Vuokraa Villas-loma-asunto

Laadukkaat Holiday Club -Villakset vuokrattavissa lomallesi!

Villas-loma-asunnot ja -huoneistot on rakennettu tuttuihin Holiday Club -kylpyläkohteisiin. Ne sijaitsevat siis suosituissa lomakeskuksissa, parhaiden palvelujen ja aktiviteettien keskellä. Sijoituksesi on tuottavassa käytössä ja sen arvo säilyy. Villas-loma-asunnoissa ja -huoneistoissa on täydellisesti varustellut keittiöt, petivaatteet ja pyyhkeet. Eikä kämppää tarvitse loman lopuksi siivotakaan. Villaksissa on myös oma sauna, 1-2 makuuhuonetta joihin majoittuu maksimissaan jopa 8 hlöä. Osassa kohteista loma-asunnon vuokraukseen kuuluu myös kaksi polkupyörää, joita voit lainata ja tutustua niiden avulla kätevästi lähimaastoihin. Lisäksi kesäkaudella useimpien loma-asuntojen terasseilla  odottaa grilli kesäpäivien iloksi.

Vuokraa Villas-loma-asunto, joka on kuin lomamökki, mutta kaikilla mukavuuksilla!

himos_villas_hor.jpg

Tilaa uutiskirje – saat 15 % alennuksen lomastasi!

Uutiskirjeessä saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. 15 % alennus koskee vain uusia tilaajia.

Etunimi on pakollinen tieto.
Sukunimi on pakollinen tieto.
Email on pakollinen tieto.
Puhelinnumero on pakollinen tieto.
Lähiosoite on pakollinen tieto.
Postinumero on pakollinen tieto.
Kaupunki on pakollinen tieto.
Oletko viikko-osakas

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn