Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Savonlinnan Oopperajuhlilla!

Osakastapahtumat

Osakastapahtumat ovat tarkoitettu Holiday Club -viikko-osakkaille sekä myös viikko-osakkeista ja tapahtumista kiinnostuneille, joilla ei vielä ole osakkuutta.

Mainittu hinta on koko huoneen hinta ja se edellyttää osallistumista viikko-osake-esittelyyn puolison kanssa/sinkut yksin. Edellisestä esittelystä pitää tuolloin olla yli 4 kk.
Ilman esittelyä lisämaksu on 150 €/huone. Lähetämme tarkemmat tiedot ennen lomaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu projektipäällikkö Taru Suksialle joko puhelimitse numeroon 040 55 86 111 arkisin klo 10-16 tai sähköpostilla osoitteeseen taru.suksia@holidayclub.fi

Rikos ruutupaperilla –teatteriloma 24.-26.4.2019. Salkkareista tuttu kauppias eli oikealta nimeltään näyttelijä Esko Kovero esittää Tampereen Teatterin dekkarikomediassa vanhaa jäärää, jolla on unelma. Rikos on valmis, kun unelmasta tulee yhteinen ja jokaisella on siihen sanansa sanottavana. Olisiko sittenkin kannattanut pitää unelma omana tietona? Ruokailuna lämmin iltapala-annos ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Superedullinen hinta vain 170 €/2 hlöä.

Jaakko Ryhänen ja Jorma Hynninen –konserttiloma 28.-30.4.2019. Näiden huikeiden basson ja baritonin urat hakevat vertaistaan. Pitkäaikaiset ystävykset nyt yhteiskonsertissa Tampere-talossa. Pianolla heitä säestää Jukka Nykänen. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 230 €/2 hlöä.

Kuortaneen Osakasviikonloppu 3.-5.5.2019. Kuortane Sport Resort on täyden palvelun lomakeskus järven rannalla keskellä Suomea. Puhdas luonto, loistavat liikuntamahdollisuudet, uimahalli, keilahalli, ravintoloiden terveellisen herkullinen ruoka ja hyvinvointipalvelut tarjoavat loistavat puitteet koko perheen lomalle. Tarjouksen ehdot: viikko-osake-esittelyyn osallistuvat viikko-osakkeen pääomistajapariskunnat/sinkut, joilla on tuolloin edellisestä esittelystä aikaa yli 5 kk tai ystäväpariskunnat, joilla ei vielä ole osaketta, hintaan kaksi vrk kahdelle hengelle 100 €, lisävuode 15 €/vrk.

Vierumäen Osakasviikonloppu 10.-12.5.2019. Holiday Club Vierumäki Golf Resort on aktiivisen liikkujan unelmakohde. Vierumäellä voit uida, keilata, luistella, käydä ohjatulla liikuntatunnilla, patikoida metsässä, hiihtää talvella, golffata kesällä, pyöräillä maastossa, herkutella ihanissa ravintoloissa eli ihan vaan tehdä mitä ikinä tahdotkin. Tarjouksen ehdot: paikkoja on rajoitetusti viikko-osakaspariskunnille/sinkuille, jotka ovat pääomistajia ja edellisestä esittelystä on tuolloin aikaa yli 4 kk. Kahden vrk:n viikonloppumajoitus hotellihuoneessa kahdelle aikuiselle vain 100 €, sisältää aamiaiset ja Sporttipassin, jolla pääsee mm. uimahalliin, kuntosalille ja ulkoilu- ja suunnistusreiteille. Lapsen 5-14v hinta lisävuoteella 40 € ja lemmikkimaksu 25 €.

Hyrsylän Mutka retkikohteena ja majoitus Holiday Club Caribiassa 14.-16.5.2019. Kokoonnumme tiistaina aamupäivälla Holiday Club Caribiassa ja lähdemme bussilla Aira Samulinin Hyrsylän Mutkaan, jossa vietämme ikimuistoista aikaa. Tutustumme karjalaiseen hirsilinnaan, nukke- ja lelumuseoon, vanhaan höyryveturiin, Lotta –museoon, vanhaan koululuokkaan, poikien juna- ja autoleluihin ja nautimme kahvit ruusukupeista kanelipullan kera. Palaamme illalla Turkuun, jossa ruokailemme karjalanpaistia ja perunoita. Retki on tarkoitettu vain aikuisille, tämä sovittu Airan kanssa. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Caribiassa. Hinta 230 €/2 hlöä. Ilman majoitusta 100 € kahdelta hengeltä, sisältää sisäänpääsyn, kuljetuksen, ruoan ja seuraavana päivänä esittelyn. Matka toteutuu, jos saamme vähintään 30 hlöä mukaan, kuitenkin enintään 50 hlöä.

Komisario Palmun erehdys –teatteriloma 15.-17.5.2019. Rikkaan suvun musta lammas Bruno löydetään kotoaan kuolleena. Asioiden todellisen tolan voi selvittää ainoastaan yksi henkilö. Apuun siis hälyytetään komisario Palmu, joka oikaisee piippuaan ja antaa epäilyksen langeta jokaisen ylle. Panu Raipian ohjaamassa Mika Waltarin dekkarikomediassa Palmun roolissa Taneli Mäkelä, esitys Turun Kaupunginteatterissa. Herkuttelemme burgerit ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Caribiassa. Hinta 220 €/2 hlöä.

Turun Osakasviikonloppu 31.5.-2.6.2019. Turku on täynnä hienoja nähtävyyksiä, museoita, kahviloita, putiikkeja, taidenäyttelyitä ja hyviä ravintoloita. Vai tuntuuko sittenkin, että kylpylän riemut ja rentouttavat hoidot houkuttelevat enemmän? Yllätä puoliso tai perhe ja varaa viikonloppuloma. Kahden vrk:n viikonloppumajoitus Holiday Club Caribian hotellihuoneessa joko 2 aikuista tai 2 aikuista ja 1 lapsi vain 100 €. Kysy erikseen hinta isommalle perheelle.

Saimaan Osakastapahtuma 6.-9.6.2019. Koulut ovat loppuneet, joten perheellä on loman aika. Saimaalla tekemistä riittää kaikille, Suomen upein kylpylä rentouttaa ja rohkeimmat pääsevät uimaan Saimaan aaltoihin. Angry Birds –puisto, upea golfkenttä ja monet muut harrasteet odottavat koko perhettä. Majoitus Clubin puolen hotellihuoneessa 2 aikuista tai 2 aikuista ja lapset to-su 150 € ja pe-su 100 €, sovitaan lasten ikä ja lukumäärä erikseen. Tulkaa pitämään yhdessä hauskaa! 

Nuotin vierestä –kesäteatteriloma 12.-14.6.2019. Insinööri Artolla on elämässään selvät sävelet. Marjukka-vaimon toive on menestys työelämässä ja täydellinen perheidylli heti. Anoppi Leena ei jää toimettomana seuraamaan tossun alle jääneen poikansa elämää, vaan laatii suunnitelman. Tilanne kärjistyy, kun Arto lupaa viedä äitinsä karaokekilpailuun viikonlopuksi. Kuinka lopulta käy Arton? Pääseekö hän tossun alta vai puuttuuko kohtalo peliin? Pyynikin Kesäteatterissa Juha-Matti Koskela, Salkkareista tuttu Irina Vartia, Kaisa Hela, Samuli Muje, Tiina Weckström, Jarmo Perälä, Karoliina Blackburn ja Leena Rousti. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 280 €/2 hlöä.

Popeda radalla –loma 14.-16.6.2019. Ainutlaatuinen kokemus Teivon raviradalla Tampereen tuntumassa. Kuudelta alkavat jännittävät ravilähdöt ja iltaa värittää ravien lisäksi mielenkiintoisten vieraiden haastattelut. Yhdeksältä alue muuttuu K-18 alueeksi ja alkuun esiintyy Lauri ”Late” Hyvönen Trio ja kymmeneltä estradin valloittaa se ainoa ja oikea Popeda. VIP-iltaan sisältyy sisäänpääsy raveihin ja Popedan keikalle, buffetruokailu katsomoravintolan VIP-tilassa, viisi mietoa aikuisten ruokajuomaa, peliopastus ja illalla VIP-tila yleisöhallissa sekä ulkoterassi yleisöhallin päässä. Tarjouksen ehdot: lauantaina viikko-osake-esittelyyn osallistuvat viikko-osakkeen pääomistajapariskunnat/sinkut, joilla on tuolloin edellisestä esittelystä aikaa yli 5 kk. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä, yhteiskuljetus hotellista Teivoon m/p. Hinta 360 €/2 hlöä.

Rosvot –oopperaloma 15.-17.7.2019 sekä 17.-19.7.2019. Giuseppe Verdin teoksessa soi vastustamattomasti rullaava musiikki. Veljekset riitelevät ja kilpalevat isänsä ja suloisen sopraanon suosiosta. Huonostihan siinä lopulta käy. Legendaarinen Milanon La Scala oli Verdin oma oopperatalo. Edelleen sen maine on omaa luokkaansa koko maailmassa. Rosvot saa ensi-iltansa Milanossa kesäkuussa 2019 ja heti perään saapuvat Savonlinnaan. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 750 €/2 hlöä.

Olen suomalainen, Kari Tapio –kesäteatteriloma 23.-25.7.2019. Lappeenrannan kesäteatterin musiikkinäytelmä kertoo Kari Tapion elämästä ja urasta iloineen ja suruineen. Näytelmässä kuullaan taiteilijan suurimpia hittejä, jotka yhdessä tekstin kanssa muodostavat mieleenpainuvan kuvan taiteilijasta. Kari Tapion roolissa Antti Paavilainen, Pia vaimoa esittää Miia Nuutila ja Reijo Taipaleen kenkiin astuu Mika Räinä, joka on myös näytelmän käsikirjoittaja. Ohjaus ja koreografia Osku Heiskanen. Kahden vrk majoitus Holiday Club Saimaalla. Hinta 280 €/2 hlöä.

UUSI: Tankki täyteen –kesäteatteriloma 25.-27.7.2019. Sulo ja Emilia Vilénin huoltamolla on asiakaskato. Syynä siihen on uusi ohikulkutie, jolta ei ole liittymää huoltamolle. Siihen ei auta edes se, että saisi halvalla. Sulona nähdään Reidar Palmgren, Emminä Satu Silvo ja Reinikaisena Lasse Karkjärvi. Ratkiriemukas esitys Imatran Kruununpuiston kesäteatterissa. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla. Hinta 260 €/2 hlöä.

Lepakko –operettiloma 1.-3.8.2019. Johann Straussin operetti on melkein kuin musikaali. Notaari Falke palaa naamiaisista lepakoksi pukeutuneena. Ystävänsä päättää tehdä hänelle pilan ja jättää Falken nukkumaan yöksi puistoon. Tämän myötä aamulla Falkesta on tullut koko kaupungin pilkan kohde ja siitä tapahtumat jatkuvat. Elämän ilot, tanssi, juhlat ja shamppanja saavat kaikki lopulta vankilaan saakka. Jos et ole uskaltautunut vielä oopperaan, niin tämä operetti on musiikiltaan ja juoneltaan yhtä kevyt ja hauska kuin musikaali. Tervetuloa myös kaikki ensikertalaiset kokemaan huikea Olavinlinna. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Saimaalla hotellihuoneessa, tuloiltana oopperaliput loistavilla paikoilla A-katsomossa, ruokailu ennen oopperaa, kuljetus Saimaalta oopperajuhlille ja takaisin sekä seuraavana päivänä Holiday Club info ja illalla yhteinen illallinen hotellilla. Hinta 720 €/2 hlöä.

Voi veljet! –kesäteatteriloma 8.-10.8.2019. Kesän hauskimmassa komediassa Jukka Puotila, Jukka Leisti, Tommi Raitolehto, Petra Karjalainen, Mari Turunen, Aku Sajakorpi ja Vesa Kietäväinen naurattavat katsojille vedet silmiin. Pariskunta valmistautuu iloiseen perhetapahtumaan, mutta kaikki uhkaa romuttua, kun sukulaismiehet saapuvat taloon. Luvassa on tukalia tilanteita, valkoisia valheita ja virtuoosimaista näyttelijäntyötä Komediateatterissa. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 250 €/2 hlöä.

IskelmäKesä –festariloma 15.-18.8.2019. Huikeat Iskelmän kaupunkifestarit ensimmäisen kerran Lappeenrannassa. Perjantaina kaupungintalon edustalla esiintymässä Lauri Tähkä, Kaija Koo ja Jonne Aaron ja lauantaina Jannika B, Antti Ketonen, Laura Voutilainen ja Raskasta Iskelmää. Majoitus Holiday Club Saimaan hotellihuoneessa to-su 200 € kahdelta tai pe-su 160 € kahdelta. Valittavissa yhden illan lippu 40 €/hlö tai kahden illan lippu 70 €/hlö. Tarjouksen ehdot: paikkoja on rajoitetusti viikko-osakaspariskunnille/sinkuille, jotka ovat pääomistajia ja edellisestä esittelystä on tuolloin aikaa yli 5 kk. Jos saamme vähintään 30 henkilöä mukaan, niin järjestämme bussikuljetuksen hotellista Lappeenrantaan mennen tullen. 

Notre Damen kellonsoittaja –musikaaliloma 31.10.-2.11.2019. Suomen ensi-illan syksyllä saava Tampereen Teatterin suurmusikaali perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Disneyn animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, joka ohjasi aiemmin myös Catsin ja Les Miserablesin samaan teatteriin. Rooleissa mm. Petrus Kähkönen, Josefin Silén, Ilkka Hämäläinen ja Lari Halme. Teatteripäivällisen sijaan syömme tällä lomalla ruoka-annoksen ennen esitystä ja liput ovat edullisemmasta kategoriasta. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 250 €/2 hlöä.

Pate Mustajärvi –konserttiloma 30.10.-1.11.2019. Taiteilija Mustajärven parituntinen konserttielämys sisältää kattavasti hänen liki 40-vuotisen uransa helmiä sekä myös uusia lauluja. Ainutlaatuisen koskettavassa teatterimiljöössä häntä säestää Ari Kankaanpää. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 280 €/2 hlöä.

Notre Damen kellonsoittaja –musikaaliloma 15.-17.11.2019. Suomen ensi-illan syksyllä saava Tampereen Teatterin suurmusikaali perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Disneyn animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, joka ohjasi aiemmin myös Catsin ja Les Miserablesin samaan teatteriin. Rooleissa mm. Petrus Kähkönen, Josefin Silén, Ilkka Hämäläinen ja Lari Halme. Teatteripäivällinen ennen esitystä ja liput loistavilta paikoilta. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 350 €/2 hlöä.

UUSI: Piina –teatteriloma 27.-29.11.2019. Stephen Kingin hyytävässä trillerissä auto-onnettomuudessa ollut kirjailija päätyy lumen saartamalle maatilalle piinaavan sairaanhoitajan hoidettavaksi. Kathy Bates sai aikanaan Oscarin tästä naispääroolista. Tampereen Teatterin rooleissa Mari Turunen, Esa Latva-Äijö ja Jukka Leisti. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 220 €/2 hlöä. 

Teatterilomat, konserttilomat, musikaalilomat ja oopperalomat Tampereella ja Turussa sisältävät kahdelle aikuiselle kaksi yötä, aamiaiset, kylpylän, esitysliput ja yhden ruokailun. Saimaa/Savonlinna –oopperalomissa on lisäksi toinenkin ruoka. Savonlinnan kuljetus toteutuu, kun lähtijöitä on yhteensä 30 hlöä. Kaikkien tapahtumien hinnat edellyttävät osallistumista puolison kanssa ja sinkut yksin tai ystävän kanssa viikko-osakeinfoon. Ilman infoa lisämaksu tapahtumissa on 150 €/huone. Ystäväperheet ovat myös tervetulleet tapahtumiin samoilla ehdoilla kuin osakkaatkin. Lähes kaikkiin konsertteihin, teattereihin ja oopperoihin voi tulla myös ilman majoitusta ja osallistua ruokailuun ja esittelyyn.

Ilmoittaudu näihin tapahtumiin
Taru Suksia 040 558 6111 arkisin klo 10-16 tai sähköpostitse
taru.suksia@holidayclub.fi

Ilmoittautumisesi jälkeen, lähempänä tapahtuman ajankohtaa, saat lisätietoa projektipäällikkö Taru Suksialta.

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Email on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Lähiosoite on pakollinen tieto.
Postinumero on pakollinen tieto.
Kaupunki on pakollinen tieto.
Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn