omalla musiikillaan. Kapellimestarina Eva Ollikainen, joka nousi nuorena huipulle, paloi loppuun, myi omaisuutensa, päätyi töihin purjealuksille ja lopulta palasi musiikin pariin. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 720 €/2 hlöä.

UUSI: Kuningas Roger -oopperaloma 9.-11.7.2020. Maailmalla nouseva Karol Szymanowskin Sisiliaan sijoittuva mysteerinäytelmä ensi kertaa Suomessa. Tarina kuninkaasta, tämän vaimosta ja nuoresta paimenesta, joka avaa konservatiivisen hovin silmien eteen viettelysten ja sensuaalisuuden näyt. Kapellimestarina Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja Ville Matvejeff. Rooleissa mukana Helena Juntunen, Fredrik Zetterström ja Päivi Nisula. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 680 €/2 hlöä.

UUSI: Kuningas Roger –oopperaloma 15.-17.7.2020. Maailmalla nouseva Karol Szymanowskin Sisiliaan sijoittuva mysteerinäytelmä ensi kertaa Suomessa. Tarina kuninkaasta, tämän vaimosta ja nuoresta paimenesta, joka avaa konservatiivisen hovin silmien eteen viettelysten ja sensuaalisuuden näyt. Kapellimestarina Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja Ville Matvejeff. Rooleissa mukana Helena Juntunen, Fredrik Zetterström ja Päivi Nisula. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 680 €/2 hlöä.

UUSI: Carmen –oopperaloma 21.-23.7.2020. Georges Bizet’n sävellys on täynnä tuttuja, iskeviä melodioita. Vastustamatonta viehätysvoimaa säteilevä kiihkeä mustalaistyttö Carmen valloittaa miehet. Don José ei rakastu Carmeniin, mutta puuttuuko kohtalo peliin? Carmen ennustaa korteista pahaa, toteutuuko ennustus? Oopperajuhlien rakastettu 1930-luvun Espanjaan viety versio, jonka johtaa nuori saksalainen kapellimestari Stephan Zilias. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 720 €/2 hlöä.

UUSI: Julius Caesar –oopperaloma 28.-30.7.2020. Euroopan kulttuuripääkaupunki Rijeka ja Kroatian kansallisooppera tuovat Oopperajuhlille ensimmäisen kerran mestari Georg Friedrich Händelin barokkioopperan. Julius Caesarin ja kuningatar Kleopatran rakkaustarinassa valta, vetovoima ja rakkaus kietoutuvat toisiinsa. Teos saa elinvoimansa ihastuttavasta musiikista sekä tarinan uskottavista hahmoista. Ohjaaja Fabrizio Melano on amerikkalaisen oopperan supervaikuttaja ja esityksen johtaa Yordan Kamdzhalov. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 680 €/2 hlöä.

Teatterilomat, konserttilomat, musikaalilomat ja oopperalomat Tampereella ja Turussa sisältävät kahdelle aikuiselle kaksi yötä, aamiaiset, kylpylän ja esitysliput. Saimaa/Savonlinna-oopperalomat sisältävät kahdelle aikuiselle kaksi yötä, aamiaiset, kylpylän, oopperaliput ja kaksi ruokailua. Savonlinnan kuljetus toteutuu, kun lähtijöitä on yhteensä 30 hlöä. Kaikkien tapahtumien hinnat edellyttävät osallistumista puolison kanssa ja sinkut yksin tai ystävän kanssa viikko-osakeinfoon. Ilman infoa lisämaksu tapahtumissa on 150 €/huone. Ystäväperheet ovat myös tervetulleet tapahtumiin samoilla ehdoilla kuin osakkaatkin. Lähes kaikkiin konsertteihin, teattereihin ja oopperoihin voi tulla myös ilman majoitusta, mikäli osallistuu esittelyyn.

Ilmoittaudu näihin tapahtumiin
Taru Suksia 040 558 6111 arkisin klo 10-16 tai sähköpostitse
taru.suksia@holidayclub.fi

Ilmoittautumisesi jälkeen, lähempänä tapahtuman ajankohtaa, saat lisätietoa projektipäällikkö Taru Suksialta.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn