Tervetuloa osakastapahtumiin!

Suklaasydän -näyttämökonsertti!

Carmen – Savonlinnan Oopperajuhlat

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Tervetuloa osakastapahtumiin!

Osakastapahtumat

Osakastapahtumat ovat tarkoitettu Holiday Club -viikko-osakkaille sekä myös viikko-osakkeista ja tapahtumista kiinnostuneille, joilla ei vielä ole osakkuutta.

Mainittu hinta on koko huoneen hinta ja se edellyttää osallistumista viikko-osake-esittelyyn puolison kanssa/sinkut yksin. Edellisestä esittelystä pitää tuolloin olla yli 4 kk.
Ilman esittelyä lisämaksu on 150 €/huone. Lähetämme tarkemmat tiedot ennen lomaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu projektipäällikkö Taru Suksialle joko puhelimitse numeroon 040 55 86 111 arkisin klo 10-16 tai sähköpostilla osoitteeseen taru.suksia@holidayclub.fi

Saimaan Osakastapahtuma 29.8.-1.9.2019. Kesä jatkuu Saimaalla, jossa tekemistä riittää kaikille! Upea golfkenttä, lukuisat harrasteet, Suomen upein kylpylä rentouttaa ja uimaan pääsee Saimaan aaltoihin. Tulopäivänä lapsille ilmainen Angry Birds –puiston viimeinen tunti. Torstaina herkuttelemme pizzaa ja perjantaina risteilemme Saimaalla ja sen jälkeen on yhteisruokailu – torstain ja perjantain osuudet vain esittelyyn osallistuville viikko-osakkeen pääomistajille. Laivalle mahtuu enintään 50 hlöä. Majoitus Clubin puolen hotellihuoneessa 2 aikuista tai 2 aikuista ja lapset sohvalla to-su 150 € ja pe-su 100 €. Tulkaa pitämään yhdessä hauskaa!

UUSI: Amélie -musikaaliloma 12.-14.9.2019. Amélien yksinäinen lapsuus kasvattaa hänen mielikuvituksensa roihuavaksi. Hän levittää hyvää mieltä muille, mutta omissa asioissaan on kovinkin ujo. Iloa ja onnenkipinöitä sinkoilevan musikaalin tapahtumapaikka on ”Seinen” rannalla, Turun Kaupunginteatteri. Päärooleissa Marketta Tikkanen ja Mikael Saari. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Caribiassa. Hinta vain 150 €/2 hlöä.

Osakasristeily m/s Viking Gracella keskiviikkona 18.9.2019 tai 2.10.2019 ja sen jälkeen Holiday Club Caribiaan. Laiva lähtee illalla Turun satamasta ja risteilemme yön yli herkutellen päivällä lounasbuffetin ja palaamme seuraavana iltana takaisin Turkuun ja majoitumme Holiday Club Caribiaan, jossa on lomaan kuuluva viikko-osake-esittely. Yhden yön majoittujilla on esittely klo 10.00 ja kahden yön majoittujilla on esittely joko klo 12.30 tai klo 15.00. Hinta pariskunta/perhe risteily ja yksi yö hotellissa 80 € ja risteily ja kaksi yötä hotellissa 120 €. Tarjouksen ehdot: paikkoja on rajoitetusti viikko-osakaspariskunnille/sinkuille, jotka ovat pääomistajia ja edellisestä esittelystä on tuolloin aikaa yli 6 kk. Hytit ovat kahden hengen hyttejä ja lapsiperheille on kerrossänkyhyttejä, joissa on neljä vuodetta. Tarjoamme laivalla risteilylounaan kahdelle aikuiselle per hytti. Turun seudulla asuville ilman hotellimajoitusta risteily ja esittely sovitaan erikseen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla taru.suksia@holidayclub.fi Varaukseen tarvitaan nimet, syntymäaika pv/kk/vuosi, osoite ja gsm.

UUSI: Loppuviikon loma Tampereella 26.-28.9.2019. Viikonloppu alkaa Tampereella torstaina, kun kokoonnumme kylpyläravintola Cottoniin upealle kolmen ruokalajin päivälliselle, tarjoamme päivällisen kahdelle. Ihana kylpylä on käytössänne joka päivä. Teatterit, museot, taidenäyttelyt, lukuisat ostosmahdollisuudet, Näsinneula – nämä kaikki ja paljon muuta on Tampereella. Toivotamme tervetulleeksi myös ystäväpariskuntanne, jolla ei ole vielä lainkaan osakkuutta. Kahden vrk:n majoitus to-la Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 100 €/ 2 hlöä. Lisähenkilö 50 €.

Pate Mustajärvi –konserttiloma 30.10.-1.11.2019. Taiteilija Mustajärven parituntinen konserttielämys sisältää kattavasti hänen liki 40-vuotisen uransa helmiä sekä myös uusia lauluja. Ainutlaatuisen koskettavassa teatterimiljöössä häntä säestää Ari Kankaanpää. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta vain 150 €/2 hlöä.

Notre Damen kellonsoittaja –musikaaliloma 31.10.-2.11.2019. Suomen ensi-illan syksyllä saava Tampereen Teatterin suurmusikaali perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Disneyn animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, joka ohjasi aiemmin myös Catsin ja Les Miserablesin samaan teatteriin. Rooleissa mm. Petrus Kähkönen, Josefin Silén, Ilkka Hämäläinen ja Lari Halme. Teatteripäivällisen sijaan syömme tällä lomalla ruoka-annoksen ennen esitystä ja liput ovat edullisemmasta kategoriasta. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 250 €/2 hlöä.

Notre Damen kellonsoittaja –musikaaliloma 15.-17.11.2019. Suomen ensi-illan syksyllä saava Tampereen Teatterin suurmusikaali perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Disneyn animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, joka ohjasi aiemmin myös Catsin ja Les Miserablesin samaan teatteriin. Rooleissa mm. Petrus Kähkönen, Josefin Silén, Ilkka Hämäläinen ja Lari Halme. Teatteripäivällinen ennen esitystä ja liput loistavilta paikoilta. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 350 €/2 hlöä.

Ellips, Haloo Helsinki! –yhtyeen solisti Elli Haloon –konserttiloma 20.-22.11.2019. Elli Haloon soolokonsertti Tampere-talossa. Ellipsin albumi nousi Suomen Virallisen listan huipulle heti julkaisun jälkeen. Elli vastaa albumin sävellyksistä ja sanoituksista. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Iltapala ennen esitystä. Hinta 190 €/2 hlöä.    

Piina –teatteriloma 27.-29.11.2019. Stephen Kingin hyytävässä trillerissä auto-onnettomuudessa ollut kirjailija päätyy lumen saartamalle maatilalle piinaavan sairaanhoitajan hoidettavaksi. Kirjailijan jalat ovat ruhjoutuneet onnettomuudessa ja kauhukseen hän tajuaa, ettei hoitaja aio päästää häntä luotaan. Kathy Bates sai aikanaan Oscarin tästä naispääroolista. Tampereen Teatterin rooleissa Mari Turunen, Esa Latva-Äijö ja Jukka Leisti. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

UUSI: Poikabändi –musikaaliloma 4.-6.12.2019. Räiskyvä musikaalikomedia kertoo maailmanmaineeseen ponnahtavan ToiBoysin tarinan. Eletään vuotta 1992. Maken ja Karin firma on mennyt konkurssiin. Pojat ovat epätoivoisia, kunnes lopulta keksivät uuden idean. He perustavat Suomen ensimmäisen poikabändin. Työpaikkailmoituksilla, Karin äidin avustuksella ja tutun työttömän parturi-kampaajan avulla he saavat bändin kasaan ja levy-yhtiön kiinnostuksen heräämään. Lopulta koittaa ensimmäisen keikan aika ja 90-luku on täällä taas. Bändissä mukana Jari Ahola, Jon-Jon Geitel, Lauri Mikkola, Saska Pulkkinen ja Jonas Saari. TTT-teatterin ohjaus ja käsikirjoitus on Vuonna –85:n Riku Suokkaan ja Heikki Syrjän. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Suklaasydän –konserttiloma 11.-13.12.2019. Sani, Annika Eklund ja Anna Hanski herättävät 60-luvun uudelleen henkiin. Otto Kanervan kirjoittama ja ohjaama iskelmäiloittelu kertoo tarinan kolmesta tarjoilijasta ja heidän haaveistaan. Konsertti vie lavatanssien tunnelmiin niin Olavi Virran kuin Laila Kinnusenkin tuttujen sävelmien tahdissa. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

Kari Tapio, 15 kesää –loma 18.-20.12.2019. Tampere-talon vauhdikkaan laulunäytelmän rooleissa tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen sekä Dimitri Keiski, Juse Venäläinen ja Onnentähti-orkesteri. Mitä tapahtui Kari Tapion keikoilla kulissien takana? Millaista oli Kari Tapion ja vaimonsa Piian arki? Mistä salaisuuksista ei puhuttu? Näytelmä avaa ovia taiteilijan kotiin ja arkipäivään. Iltapala ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 150 €/2 hlöä.

The Adele Songbook –konserttiloma 11.-13.3.2020. Maailman paras Adelen tribuuttiartisti Katie Markham esittää rakastetun laulajan tuotantoa Tampere-talossa. Laulaja-lauluntekijä Adele ei itse ole konsertoinut sitten vuoden 2017. Adele valitsi itse Katie Markhamin yhteisesiintymiseen ja pian tämän jälkeen Katie Markham lähti kiertämään maailman konserttisaleja Adelen suurimpia hittejä esittäen. Ruokailu ennen esitystä. Kahden vrk:n majoitus Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Hinta 230 €/2 hlöä. 

Teatterilomat, konserttilomat, musikaalilomat ja oopperalomat Tampereella ja Turussa sisältävät kahdelle aikuiselle kaksi yötä, aamiaiset, kylpylän, esitysliput ja yhden ruokailun. Saimaa/Savonlinna –oopperalomissa on lisäksi toinenkin ruoka. Savonlinnan kuljetus toteutuu, kun lähtijöitä on yhteensä 30 hlöä. Kaikkien tapahtumien hinnat edellyttävät osallistumista puolison kanssa ja sinkut yksin tai ystävän kanssa viikko-osakeinfoon. Ilman infoa lisämaksu tapahtumissa on 150 €/huone. Ystäväperheet ovat myös tervetulleet tapahtumiin samoilla ehdoilla kuin osakkaatkin. Lähes kaikkiin konsertteihin, teattereihin ja oopperoihin voi tulla myös ilman majoitusta ja osallistua ruokailuun ja esittelyyn.

Ilmoittaudu näihin tapahtumiin
Taru Suksia 040 558 6111 arkisin klo 10-16 tai sähköpostitse
taru.suksia@holidayclub.fi

Ilmoittautumisesi jälkeen, lähempänä tapahtuman ajankohtaa, saat lisätietoa projektipäällikkö Taru Suksialta.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn